- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ben de aşık biri olarak ve de evlenmemiş erkek olarak; bana göre önemli olan o kadının tutumu, gerçekten aşıksa o da vede ciddiyse, o zaman sizin için çok randımanlı olmaz ilişkiniz hayatınız tatsızlaşır. Yok eğer kadında herhangi bir duygu ve ciddi bir niyet yoksa o zaman beyfendiyle tekrar konuşup aşk duygularının tek taraflı ve hevesten ibearet olacağı çünkü karşı tarafın bir adımı yok. O yüzden zor olsa da sizi de düşünüp mevcut durumu korumayı, hasarları onarmayı denemesi ilişkiyi tekrardan düzeltmesi iyi olur diye düşünüyorum. Kendimden yola çıkarak benim için unutmak çok çok zor henüz kendisinden net bir hayır, olmaz cevabı da duymadığım için olumsuzu hala kabullenemiyorum, ufakcık bir ihtimal ile yaşamaya çalışıyorum. Davranışlarından istemiyor gibi algılıyorum, seziyorum ama somut duymadığım için bir türlü kabullenemiyorum. Sizin durumda da bana göre kilit kişi o kadın, o da cidden istiyorsa sizin için zor durum, istemiyorsa artık beyfendi bir hata yapmış birlikteliği varken gerçekten seviyorsa, baskasına aşık olmak bence mümkün değil, olmamali ama olmuş artık, olumsuzlukları onarıp sil bastan sizinle iletişimini düzeltmesi doğru olur diye düşünüyorum. ( bu arada bence mümkün değil, olmamalı dedim de evliyken aşık olmuş, birliktelik yaşamış ama ayrılıp eski hayatlarına devam edenleri de duymamıs değilim, tabi ne özürler ne vaatler ne sözler verdiklerini bilemiyorum, birbirini gercekten seven kişiler arasında bazı şeylerin ihmal edilebileceğini, hatalarına affedilebilecegini, bir şans daha verilebelieceğini tahmin ediyorum)
020 Yorumla- +1 yıl
Adam eşini istemiyorsa karşıdaki kızın isteyip istememesinin ne önemi var? Bugün o kabul etmezse yarın başkası kabul eder, adam çekip gider. Belli ki adam gitmeye meyilli. Sal gitsin. Kimse kimsenin yanında zorla durmaz
- +1 yıl
Kimse istenmediği yerde durmamalı. İlla ki üzülür insan ama sonuçta hiçkimse vazgeçilmez değildir. Zamanla unutursun biter. Kendi hayatına devam edersin
- +1 yıl
@Nightwalk35 evet bence adam istemiyorsa, kadın da seviyorsa önemi var. Vazgecmek öyke kolay değil, aşk dediğin illa birine daha olacak bişey de değil. Bu sefer olmuş diğer kadının niyeti yoksa adam unutur gider mecburen mevcut durumu korumaya bakmalı. Neyse herkes farklı düşünür durumun içinde olanlar bilir en iyi, zaten hanımefendi de karar vermiş, hakkında hayırlısı ve mutlu olur inş.
- +1 yıl
@Cr7ronaldo7 evet öyle herkesin kendi kararı tabi. Vazgeçmek kolay demedim zaten illa ki zor. Ama ileride daha da üzülmemek için şimdi vazgeçmek çok daha mantıklı bence
- +1 yıl
Soran+1 yılBen onu seviyordum ama asiktim kocama...
Soran+1 yılCok seviyorum onu bosanmak icin avukata talimat vermis ama ayrilmak istemiyorum
- +1 yıl
Sizin icin çok zor olduğu açık, Allah yardımcınız olsun. Simdi normal şartlarda, bir taraf boşanmak istiyorsa en doğrusu boşanmak tabi, bu şekilde sürdürülebilir, dayanılabilir değil. Sizin aşırı sevginiz, kaybetme korkunuz, başkasıyla birliktelik düşünmeniz, hafızanızdaki anılar gelecek icin sizi kaygılandırıyor ve kahrediyor, olağan bir şey. 7 yıldır birlikteyseniz ve son durumda hala seviyorsanız gerçek bir bağlılığınız var demektir ve bunun da bitmesi hiç de kolay değil. Bu arada onun neler yaşayacağını, mutlu mutsuz olacağını, uzun süreli olacağını şimdiden bilemezsiniz o da bilmiyordur. Bence zamana bırakmak yaşamak istediklerini yaşasın denesin, belki kendi verdiği karardan pişman olup geri gelecek, af dileyecek. Kabul edermisiniz size bağlı tabi. Belki de gercekten mutlu olacak dönmeyecek, yapacak bişey yok maalesef sevgi mutluluk iki taraflı durum, gercek mutluluk o zaman oluyor sanırım. Son olarak bosanmayı kabul etmek, onun sizden ayrı neler yaptığıyla fazla ugrasmamak, tabi ara sıra haberdar olmak bilgi almak istersiniz illa, ama çok peşine düşmeden yaptıkları, yaşadıkları falan . Siz de hayatınızı devam ettirirsiniz daha cok vakit daha çok serbestliginiz olacak, onun bıraktığı izleri heryerde herzaman düşünmeden. Ha ara sıra hatırlar aglarsınız açılırsınız. Sonra kendi yolunuza devam. Aylar yıllar sonra artık hayatı netleşir, iki sonuçtan birini görmüş olursunuz. Kimbilir sizin belki siz daha mutlu olacaksınız magdur edilen olarak. Hakkınızda hayırlısı dilegiyle..
- +1 yıl
Seni istemeyen insanın niye bu kadar yaninda kalmak istiyosun? Tamam anlıyorum seviyosun da o seni istemiyor. Kabullenmekte zorlanıyorsun gibi görünüyor. Bence gururunu ayaklar altına alma
Soran+1 yılBosanmak en dogrusu mu yani
- +1 yıl
Tabiki en doğrusu. Ne diceksin ona? Sen beni istemiyosun ama ben yanından ayrılmicam mı diceksin? Tamam anlıyorum çok zor bir durum. Ama adam seni artık istemiyor. Bunu kabullenirsen ayrılmanın daha kolay olur
Soran+1 yılO giderse belki duygusal bosluga duserim
- +1 yıl
Şu anda sizin duygusal boşluğunuzu doldurmada bir katkısı yok onun aksine boşluğu yaratan kişi. O yokken yasantınız düşüncesi sizi boşluğa sürüklüyor kaygılandırıyor, yukarıda da yazdım, hayırlısı evet şu durumda en dogrusu boşanmak bence
Soran+1 yılBosansin o zaman...
Soran+1 yılGitsin onunla mutlu olsun madem
- +1 yıl
Psikiyatriste görün arkadaşım. Biz ne yapalım burada? Eski kocanı takıntı yapmışsın. Bunun çözümü biz değiliz. Iki de bir soruyu güncelleyince bişey degişmicek yani
Soran+1 yılKeske biraz anlasan beni @nightwalk35
- +1 yıl
Seni anladığım için konuşuyorum zaten. Bu durumun takıntı haline gelmiş açık ve net. Hayatına devam edemiyorsun çünkü muhtemelen hayatında başka bor uğraşı yok. Bu da doğru değil mi? Bak sana çözüm söylüyorum: Kendini gelistirebileceğin bir aktivite bul. Ya da ne biliyim düzenli yapabilecegin bir hobi edin, spor yap. Ya da bir işe girip çalış çünkü muhtemelen bütün gün evin içinde oturup eski kocanı düşünmekten kafayı yiyorsun ve bu yüzden unutamıyorsun. Tamam üzüldün, tabiki üzüleceksin anlıyorum seni de hayat onsuz devam etmiyormuş gibi davranma. Gayet de eder. Varoluş ve yaşayış sebebinizi başkalarına bağlıyorsunuz, ondan sonra takıntı yapıyorsunuz. E yapmayın ya. Sen bi bireysin. Tek başına da var olup mutlu olabilirsin. Gün gelir hayatına başkasını alır onunla da mutlu olursun. Uslübum biraz sert olabilir. Ama senin bu yaşadığın sevgi değil takıntıdan başka bişey değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Giden gitti, biten bitti. Bırak artık ya. Psikoloğa da gidiyormuşsun. Sana tavsiyen psikoloğunu değiştir. Sana faydası olmamış belli ki
- 10 ay
Neden unutamıyorsun ben sana söyliyim. Muhtemelen çok uzun zamandır bütün gün evde boş boş oturuyorsun. Hiçbir sosyal çevren, arkadaşın yok. Muhtemelen dışarı bile çıkmıyorsun. Kendini meşgul edeceğin herhangi bir hobin, herhangi bir aktiviten yok. Şunu unutma ki bu hayatta ot gibi yaşarsan kafanda kurdukça kurarsın bişeyleri, böyle de psikolojin bozulur, takıntı yaparsın her şeyi. Bu işler böyle. Çık bi günlük spora başla bari bunu yap en azından. Sadece psikologla da olmaz bu işler
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılmaktan başka çaren yok. Başkasını seven biri ile devam etmen bence büyük gurusuzluk olur. Şahsen aynı durumu ben yaşasam onunla bir dakika bile evli kalmaz o saatten sonra boşanma davasını açardım. Başkasını seven bir adamla evli kalmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ben. En azından bu konuda kendime olan saygım sonsuz her zaman.
