Sevgilim eski sevgilisiyle yaşadıklarından pişmanlık duymuyor?

Bana diyor ki o benim ilk sevgilimdi yaşanılanları güzel hatirliyorum ben sadece ve pişmanlık duymadım bir kere iliskiye girmiş galiba zaten yüz yüze 4 kere buluşmuşlar ve 1 yıl dır sevgililerdi onlar ayrılalı 1 yıl oldu bende 8 aydır arkadaştım ama öyle böyle değil daha sonra işte sevgili olduk o bana söyledi hoşlandığını sonrasın da ise 1.5 aydır sevgiliyiz şu an ve çok güveniyoruz birbirimize her şeyimizi anlatıyoruz ama tek bir konu takılıyor kafamda ve bu iyi bir şey mi bu ilişkiyi zedeler mi bilmiyorum sevgilime soruyorum eski sevgilinle sonucta ayrıldın o senden ayrıldı sen neden yaşadıklarından pişmanlık duymuyorsun dedim çünkü benimlesin dedim oda ben sadece onu güzel hatirlamak istiyorum o kadar diyor onla her bağımı zaten kestim diyor ve seni çok seviyorum ondan daha çok güveniyorum diyor ben de pişmanlık duymadığı için içim buruk oluyor sizce ne demeliyim ne dersem pişmanlık duyar çünkü bir defa iliskiye girmişler ben onu bile affettim dürüstçe söyledi diye lütfen yardımcı olun çok seviyoruz birbirimizi asla bırakamayız

Sevgilim eski sevgilisiyle yaşadıklarından pişmanlık duymuyor?