- Beni bıraktı ve bu sefer gerçekten bitti hakkını helal etti bende ettim ve kapattım sana dair herşeyi sildim diye pişman olur mu sizce işine geldi an gelip işine geldiği an gidiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
işine geldiği an gelip işini görüp gidiyor diyosun sanırım
Yok be öyle değil
Sktr et uğraşma gel dertleşelim zaten işim gücüm yok dinlerim seni yaz
En iyi pişman etme yöntemi "doğru zamanda" yeni bir erkek bulmak olur.
Sence pişman olur mu yani bi erkek olarak sen böyle seven birini kaybetsen pişman olurmuydun
Tabiki pişman olur, insanları anlamıyorum mutluyken ayrılıyorlar ben de böyle pişmanlıklar yaşadım fakat son cümleler ağır oluyor. Yazık yani ilişkinize. Ayrılıkları hiç sevmem. Ama gelgitli bir ilişkide mutlu olman mümkün değil. Evlenseydin bile sorunlar olurdu. Yaşımız küçük ama neler duyuyoruz neler. Yazık diyorum hep. Kadına da yazık erkeğe de tabi haklı kimse ondan yanayım. Ne bileyim işte yanlız kalarak bunları da öğreniyor insan. Her insan bir fikir, düşünce katar insana ille de bu konularda fikir edinirsin. Yani düz mantık ilerlersen benim gibi yolda kalırsın gibi. İstekler değişir. Dürüst erkek kişiye daha cazip gelmeli ama kişiler nerde bozuk kişilik ondan yana, bu zaten kural olarak var. Yani insanlar uyguluyorlar hayatlarında bu kuralları, öyle, başka sorunuz varmıydı.
Ya şöyle söyleyim bende anlamıyorum çünkü ikimiz de mutluyduk özellikle ayrilcamiz gün her şey yolundaydı hani tamam ayrıldık ama bu bağ kopmadı ne arkadaş ne sevgiliydik ama konuşuyoruz ne istedini bilmiyo ve sürekli aynısını yaşatıyor ne kadar sevdimi bildim için kime sevgimizi göstersek gidiyolar hayatın kanunu sanırım
Seni neden bıraktı birliktelik yaşadıktan sonra mı bıraktı yoksa birliktelik yaşanmadı mı hiç
Birliktelik yaşanmadı hiç sadece öpüşme sarılma vs oldu soğudum diye ayrıldı ayrılalı oluyor bi kaç ay ama bağımız kopmuyor hiç her defasında ya ben ya o iletişimde ama bugün bitti gibi
Anladım saçma sapan bir ilişki Bence yapman gereken şey Gayet net ve açık çok fazla muhatap olmayacaksın hayatından çıkarmaya bakacaksın Çünkü bu tür ilişkileri de asla düzen Tutmuyor tutmayacak da sadece zaman kaybı olacak senin için
Cidden öyle oluyor aylardır tık yok hep aynı son ve ben bu saçma tavırlarından cidden bıktım
Peki bıktın Neden hayatını saçma sapan bir insan için boşa harcıyorsun ki ya da saçma sapan bir insan için üzülüyorsun şu an hayatın çok konforsuz Bence kafa sürekli ona takılıyor hiçbir şeyden zevk almıyorsun ailenle gezmekten zevk almıyorsun ailenle bir şeyler yapmaktan zevk almıyorsun arkadaşlarınla görüşmekten zevk almıyorsun neden kendine bunu yapıyorsun Niye mutsuz olmak için bu kadar çaba harcıyorsunuz ben bir türlü anlam veremiyorum Bir insan seni mutlu etmiyorsa görüşmenin iletişim kurmanın hiçbir anlamı yok Bu gerçekten de bana aşırı derecede akıldan yoksun bir durum olarak geliyor
Ya tabi cümlelerinizde gayet haklısınız şöyle diyim ben birine çok bağlı kalan birisiyim ve bu hani ilk ilişkimdi ciddi olarak ve her gün saatlerce konuşurduk o gittikten sonra çok boşluk hissi yaşadım tabi biraz takıntı da oldu ama ne zaman unutsam hep kendisi geldi o anda bende inanmak istedim ama anlıyorum ki olmicak çünkü farkındayım artık böyle birisi sevemez beni bidaha kimseye de güvenemicem