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu cok sevmistim...
- +1 yıl
Başkasına aşık olan bir adamla olmaz ama o yüzden bence ayrılmaktan başka çaren yok. Tek taraflı sevgi olmaz çünkü.
Soran+1 yılBana yazik degil mi peji
Soran+1 yılBen onu sevdim ama...
Soran+1 yılO da beni sevdigini soylemisti ama...
- +1 yıl
bazen çok sevmekte yetmiyor bunu sakın unutma yukarda söylenilen gibi (SilverBlooming )
(Başkasını seven biri ile devam etmen bence büyük gurusuzluk olur. Şahsen aynı durumu ben yaşasam onunla bir dakika bile evli kalmaz o saatten sonra ) yapman gereken şey beli ve artık unut ve hayatına devam et.. - +1 yıl
gerçekleri ve acıllar insanın canını acıtır... doğruları görmek ve bunları kabullenmek neden bu kadar zor (SilverBlooming ) sana söylüyor ve bende daha önceki yorumda sana devalarca anlatım bu kadar basit ve gururunu ayaklar altına alamsın dogru olanı bizim kadar sende biliyorsun ve artık kendine acı çektirmek yerine yapmalısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çocuğunuz var mı? Ve siz eşinizin başka kadına aşık olduğunu o söylemeden önce fark ettiniz mi? Yani hal ve hareketlerinde bir farklılık gözlemlediniz mi?
036 Yorumla
Soran+1 yılCocuk yok benden uzaklastigini fark etmistim aldatma belirtileri degildi genelikle dalgin dusunceli sinirli falanda degildi sakindi ama eski nesesi yoktu gece birden bire balkona cikar sigara icerdi dusunceli dusunceli aralarinda gonul iliskisi varmis oyle diyorlar en azindan o oyle soyluyor
- +1 yıl
Çocuk olmadığı için boşanmak istiyor, eğer çocuk olsaydı nafaka ödememek için boşanmaya yanaşmayacak ve ikinizi de idare edecekti.
Soran+1 yılHayir cidden onun ile olmak istedigi icin bosanmak istiyor...
- +1 yıl
Peki düzenli bir cinsel hayatınız var mı?
Soran+1 yılVardi son 1 yil yok iste
- +1 yıl
O kadın ne zamandan beri eşinizin hayatında ve siz kim olduğunu biliyor musunuz?
Soran+1 yılBi kac kez onu bi yerde gordum esimin yaninda degildi ama
Soran+1 yıl7 ay falan
- +1 yıl
Senden güzel mi
- +1 yıl
Anladım. Bence eşinizden boşanın ve kendi yolunuza bakın. Belki de ikinizde ayrı bir şekilde daha çok mutlu olacaksınız, bilemezsin.
Soran+1 yılAma onu cok sevmistim ben
- +1 yıl
Senin sevmen yetmiyor işte. Mutluluk ancak karşılıklı sevgiyle olur.
Soran+1 yılO da beni seviyordu aslinda en azindan bana oyle demisti...
- +1 yıl
Başkasına aşığım demiş ama.
Soran+1 yılBelki bosanma fikrinden vazgecer?
- +1 yıl
Vazgeçse bile başkasına aşık olduğunu bilmek seni üzmeyecek mi?
Soran+1 yılUzer tabi
Soran+1 yılHaftalrarca eve gelmedigi icin babamin evine geldim yarin gelecek buraya son kez konusmak icin bu mevzuyu
- +1 yıl
O haftalarca eve gelmiyor, sende evde onun yollarını mı gözlüyorsun? Her şeyi geç, sana bir hemcinsin olarak söylüyorum, bu adamdan hemen boşan.
Soran+1 yılYarin gelecek konusmak icin
- +1 yıl
Konuşsun bakalım ne konuşacak. Yarın bizimle de paylaş.
Soran+1 yılBosaniyoruz...
- +1 yıl
Yuva yıkanın yuvası olmZ canım, evli adamı ayartan bacım. udan allah sorsun
Soran+1 yılBende sonra ona gidecek iste onunla evlenir aileleri olur belki...
- +1 yıl
En doğrusu bu canım, hakkında hayırlısı olsun.
Soran+1 yılBitecek iste evliligimiz...
- +1 yıl
Evliliğiniz zaten bitmiş, çünkü o başkasına aşık olmuş. Biliyorum kolay değil ama artık seninde önüne bakıp mutlu olman lazım.
Soran+1 yılO gittikten sonra baya zor olacak bana yani her anlamda
- +1 yıl
Seni sevmeyen birini unutmak çok da zor olmasa gerek.
Soran+1 yılSadece unutmak anlaminda degil ki onu cok arayacagim yani her seyde...
Soran+1 yılZor olan beni sevmeyeni unutmak degil sevdigimi unutmak
- +1 yıl
Peki aşık olduğu kadın hakkında ne hissediyorsun?
Soran+1 yılO istemistir bosanmasini belji
- +1 yıl
O kadına karşı bir öfke durumun falan var mı?
Soran+1 yılVar tabi
Soran+1 yılBekar erkek kalmadi mi ona?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından aldatmamış
2167 Yorumla
Soran+1 yılKalbi ile aldatmis iste...
Cevap sahibi+1 yılÜzücü bir durum ama yapacak bişey yok. Seni sevmeyen birinin yanında durmamalısın
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmeyen birini sen sevsen ne olur? Böyle mutlu olabilecek misin sanki? Boşu boşuna zamanını harcayacaksın. Değmez
Soran+1 yıl7 yillik esim ama...
Cevap sahibi+1 yılAma seni artık sevmiyor...
Cevap sahibi+1 yılZor farkındayım ama bunu kabullenmen gerekiyor.
Soran+1 yılBana yazik degil mi ama
Cevap sahibi+1 yılDedim zaten zor diye. Gerçekten üzücü bir durum. Ama yapacak bişey yok yani onu demeye çalışıyorum. Elinden hiçbir şey gelmez. Eğer seni sevmeyen birinin yanında durmaya çalışırsan bu da gurursuzluk olur. Sonuçta artık seni istemiyor. Zorla mı kalacaksın yanında?
Soran+1 yıl7 koca yil birbirimizin hayatindayiz ama
Cevap sahibi+1 yılAnlamamakta ısrarcısın
Soran+1 yılBen onu cok ama cok seviyorum dayanamam
Cevap sahibi+1 yılHiçkimse vazgeçilmez değildir. Dayanamam sanarsın ama dayanırsın. Alışamam sanırsın ama zamanla alışırsın hiç merak etme
Soran+1 yılOnsuz ne yapacagim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılZamanla alışırsın. Garanti ediyorum. Hangi aşk sonsuza kadar sürmüş de seninki sürecek? İlla ki unutacaksın. Gün gelecek başkasını da seveceksin belki. İnsanlar neler neler yaşıyorlar...
Soran+1 yılBiz mutluyduk
Cevap sahibi+1 yılBence sen önce bunu kabullenmeye bak. Ben sana ne söylersem söyliyim sen gerçekleri henüz kabullenemedigin için kimseyi de dinlemeyeceksin zaten. Soruyu boşu boşuna sormuşsun. Herkes benimle benzer şeyleri söylemiş ama asla kabul etmiyorsun. Öyleyse niye soruyorsun?
Soran+1 yılTavsiye verirsiniz diye sormustum
Cevap sahibi+1 yılTavsiyemi zaten verdim. Bir çok insan da benimle aynı şeyi söyledi zaten. Sonuç belli. Söylediklerimiz de gayet açık bence. Öyle değil mi?
Soran+1 yılOyle...
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse gerçekçi olmalısın. Mantıklı hareket etmen gerekiyor.
Cevap sahibi+1 yılSenin istemeyen insanin yanında durma. Kendi hayatını mahvedersin. Ne gerek var
Soran+1 yılBenden. Bosandiktan sonra ona gidecek onun ile hayat kuracak yuva kuracak beli aile olacak...
Cevap sahibi+1 yılGitsin kursun. Sen de boşandıktan sonra hayatına devam et. Sen de başka insanlarla görüş, onlara şans ver, olursa aile kur.
Soran+1 yılOndan baskasi olamazdi ama
Soran+1 yılUnutamaz mi sence onu zamanla
Cevap sahibi+1 yılSeninle evliyken başkasına bakan birini affetmeyi geçtim bir de geri dönmesini mi bekleyeceksin? Kendine yazık ediyorsun
Soran+1 yılAilemde senin gibi dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde gururunu hiçe sayan birine kimse dönmez bence bu arada. Dönse nolur ki? Bi daha nasıl güveneceksin?
Soran+1 yılBitti mi yani
Cevap sahibi+1 yılBaşkasını seviyorum demiş sana. Daha neyin devam etmesini istiyosun ben anlamadım ki
Soran+1 yılKabullenemiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılAma kabullenmek zorundasın
Soran+1 yılAilemde diyor madem bu kadar istiyor bosansin diye
Cevap sahibi+1 yılEşin başkasına aşık olmuş ve senden ayrılmak istiyor. Kabullenmezsen ve bu şekilde ısrarcı olursan sana olacakları söyliyim: Seni gurursuz ve kendisinden kopamayan yapışkan biri gibi görecek. Sen ısrarla onun yanında kalmak isteyeceksin ama o istemediği için üzülüp yıpranmaya devam edeceksin. Onunlayken asla mutlu olamayacaksın. Bir çeşit bağımlılık gibi düşün. Kopamadigin, ama sana zarar veren ve seni asla mutlu etmeyecek bir döngüye gireceksin. Hayatın, zamanın heba olacak. Ama şimdi senden vazgeçen birine yol verip kendi hayatına devam edersen belki cok daha mutlu olacağın bir insan çıkacak karşına bilemezsin. Zamanını seni istemeyen biri için, mutsuz olacağın bir hayat için öldürme.
Soran+1 yılSen bana hangi ask sonsuza kadar surmuste seninki mi surecek demistin degil mi
Cevap sahibi+1 yılBak karşındaki kişi seni sevmiyorsa sonucu er ya da geç ayrılıkla biter zaten. Sen ısrarla oldurmaya zorlarsan sadece süreci uzatır kendi zamanından ve hayatından çalarsın. Kendine niye böyle bir kötülük yapasın? Ayrıca tüm bunları yaparken zamanla kendine olan saygımı da yitirirsin. Bence mantıklı davran
Cevap sahibi+1 yılSaygını*
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle dedim
Soran+1 yılZor olacak ama benim icin yani bosandiktan sonra
Cevap sahibi+1 yılEvet illa ki zor olacaktir. Ama emin ol seni sevmeyen biriyle devam etmek senin için daha zor olur.
Soran+1 yılManevi bosluga duserim muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılZamanla toparlarsın. Kendine vakit ayır, hobiler edin, sosyalleş. Hiçbir üzüntü aynı kalmıyor. Her geçen gün acın azalacaktır.
Soran+1 yılOna olan ozlemimde biter dimi bi gun
Cevap sahibi+1 yılYa tabiki biter. Neden bitmesin? O senden vazgeçmiş, sen de ondan vazgeç. Başlarda zor olacak ama sonra unutacaksın. Hayatında ilk defa mı birinden hoşlandığın, sevdin? Eski duygular nasil geçtiyse zamanında, şimdiki de geçecek emin olabilirsin
Soran+1 yılHersey ilk onun ile yasamistim ilk askimdi evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman beni dinle. Unutacaksın merak etme.
Soran+1 yılHaftalardir eve gelmedigi icin bende baba evine geldim yarin gelecek tekrar konusacakmisiz
Cevap sahibi+1 yılHaftalardır eve geliyor diyorsun peki nerede kalıyor? O dediğin kızın yanında mı yoksa?
Cevap sahibi+1 yılGelmiyor* diyorsun
Soran+1 yılHayir babaannesinin evinde
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hakkında hayırlısı olsun. Bence bu konuda duygusal hareket etmek yerine mantıklı davranmalısın. Emin ol unutacaksın zamanla. Hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor
Soran+1 yılSonsuza kadar surmuyor mu
Soran+1 yılO zaman yani ben ondan sonra baska biri ile evlensem ona asik olsamda ask yine bitecek
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi şöyle. Aşk zamanla biter, yerini ya sevgi alır ya da tamamen biter. Sen ileride başka birini sevip evlendiğinde eğer birbirinize saygınız, sevginiz, sadakat ve bagliliginiz varsa aşk bitse de sevginiz sonsuza kadar sürer. Ama seni sevmeyen istemeyen birinden ayrıldığında, ondan uzaklastiginda sevgin de aşkın da biter bir gün
Soran+1 yılMuhtemelen bi daha artik kimseye guvenemem
Cevap sahibi+1 yılGözden uzak olan gönülden de uzak olur diye bi söz var. Sen bir insanı hayatından çıkarırsan unutman çok sürmez. Unutursun zamanla. Ama sürekli hayatında olan birini unutmak daha zordur tabi. Hele sevginiz karşılıklıysa bir ömür boyu mutlu olabilirsiniz. Yani kısaca sen seni sevmeyen eşinden ayrıldığında bir süre üzüleceksin evet ama onu tamamen hayatından çıkarırsan, iletişim kurmazsan zamanla unutacaksın. Buna emin ol. Hayatına bir gün başkası girerse ona olan sevgin bitecek demek değil bu. Biraz karışık anlatmış olabilirim ama anladın umarım
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum güvenin kırılmış bu çok normal. Ama belki bir gün karşına öyle biri çıkar ki güvenini yeniden kazanır. Bilemezsin. Hayatı akışına bırak. Demek ki o kişi senin için hayırlı değilmiş ki olmadı. Hayatına devam etmelisin.
Soran+1 yılAnliyorum
Soran+1 yılZor olacak yani
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmeyen biriyle devam etmeye çalışmak çok çok daha zor emin olabilirsin. Ama kendi hayatına devam ettiğinde, kendine vakit ayırdığında üzüntünü de daha kısa sürexe unutacaksın emin ol
Soran+1 yılO benden sonra o kadina gidecek birlikte mutlu olacaklar ben ise mutsuz...