Aslında sen bütün kadınların yaşamış olduğunu yaşıyorsun genelde kadınların büyük bir çoğunluğu ilk ilişkilerinde hata yapar ve hata yaptıkları için de saplantılı haline gelirler uzun bir müddet bu hatadan dönemezler dönemedikleri için de sürekli kısır döngü halinde bu Hata üzerine devam etmeye çalışırlar genelde kadınlar hayatlarını almış oldukları ilk Erkekler konusunda bütün geleceğini onun etrafında inşa eder onunla bir gelecek kurma düşüncesi onunla yaşama bir düşüncesi ve onunla yaşlanma düşüncesi vardır fakat siz bu hayalleri kurarken karşıdaki erkeğin böyle bir hayali yoktur o öylesine takılıyordur o sebeple bir kadın hayatını alacağı ilk erkekte hata yaparsa bunun süreci de sancılı olur ama kadınlarda genelde hayatlarına ilk aldıkları erkekte hata yaparlar
Öyle mi diyorsun ya hiç tecrübem yok ve fena halde taktım çünkü evlenme gözüyle baktım ben ilerisi için hayal kuruyordum hep tabii büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bide ilk o beni seviyordu başta ben de ilk kez böyle sevilince bidaha kimse böyle sevmicek gobi düşünüyorum
Genelde İlk o seni seviyor gibi görünmesinin sebebi tamamen senin ona karşı duygusal bir şeyler hissetmeni sağlamak için bu da bir taktik genelde erkekler hayatına hiç erkek almamış kadınları sever lk ben olayım ilk benle öpüşsün ilk benle sarılsın İlk o heyecanı benimle Yaşasın sadece istedikleri budur bunları alırlar kadın kendilerine karşı bir şeyler hissetmeye başlayınca bu iş tamam derler ve kendilerini salarlar ve kendi yaşamlarına bakarlar her seferinde giderler dönüp dolaşıp gelirler ve sonra Derler ki ben geldim Çünkü neden kadının kayıtsız kalamayacağını ve o erkeğin her geri döndüğünde bir şekilde evap vereceğini bilirler sizde olduğu gibi İşte bu fırsatı da bunlara veren siz kadınlarsınız
Ya bi erkek olarak çok tarafsız ve doğru cevaplıyorsun tam aynılarını yaptı ve temas konusunda vs nr kadar hassas oldumu biliyor ilk öpücüğümü de ona verdim ama ben sonsuz olcam biriine vermek isterdim çok güveniyordum böyle gidince çok zor oldu zaten şu an bile başaramadım çünkü unuttumda geliyor ama bu sefer sildim bugün vedalaştık bende engelledim oda bidaha gelmez sanırım
Işte kadınların yapmış olduğu en büyük hatalardan biri de bu ben bundan sonra da hayatımı birlikte yaşamak istediğim erkekle Bunu yaşamak isterdim deyip ilk öpücüğü ilk sarılmayı ilk yakınlaşmayı yaşadıkları erkekte ısrar ederler aslında bir şeyler yolunda değildir ygun olmayan kişidir hiçbir şekilde Geleceğiniz yoktur ama kadın ısrar eder sebep Çünkü ben bununla ilk kez yakınlaştım ilk kez bir şeyler yaşadım o zaman bununla evlenmek zorundayım düşüncesi kadına Hata üstüne hata yaptırır Sen de bunları yapmışsın şunu kabullen İlk öpücük de olsa ilk özel şeylerde yaşasan mutlu olamayacağın bir gelecek için vakit harcamak Çok saçma bir durum ve u sadece senin İlerleyen zamanda da tek taraflı olarak kullanılan daha fazla şeyler yaşamana sebep olan ve daha fazla şeyler yaşadıktan sonra tekrar terk edilen kadın konumuna sokar
Doğru diyorsun çünkü takıntı oldu bende ve baya yapmam dedim bazı şeyleri yaptım ama bende aslında onla mutluluk göremiyorum çünkü güven duygim kalmadı sadece şu eski yaşanmışlıkları takmam bana zarar verdi umarım bundan sonra güzel şeyler olur hayatımda
İnsallah olcak ama. Bu sana bagli. Senin tavrina atican adimlara bagli.
Ya zaman kaybi olcak ya da mutluluk. Ama o kisiyle mutluluk gelmicek buna emin ol
hhahahhahahahha kezocuk:)
Tanımadan böyle yorum yapman komik
doğru haklısın belki ama aklıma birisi geldi onunda ilişkisi böyleydi ne yapayım:)
Ben o kişi değilim sonuç olarak bunu ona demen daha iyi
sendede bir saflık sezdim ama çokta uyanık değilsin hani
Bi tık var bu olaylarda böyleyim duygumla hareket ettim için
nasıl anladım ama bana yaz sana hayat dersi anlatıcam
Ekledim
Olsa ne olmasa ne mesela benim umurumda olmaz
Erkekler takmıyor genelde normal
Kadin da beynini kullansin takmaz
Beyinle alakası yok seven insan kıyamaz
Beyin her zaman lazım sevgide
Haklısın yoksa üzülüyo insan
Beynini kullanirsan doğru adamı seçer ve seversin