Cevap sahibi+1 yılBaşını dik tut. Beni istemeyen birini ben de istemiyorum de ayrıl bence. Sana tavsiyem bu. Zaten sen ayrılmak istemesen de o kalmayacak yanında anladığım kadarıyla. O yüzden hiç yorma kendini
Soran+1 yılBen istemesemde evet yanimda kalmaz ama en azindan o kadin ile evlenemezler mesela
Cevap sahibi+1 yılKimin kiminle ne kadar mutlu olup olamayacağını bilemezsin. O belki mutlu olur belki mutsuz bilemem. Ama sen ona odaklanmak yerine kendi hayatına odaklanırsan daha mutlu olursun bundan eminim. Belki senin karşında ileride öyle biri çıkacak ki sen ondan daha mutlu olacaksın. Hayatın ne getireceğini bilemezsin
Soran+1 yılYarin gelecek yanima konusmak icin
Cevap sahibi+1 yılDiyelim ki sen onun yanında kaldın, o da o kadınla evlenmedi. Eee sonuç? Sen mutsuz o mutsuz hayatınıza böyle mi devam edeceksiniz? Sırf o gidemesin diye sen kendi hayatını, gençliğini yakıp kendine kötülük mü edeceksin? Değer mi seni sevmeyen biri için kendi hayatini mahvetmeye? Mantıklı düşün. Bırak o kiminle ne yapıyorsa yapsın. Ona engel olacaksın diye kendi hayatını yaşamana engel olma
Soran+1 yılBosanmaya evet dedigin andan itibaren uygulamaya koyabilirim dedi bana kocam
Cevap sahibi+1 yılYarın konusacaksanız konuşun. Ama o gitmek istediğini söylerse engel olma. Bırak gitsin. Seni istemeyen birini yanında zorla tutamazsın. Kendini düşün. Onunlayken kendine mutlu bir hayat kuramazsın bu şekilde. Unutma bunu
Soran+1 yılO gittikten sonra benim hayatim mi kalacak acaba ya herseyi onun ile yapiyordum onun ile yasiyordum...
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığın hata ne biliyor musun? Sen hayatının merkezinde kendin olman gerekirken kendini o merkezden çıkarıp oraya başkasını koymuşsun. Halbuki o merkezde senin olman gerekiyordu. Sen o kişi yokken de yaşıyordun, onsuz da yaşarsın. Herkes aşk acısı çekmiştir zaman zaman ama emin ol geçiyor. Senin ona bu şekilde bağlanman, onu hayatının merkezi, yaşama sevinci olarak görmen zaten saglikli nid bağlanma değil. Sana tavsiyem eşinden ayrıldıktan sonra bir gün başkasını sevip hayatına aldığında onu hayatının merkezine koyma. Hayatının merkezinde sen ol. Sevdiklerini ise yörüngene koy. Kendi hayatın da olsun. Kendi hayatını, kendi bireyselligini kimse için yok etme. Bu dediklerimi hiçbir zaman unutma
Soran+1 yılCok sevmekten oluyor bunlarin hepsi...
Soran+1 yılTamam yarin eger fikrini degistirmediyse bunlari bi dusunecsgim
Cevap sahibi+1 yılAma sağlıklı sevgi böyle bişey değil. Sağlıklı bir ilişkide bireyler hiçbir zaman kendi hayatını hiçe saymazlar. Evet çok sevebilirsin, çok aşık olabilirsin ama o kişiden ayrıldığında hayatının biteceğini düşünüyorsan, hayatını, yaşama sevincini ona bagladiysan burada bir sorun var demektir
Soran+1 yılNe diyebilrim ki, haklisin...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah faydam dokunmuştur. Kimse için kendi hayatını heba etmeye değmez. Bunu sakın unutma. Atacağın her adım için önce kendini düşün. Başkasına engel olmak adına kendi hayatını hiçe sayma.
Soran+1 yılCok ama cok sagol ailemle sabah aksam bunu konusuyoruz ama sanaldan olunca daha farkli oldu dahs iyi geldi bana cok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ailene kulak ver bence. Senin iyiliğini düşünüyorlardır eminim. İnsan bazen aşktan gözü kör olunca mantıklı dusunemeyebilir. O yüzden seni seven insanların düşüncelerini önemse
Soran+1 yılBosanmak kacinilmaz galiba
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun konuştuk. Mantıklı olan bu gibi görünüyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılYarin muhtemelen avukati da getirir yaninda veya onu kendisi ayarlar
Soran+1 yılCocuk yok
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olmaması sizin için çok büyük bir avantaj. Bunun için şükret. Ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurman daha kolay olacaktır. Hakkında her şeyin en hayırlısı olsun
Soran+1 yılCocukta olmuyor ki zaten :(
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayı mı senden dolayı mı
Soran+1 yılBenden dolayi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılOlsun üzülme. Belki bir gün olur. Olmasa da üzülme. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki.
Cevap sahibi+1 yılYine de umutsuz olma. Dua et. Olur inşallah bir gün. Belli ki daha gençsin. Karşına biri çıkar evlenirsin belki ileride o zaman olur inşallah
Soran+1 yılTibbi olarak anne olmam imkansiz artik ama yinede iyi niyetin icin sagol
Cevap sahibi+1 yılTıbbi olarak imkansiz olduğuna bakma. İmkansız denildiği halde anne olan çok insan var. Bir duaya bakar. Allah'ın bir "ol" demesine bakar. Hakkında hayırlısı olsun abla
Soran+1 yılElbette oyle de
Soran+1 yılBosaniyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılBen şu anki evliliğin için demedim. Gelecekteki hayatın için dedim zaten
Soran+1 yılAnladim canim
Soran+1 yılNe yapmam gerektigini bilmiyorum bundan sonrasi icin
Cevap sahibi+1 yılBundan sonrası için kendini düşüneceksin sadece. Kendini daha da gelistireceksin, kendine vakit ayıracaksın, seni mutlu eden şeyler yapacaksın
Soran+1 yılCok yorgunum hic bisey dusunemeyecek kadar cok yorgunum
Cevap sahibi+1 yılŞu anki ruh halinden dolayı öyle hissediyorsun. Zamanla daha iyi olacaksın
Soran+1 yılBu durumdan bi an once kurtulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanma süreci seni yıpratabilir. Ama sonrasında zamanla atlatırsın diye düşünüyorum
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAtlatırsın merak etme. Boşanan bir sürü insan var sor onlara. O sevgi o aşk kalmıyor. İlk günkü gibi üzülmüyorlar. Sen de öyle olursun
Soran+1 yılUyumak istiyorum uyuyamiyorum surekli dusunup duruyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka şeylerle meşgul ol. Kafanı dağıtacak işlerle ilgilenirsen o kadar fazla düşünmezsin
Soran+1 yılAilemde diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman onları dinle
Soran+1 yılHobiler edinmeliyim belki de
Cevap sahibi+1 yılEvet. Resim olabilir, müzik olabilir, gezmeyi seviyorsan gezmek olabilir, herhangi sevdiğin bir aktivite varsa ona yönelebilirsin. Özellikle her gün mutlaka kendi kendine de olsa spor yapmanı tavsiye ederim. Spor mutluluk hormonunun arttıran bir faktör
Soran+1 yılEvden disariya cikmak istemiyorum evde olam bi hobi edinirim
Cevap sahibi+1 yılEvde de spor yapabilirsin. İlla dışarı çıkman gerekmiyor. Ama dışarı çıkmanı yine de daha çok tavsiye ederim. Evde durmak insanı daha da depresyona sokar çünkü.
Soran+1 yılRezil haldeyim ustelik disariya cikarsam olurda belki onun ile karsilasirim diye korkuyorum eger onu gorursem ondan ayrilmak daha zor olur bana
Cevap sahibi+1 yılBen diyeceklerimi dedim. Gerisi sana kalmış...
Soran+1 yılBurasi iyi geliyor ama en azindan daha rahat icimi dokuyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılYarin kuaforden randevu yapmis kardesim beni bastan asagi yaratacaklarmis 😒😒
Cevap sahibi+1 yılGit işte ne güzel değişiklik olur
Soran+1 yılBakim yapacaklarmis bana
Cevap sahibi+1 yılİyi ne güzel
Soran+1 yılOyle iste
Soran+1 yılCanim evden cikmak istemiyor aslinda
Cevap sahibi+1 yılİstemiyor olabilir. Ama zorla kendini biraz
Soran+1 yılKucuk yerde yasiyorum ve o kadin ile karsilasirim diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKarşılaşırsan karşılaş. Görmezden gelirsin bisey olmaz. Neyse benim işim var. İyi günler size
Soran+1 yılHaklisin aslinda
Soran+1 yılCok ama cok tesekkur ederim bana aslinda en cok tavsiyeyi sen verdin burada
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yılTum dediklerinini yapmaya calisacagim
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılEger yanlis anlamazsan ozlden de yazabiliriz
Cevap sahibi+1 yılDaha 1 ay olmuş hemen geçmesini bekleme
Soran+1 yılIster bi yil ister omur gecsin bu hep boyle olacak iste
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum. İlla ki geçecek bir gün
Soran+1 yılBi an once gesin bu his nolur..
Cevap sahibi+1 yılZamana bırak
Soran+1 yılZamanin ise yaradigi falan yok ayni hala
Cevap sahibi+1 yılSürekli düşünürsen, başka şeylerle meşgul olmayıp gün sayarsan tabi işe yaramaz. Onu düşüneceğine biraz kendi hayatına odaklan
Soran+1 yılOdaklaniyorum kendi hayatima zaten ama olmuyor iste unutamiyorum onu unutmak icin sevmedim ki onu ben
Cevap sahibi+1 yılOdaklansan unuturdun. Belli ki bunu takıntı haline getirmişsin. Psikolojik destek almanda fayda var
Soran+1 yılTakinti degil seviyordum onu ve hala seviyorum
Soran+1 yılAluyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım. Allah kolaylık versin ne diyim
Soran+1 yılBir arafta sacma sapan gun doldurmaca benimkisi oyle gunlerim iste onu dusunmekle geciyor dusunmemeye calisiyorum ama imkansiz ne yapsam onu hatirliyorum
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğün için unutamıyorsun işte. Kendi hayatına odaklanman gerekiyor. Sen kendi hayatına bak artık
Soran+1 yılDusundugum icin degil onu hala sevdigim icin
Soran+1 yılEger hislerim ona karsi tamamen bitseydi unutmasida kolay olurdu kizardim bagirirdim ama bi yerden sonra biterdi ama hala icimde bi yerde ona karsi biraz da olsa sevgi var ve bitecekmis gibi de degil
Cevap sahibi+1 yılSeni istemeyen adamı bu kadar süre sevmeye devam ediyorsan o sevgi değil takıntı olmuştur bence
Soran+1 yılDeme oyle biz cok guzel cok mutlu zamanlar yasadik 7 yil boyunca silip atmasi kolay degil ki hem o sevmemis olsa bile ben sevdim onu hemde cok
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ne diyim
Soran+1 yılO simdi o kadinla birlikte...
Soran+1 yılBen onu unutmayi istiyorum cidden yani bu durumdan kurtulmayi hayatima tekrar devam etmeyi isterim...
Cevap sahibi+1 yılO zaman edeceksin. Kendi hayatına bakscaksın, kendine meşguliyetler edineceksin. Daha fazla uzatmanın bi anlamı yok yani.
Soran+1 yılIyi hosta nasil olacak ki o dedigin ben sonucta ev hanimiyim
Cevap sahibi+1 yılHobiler edin kendine. Sürekli evde boş boş durursan tabi psikolojin çöker. İlla dışarıda çalış demiyorum ama arkadaşlar edin, varsa onlarla vakit geçir. Hobiler edin. Ücretsiz sosyal aktivitelere katılabilirsin, halk eğitim kurslarına gidebilirsin vs. bir sürü şey yapabilirsin. Ya da evde yeteneğin varsa resim yapabilirsin, müzik dinleyebilirsin, tonla şey yapabilirsin. Bütün gün evde sadece ev işi, TV, uyumakla geçiyorsa zaten psikolojin bozulur. Takıntı haline de getirirsin vs. tahmin ettim zaten bu kadar sürede unutamamanın nedeninin bu olduğunu
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa gidiyorum diyorsun. Psikoloğun sana hiç soylemiyor mu bunları?
Soran+1 yılCalismiyorum ama evde hobilerim var muzik dinlemek yemek yapmak gibi evde vakit gecirmeyi seviyorum ve de disariya cikmak istemiyorum
Soran+1 yılPsikologum eski esimle ilgili seyler dedi
Cevap sahibi+1 yılO psikolog fayda sağlamıyorsa başka psikoloğa görün. Kendine de farklı mesguliyetler edin. Sürekli evde durarak hayat geçmez. İlla çalışmak zorunda değilsin ama hiçbir şey yapmıyorsan çok bir hava al, yürüyüşe çık veya bir arkadaşının yanına git ama sürekli evde durma. Psikoloji için iyi bişey değil sürekli evde durmak. Diyeceklerim bu kadar. İyi akşamlar
Soran+1 yılOnun ile karsilasirim diye cekiniyorum biraz
Soran+1 yılPsikologumdanda memnun degilim zaten evet
Cevap sahibi+1 yılTamam değiştir o zaman. Geçmiş olsun
Soran+1 yılCok sagol senin bu anlattiklarin bana iyi geliyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Önerim sürekli evde durmaman. Söyleyeceklerim bu kadar. Diyeceğim başka bişey yok. İyi akşamlar
Soran+1 yılCok tesekur ederim bi kac hafta sonra tekrar yazacagim bakalim o zaman nasil olacagim
Cevap sahibi+1 yılYazmana gerek yok bence. Soru çok uzadı zaten. Daha fazla yardımcı olabileceğim bişey yok ki zaten
Soran+1 yılSen bilirsin ben sadece konustukca kendimi daha iyi hissettigim icin demistim
Cevap sahibi+1 yılKendine arkadaş edinmelisin bence. Ve bu konuyu da acilmamak üzere kapatman senin için daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir durum gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiri bana başkası var demişti. kafası çok karışık görünüyordu. dalıp gidiyordu sanki ne yapacağını bilmez gibiydi.
böyle bir dönemde ona yük olmak istemedim. desim zor bi dönem geçiriyorsun. bişey demiyorum ister git ister gel ben buradayım. aklı karışıkken zorlansın istemedim. sadece ona o süreci kolaylaştırmayı düşünüyordum o an. Aslında benım için de bir o kadar zordu. ama kendı acımı yok sayıp ona destek olmak istedım. kendımı toparlamam çok uzun zaman aldı. sırada görüşmedık. sonra baktım geldi. o an bir karar verdim. onu kabul edecektım ama küçük bir hatasında terk edecektım. çunku hata yapma hakkını kullanmıştı. şimdi çok özenmesı gerekiyordu. o da umutsuzluğa kapılarak gelmiş bana. o umutsuzluk ona hata yaptırdı. küçük de değildi hatası. ben de terk ettim. aradan çok uzun yıllar geçti. o hatalar dönemınde ıkımız bırbırımız için tek başımıza savaşıyorduk. çevremizdekı pek kimse bıze olumlu bir şey demıyordu. beraber olmamızı istemeyenler vardı. bız o yuzden başaramadık diye düşünüyorum. canımdan çok seviyorum bir o kadar da sevılıyorum. ama o başka yerde şimdi ben başka yerde. bu sorunun cevabı mı bu... Aslında evet. ben sizin durumunda olsam... zaman tanırdım. bir de çok detaylı ve yardımcı olma niyeti ile onu dinlerdım. konuşun herseyı guzel guzel konuşun. böylece ömrunuze aslında çok buyuk bir guzellık katarsınız. merhametle şefkatle konuşun.55 Yorumla- +1 yıl
Aynen👍
Cevap sahibi+1 yıl@Cr7ronaldo7 👋🏻
Soran+1 yılBosaniyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılzor bir süreç Rabbım kolaylaştırsın
Soran+1 yılZor cok zor...
+1 yılYaşadığın işittiğin şeylere rağmen devam etme isteğin gösteriyor ne kadar sevdiğini ve acı çektiğini. Emin ol yıllar sonra pişman olacak fakat sen ona karşı nefret bile beslemeyeceksin senin için bir anlam ifade etmeyecek. Yasal olarak tüm haklarını al nafaka vs. Evlilik ciddi bir şeydir boşanmanın sonuçlarına katlansın. İyileşmen için de sana tavsiyem ailenin yanına dönme. Yeni ve yabancı insanlarla tanış. Ortak ne kadar tanıdığınız varsa da hayatından çıkar. İlgi alanım psikoloji bu kadar tavsiye verebiliyorum. Allah yolunu bahtını açık etsin güzelim
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu hala seviyorum ama...
- +1 yıl
Tabii ki seveceksin ama inan bana sadece 6 ay daha seveceksin 1 gün bile geçmeyecek 6 ayı. Sonra kabullenme ve ardından soğuma evresine geçeceksin. Yapman gereken tek şey kendini zorlaya zorlaya bu 6 ayı mümkün mertebe tanıdıklardan uzak geçirmen. Asla uzun süre yalnız kalma düşüncelerinle gerekirse başkasıyla flört et sohbet et sadece ama tanıdıklardan uzak dur. Bu bir nevi kendi gündeminden kaçmaktır. En az bu şekilde yara alırsın bu işten
Soran+1 yılUnutamam onu ben...
Soran+1 yılCok seviyorum onu bosanmak icin avukata talimat vermis ama ayrilmak istemiyorum
Soran+1 yılArtik hayatimda kimseyi istemiyorum
Soran+1 yıl6 ay gecti ve hala ayni
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne kadar erken kabullenirsen o kadar az yara alırsın. Adamin kalbi başkasında senin yanindayken bile onu düşünecek bunu kaldırabilecek misin. Kabüllen ve hayatına devam et. En. azindan dürüstçe soylemiş ikinizi idare de edebilirdi. Bazen insan kendini seçmeli ve bir birey olduğunu hatirlamali. Senin hayatında onun rolü bitti sadece senin hayatın bitmedi...
212 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama...
- +1 yıl
Bebeğim şu an duygusal bakıyorsun bu yüzden hala sevgin var mantığı ön plana geçir bir düşün dediklerimi. Aşk karşılıklı güzel. Bazen vazgeçmek özgürleşmek haklarını da al kendine bir hayat kur. şimdiden planlar yap kendin için hatta. Ve kafanı dağıtacak meşgaleler bul, spora git. Takinti bir yerden sonrası..
Soran+1 yılTakinti degil ki benimki
Soran+1 yılZor olacak
Soran+1 yılO gittikten sonra zor olacak bana
Soran+1 yılCok ama cok aci bi tecrube
Soran+1 yılBana bunu yapmis olmasini hazmedemiyorum
Soran+1 yılBakmiyorum zaten ama onun bi baskasi ile oldugunu bilmek var ya...
Soran+1 yılKafamda bitirsem bile kalpte bitmez ki
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. evet sorun sen ve senin ne istediğin hala düşünüyorsun demek istemiyorum. Sorun seni istemeyen yılarını verdiğin sevdiğin eş dediğin biri ve bir başkasını sevmesi? hala ne yi düşünüyorsun pardon yılarca evli olup severek yuva kuran bugün ise bir birilerini yüzünü bile görmeye tahamül edemeyen tonlarca insan var sen ne yapmalıyım mı diyorsun düşün bence ne yapmak istediğini az çok biliyorsun ama sanırım biraz cesaret..
025 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum. Onu...
Soran+1 yılHaftalrarca eve gelmedigi icin babamin evine geldim yarin gelecek buraya son kez konusmak icin bu mevzuyu
Soran+1 yılBosanmak kacinilmaz galiba
Soran+1 yılBenden sonra muhtemelen o kadins gidecek onun ile yuva kuracak aile olacao
- +1 yıl
bu saat ten sonra senin hala um run damı gerçekten bırak ne yaparsa yapsın ortada bir gerçek var sen istenmeyen bir bireysin ve sen ona odaklan bence her kez kendi hayatını yaşar istenmeyen kişi olarak yaşamak yerine doğru olanı yap ve şunu da sakın unutma ve çevrene bak lütfen bu hayata bu durumu yaşayan t onlarca insan var kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren olur mu..
Soran+1 yılNe yapmaliyim bilmiyorum sadece
- +1 yıl
( 7 yıllık kocamın başkasına aşık olduğunu öğrendim) !!! çok ağır evet ve kabulenemez bir durum ...( ben onu seviyorum ) böyle biride sevilmez...( Ne önerirsiniz?) önermek gördüğün ve yaşadığın bir gerçek için ne açıklama bekliyorsun.. bırakk kime gitmek istiyorsa gitsin böyle birinden hala sevgi ya da merhamet beklemen dogru değil
Soran+1 yılO gittikten sonra cok zorlanacagim ama
- +1 yıl
yanlış anlama lütfen ortada bir gerçek var bunu anlamalısın kabul etmesen de seni istemeyen ki isteseydi bir başkasını sevmezdi ve bu adamla daha ne tür gelecek bekleye bilirsin pardon.. ya müsayitsen lütfen konuşmak istersen özel den mesaj olarak gel.. buradan çok açık yazmak istemiyorum..
Soran+1 yılOnu cok ozleyecegim ama giderse
- +1 yıl
böyle yapmaya devam et olur mu seni hak etmeyen biri için hala düşün özlediğini onu çok sevdiğini.. aşa da ki yorumlara baktım da sana ne güzel anlatmış insanlar yapma vaz geç artık sana ondan hayır gelmez diye. ben sabahlara kadar anlatsam anlamayacaksın sen kendi içinde öldürmediğin sürece hep açı cekmeye deva edeceksin..
Soran+1 yılArtik kabullendim bosanacagiz...
Soran+1 yılCok sevmistim onu
Soran+1 yılIyi degilim...
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından size dürüst davranmış. Ne yazık ki insanlar birbirlerine aşık kalamıyorlar. Önemli olan birbirinize dürüst olmanız. Aşık olmuş olabilirsiniz ama ne yazık ki bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Gitmekten başka bir şansınız yok. Eğer giderseniz zaman içinde tekrar sevilip, sevilme, hayatı yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Ama eşinizle kalırsanız kendinizi zindana mahkum edersiniz. Acınızı çekin ve sonrasında önünüze bakın. Allah önce sağlık versin, geri kalan her şey halledilir
017 Yorumla
Soran+1 yılAma bana yazik degil mi
- +1 yıl
Asıl size söylemeseydi yazıktı. Söylemiş ne güzel. Sizde önünüze bakın. Kendinize acımayı da bırakın. Başkasını sevdi diye dünyanın sonu değil. Hala nefes alıyorsunuz. Toparlanın ve önünüze bakın
Soran+1 yılBu kadar basit mi
- +1 yıl
Evlendiniz diye birbirinizi tapulamıyorsunuz. şu an acı çekiyorsunuz, kolay değil ama evlenmek kadar boşanmak da doğal. Lütfen kabullenin bunu. Evlendik diye ömür boyu kalacağız diye bir şey yok. Bu kafadan çıkın. Takıntı ya da hırs yapmışsınız. Sadece seviyor olsanız kendinizi bu kadar düşünmezdiniz
Soran+1 yılTakinti degil ki saf sevgi benimkisi
- +1 yıl
Ve de hayal kırıklığı. Ama gitmeyi bilmek gerekiyor. Bir kere evlendiniz diye ömür boyu kalacak değilsiniz. Bunu kendinize yapmayın. Acınızı çekip, boşanın. Başkasına aşık olduğunu bile bile kalmak biraz gurursuzluk. Saplantılı bağlanma geliştirmişsiniz. Yardım alsanız iyi olur
- +1 yıl
Yalvarmayın, karşısında sakın ağlamayın. Yazık ettin, niye böyle yaptın diye konuşmayın. Gururlu ve dimdik, güçlü durun karşısında. O da şok olsun. Ya ne oldu? Ağlayıp, üzülüyordu desin. Böyle yaptığınız için burnunu kaldırmışsınız zaten. Sonra eve gidip ağlayıp, acınızı çekersiniz. Gururlu olun. Peki sen hayatını yaşa. Benimde bir hayatım var yaşanacak, yeni umutlarım falan diyin. Aklını karıştırın. İyi olsun ona. Erkekler arkasında ağlayan kadın bıraktığı zaman ona dönmezler. Sadece ona acırlar. Buna izin vermeyin
Soran+1 yılBosanmak kacinilmaz gibi gozukuyor
- +1 yıl
Sevindim böyle düşünüyor olmanıza. Umarım boşandıktan sonra hayat sizin için çok güzel olur
Soran+1 yılDuygusal bosluga duserim belki
- +1 yıl
Atlatırsınız merak etmeyin. Hepimiz defalarca kez aşk acısı çektik. Çok şükür ölmedik. Sizde biraz dağılır sonra toparlarsınız. Gurursuz olmaktan daha iyidir
Soran+1 yılYarin o zaman avukati muhtemelen getirir yaninda veya kendisi ayarlar onu belki
- +1 yıl
Geçecek merak etme. Yıpratma kendini bu kadar. Bak sağlıklısın. Sağlığın Allah korusun bir bozulsa aklına bile gelmeyecek. Kendi derdinin peşine düşeceksin. Böyle gidersen de dert sahibi olursun. Yapma, hayat devam ediyor. Uyum sağla
Soran+1 yılCok ama cok sevmistim onu
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
+1 yılBunu söylemesi çok iyi olmuş. Aldata da bilridi yani. Artık çok zor, önceki gibi olmayacaj maalesef. Başkasının aşkı ile seni sevemez ne yazık ki. Yani zorlasa bile sana sarılırien başkasını hayal eder, öperken başkası olduğunu düşünür, bu çok ağır. Ven vazgeçmeyi tavsiye ediyorum, ama yine de senin kararın tabi
012 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmistim ama onu...
- +1 yıl
Evet, anlıyorum seni. Yakınlarda benim de başıma geldi böyle bir şey. Çok kötü bir haldeydim, hala tam iyileşmedim ama yavaş yavaş düzeliyorum, unutuyorum. Sende de öyle olacak. Çok kötü haldeydim gerçekten. Günde birkaç antidepresan alıyordum. Yine iyi olamıyordum. Ama eğer bu kadarlık hayatımda öğrendiğim 1 şey varsa o da şu ki, hayat durup bizim için beklenmeyecek. Sen iyileş ben beklerim demeyecek, devam edecek. Bu yüzden bizim de ona yetişmemiz lazım
Soran+1 yılCok agrima gidiyor
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum, bende de aynı böyle oldu. Ama zaman ilaç olacak❤️
- +1 yıl
Peki şimdi iyi misin? İyileşmeye doğru gidiyor musun?
Soran+1 yılIyi degilim bunalimdayim yaptigim hisniseyden nese almiyorum
- +1 yıl
İyi olmanı diliyorum
Soran+1 yılIyi degilim
- +1 yıl
Bilmiyorum, belki yardımcı olamayacağım, ama yine de ayağa kalkman ve devam etmen gerek. Bu şart. Hayat çok kısa ve gülmek için çok neden var. Belki de hayırlısı bu. Artık kendini düşünmen gerek çünkü kimse seni düşünmedi zaten düşünmüyor. Bu yüzden başkalarını düşünmeyi bırak ve kendine odaklan, mutlu olmaya çalış
Soran+1 yılO benim herseyimdi..
- +1 yıl
Çok üzgünüm.. m
Soran+1 yılBende cok uzgunum
Aşkın gururundan onurundan önemli mi 🙄 sevgini hakedecek insanlara ver adam gururunu kırıyor kalkmış seviyorum diyorsun 🙄 midesi bulanır insanın ondan önce sen ona yol vermeleyidin madem başkasına aşık olmuş karsı varken bırak orada kalsın senin onun gibi bir insana ihtiyacın yok boşa gitsin 🤨
16 Yorumla
Soran+1 yılAilem bosansin diyor
- +1 yıl
Bence başkası adına tez karar vermek, net konuşmak, kesip atmak kolaydır. Durumun içinde olan kişi için hic kolay olmuyor öyle ani, net karar vermek. Durumu iyice anlamak lazım, hele bide hanımefendi de seviyor ve de aşık, öyle kolay değil sevdiğin bir insanı aşkını bir anda unutmak, atmak. Normalde bence de evli birinin aşık olması mümkin olmaması gereken bir şey ama örnekleri de var oluyor maalesef. O yüzden biraz daha analiz edip karşılıklı konuşup ortak karar verip net bir sonuca ulasmak daha mantıkli diye düsünüyorum.
Soran+1 yılAylarca boyle devam ediyor...
- +1 yıl
Aylarca devam ediyorsa, karşı taraftan net bir ciddi adım karşılık gelmemis olabilir
Soran+1 yılAylarca bosanmak istiyor iste
Burdakilerin ne dediği benim için önemli değil fakat 7 yıllık bir evliliği göz göre göre çöpe atıp hayatin boyunca o yarayı içinde taşınan kolay değil fakat, yapabiliyorsan eşinle iyi geçirmeye çalış konuş derdini anlat baktın olmuyor yapıcağım bisey yok boşanmak zorunda kalırsın. Daha salılık umut verici biseyler söylemek isterdim ama boşanmak istiyor dediginiz için bisey söylemek pek biseyi değiştirmez.
145 Yorumla
Soran+1 yılDegil 7 yil ister 7 ay olsun biz birbirimize yuva olduk asik olduk yoldas olduk dost olduk bu kadar kolay mi yani bu kadar basit mi
Soran+1 yıl3 aydir boyle...
Soran+1 yılVar evet
Soran+1 yılBabam madem bu kadar bosanmak istiyormus bosansin o zaman diyor
- +1 yıl
Baban eşinin yaptığı hatasından dolayı öyle diyor. Eğer düzeleceğine dair bir umudun varsa bence boşanma ki sen istemedikçe o boşanamaz ve başka biriyle de resmi olarak evlenemez. Yuva yıkmak kolay ama kurmak gerçekten çok zor.
Eğer yanlış anlamiycaksaniz daha detaylı konuşabilir fakat burada olmaz. Aynı durumu en yakınım dan birindedir böyle oldu. Şükür düzeldiler. Belki anlaticaklatimin sizede bir faydası olucaktir.
Soran+1 yılAylardir bosanmak istedigini soyluyor bana...
Soran+1 yılNe yapmaliyim ki artik bilmiyorum
Soran+1 yılOnu hala seviyorum ama
Soran+1 yılBi ihtimal hani belki vagzecmistir diyordum belki bosanmaktan vazgecer diyordum ama vazgecmemisti...
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek...
Soran+1 yılBirakamiyorum iste
Soran+1 yılSeviyorum onu
Soran+1 yılBosaniyoruz iste...
Soran+1 yılBu saatten sonra benim hissetiklerimin bi onemi var mi
Soran+1 yılKonusa konusa dilimde tug bitti kafasina koymus illa bosanmak istiyor yani
Soran+1 yıl7 yil koskoca 7 yil bitti iste
Soran+1 yılBen onunla yasamak istiyordum ama...
Soran+1 yılBosanmak istiyor...
Soran+1 yılUnutamiyorum onu
Soran+1 yılAgrima gidiyor
Soran+1 yılOnu unutamiyorum
Soran+1 yılOnu geri istemiyorum artik vazgectim ondan ama unutamiyorumda
Soran+1 yılOnu bu kadar cok sevmemeliydim bu kadar asik olmamaliydim
+1 yılSizin için çok üzüldüm ama ona da kizamadım gönül bu birine düşünce düşüyor keşke herkes ömrü boyunca sadece bir insanı sevebilse ama ne yaparsın. Sizi sevmeyen birini sevmeyi bırakmanız gerekiyor. Ama duygularınızı inkar etmeyin. Kabullenin ve vazgeçin.
17 Yorumla
Soran+1 yılBana yazik degil mi peki
- +1 yıl
Canım adam aşık olana kadar neredeydin , bu erkek sıkılmaz ama çokta rahat birakilmaz işi pisirmiş
- +1 yıl
Elbette yazık gerçekten çok üzüldüm sizin durumunuza gerçekten. Keşke elimden bir şey gelseydi. Sizin yaşadığınız şey çok zor ama belli güçlü bir insansınız yıkılmak yerine çözüm arıyorsunuz. Atlatacaksınız size inanıyorum.
Soran+1 yılBenden sonra o kadina gidecek onun ile yuva kuracak hayat kuracak belki aile olacaklar...
- +1 yıl
Siz de başka birini bulursunuz sizinde aileniz olur mutlu olursunuz. Umutsuzluğa düşmeyin
Soran+1 yılOlamam...
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence diren, kendine aşık et. Sonuçta 7 yıllık beraberliğiniz var mutlaka paylaşılmışlık olur. Bağlamaya çalış, ilişki, ilgi, sevgi, takip ve dikkat ile döndürmeye çalışın. 1 yıl mücadele edin, baktınız kazanamıyorsanız. Bırakmanız yerinde olur. Kalbi size ait olmayan bir insanın bedeni sadece ihtiyaçtır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen beni seveni severim. Beni sevmeyeni sevmem. Eğer birisi beni seviyorsa ben de onun sevgisini sevip ben de onu sevmeye başlarım. Tek taraflı olarak kendim birini sevemem. Belki hoşlanırım ama sevgi aşk filan duyamam. Bence sen de öyle ol. Seni sevmeyen biri senin için bitmeli bence. Ayrıca kadınlık gururun varsa o adamdan vazgeç
21 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmistim ama onu
Sen onu seviyorsun da o seni sevmiyor. Misal örnek vereyim ben sana köpek gibi aşığım, ölüyorum aşkımdan desem senin ne kadar umurunda olacaksa sen de onun o kadar umurundasın işte. Sevme sende bırak.
019 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kolay mi
Soran+1 yılBitti yani oyle mi
Soran+1 yılKafamda bitse bile kalbimde bitenez ki ona olan sevgim
Soran+1 yılCok sevince unutmasi da zor oluyor iste
Soran+1 yılBiz 7 yil birbirimize es olduk dost olduk yuva olduk asik olduk.. m
Soran+1 yılBen onun ile mutlu olabilirim ama sadece
Soran+1 yılOndan baskasi ile olamam ben benim kaderim o
- +1 yıl
Hayır o senin kaderin falan değil. Sen onun kaderin olmasını istiyorsun sadece o kadar. Ona bağımlı kalıp kendini hıtpalamak istiuorsan o senin bileceğin iş. Açık açık söylüyorum bak 7 yıllık ilişkinizi bozup gittiyse peşinden koşman hiç bir işe yaramaz. Kendine odaklan. Kendinle ilgilen. Biraz değer ver kendine.
Soran+1 yılAilemde madem bu kadar bosanmak istiyormus bosansin diyor
Soran+1 yılAyrilik kacinilmaz gibi duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılsen onu seviyorsun ama O BAŞKASINA AŞIK artık onun kalbinde yerin yok ne çabuk kabullenirsen o kadar iyi uzun uzun yazmaya gerek yok aldatan biri için yıpranmaya değmez bundan sonra o kişiden mutluluk da gelmez iyi geceler efendim
05 Yorumla
- +1 yıl
en doğrusu bebiş
Soran+1 yılAma seviyordum onu
- +1 yıl
sen seviyorsun evt şu an ayrılmak zor gelebilir ama ileride seni sevmeyen sana ihanet eden bir adamla yaşamak daha zor gelecek. sen ona ilgi gösterdikçe o her geçen gün senden iğreniyor olacak. yanında sen varken aklında başkası olacak. bunların olmasını mı istiyorsun?
Soran+1 yılHayir ama o olmadanda olmak istemiyorum...
+1 yılGitmiş senden
... kendine bambaşka bir hayat kur sende.. sevilmedigin yerde durmanın bir anlamı yok. eğreti gibi. tuzluk gibi.. kendine değer vermelisin
..40 Yorumla
+1 yılUlan soruya bak be. Bende 7 yıllık evliyim ve başkası var ama ona aşık mı bilmiyorum aldatıldım. Ama üzülmek kendini salmak yok hayatın sonu değilmiş. Acıdan ölmüyomuş insan bunu anladım
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Zordur tabiki ama bosanmalisim ve sende baska birine asik olmalisin yasin genc sonucta degerini dahaniyi bilen cikar elbet sen degil o kaybeder ki kaybetmis haberi yok.
112 Yorumla- +1 yıl
K. bakma ama unutamazsin unutamyacaksin uzun sure ben 7 yıllık iliski ki bitirdim zar zor unutabildim ki sen evlenip bosandin unutamaman normal. Ama unutma ki hayat devam ediyor ve tek bosanan sen degilsin. Kendine hayatina ailene bakmaya devam et hayirlisi olsun hakkinda. Su akar yolunu bulur dert etme. Elbet bi gun seni de begenen cikar.
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum ki
Soran+1 yılOnu cok seviyordum
- +1 yıl
Burada detaylica konusup isgal etmem istemem ama sunu soyleyebilirim yine. Evet fark etmek guc degil ancak en basindan takip ediyorum da yazdiklarina gore o seni sevmemis. K. bakma ama seni sevmeyeni sende sevme yazik edersin kendine. Sende kendi hayatina bakmalisin olmaz oyle. Ailen senden daha kotu durumdadir sen byle seyler yasadim ve bu durumdasin diye. Yapma. Dustuysen kalkmasini bil ki oldurmeyen aci sana guc versin.
Soran+1 yılYuvamizi yiktigi kadin ile birlikte olmasi cok agrima gidiyor
Soran+1 yılBir aradalar ve mutlular ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cocuk var mı siz artik boşanmişsiniz uzuldüm lakin kendi hayatina bakk bos ver gerisini gecmise takilirsan sadece kendine eziyet edersin. ayrintilara takilma iş bul kendine calis kendi ayaklarin üzerinde durmaya caliş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yıl7 yılda insan çok alışır be işin zor. Ama dünyanın sonu da değil. Sadece ona şunu de emin misin? Bu işler genelde bir anlık olur, yanıltıcı olur de. Acele karar verme de.
064 Yorumla
Soran+1 yılAylarca bosanalim diyordu...
Soran+1 yılBugun gelecek son bi kez konusmak icin
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok o zaman kararlı, emin.
Soran+1 yıl7 yillik esinden bile tek celsede vazgececek kadar emin demek.. m
- +1 yıl
Çocuk var mı? Kaç tane? Yaşları?
Soran+1 yılCocuk yok
- +1 yıl
Yani hakketen tuhaf geliyor insana koskoca 7 yıl bir anda tek celse. Belki yıllar önceden senden soğudu belli etmedi.
- +1 yıl
Çocuk olmaması artı bir durum. Bir kaç seneye etkisi azalır. Zamanla birini bulursun kafa dengi çocuk olmadığı için bekar gibi olursun. Ama sana tavsiyem boşanınca kıymete bineceksin tadını çıkar çok itirazkar olma. Çok da salma tabi seçici ol. Yaşlar kaç?
Soran+1 yılHayir oyle degildi tamam zor zamamlar gecirdik falan ama su son 1 yildir nerdeyse benden uzaklasmisti eve gelince nesesizdi yanimdayken sık sık daliyordu gece aniden uyanip sigara icmeye gidiyordu aldatma belirtileri yoktu ama mesela...
Soran+1 yılBen 27 o ise 30
- +1 yıl
Mesela sağda solda denk geldikçe tanıdığım çocuk var 2. evliliği karısı bir anda pat kadar boşanalım demiş başkasıyla evlenmiş hemen. Çocuk perişan 1 senedir çok seviyormuş ana üçde ikisi gitti biri kaldı diyor.
Soran+1 yılBosanmak kacinilmaz gibi gozukuyor
- +1 yıl
Ya zaten erken evlenmişsin normalde şu sıralar evlenmen gerekirdi. Çoğu 27-28 evlemiyor hatta 30'u aştı. Onun için başka uygun birini bulmak için çabala hafiften. Bu arada çocuk niye yapmadınız? Demek ki son 1 yıldır o kadın var ve başka stresler dr var. Yatakda nasıldınız? Özellşkle son 1 yıldır?
Soran+1 yılCocuk olmadi
- +1 yıl
Evet kaçınılmaz piyangodan para çıksa sana anca vazgeçer.
- +1 yıl
Sorun hanginizde belli mi?
Soran+1 yılBelki vazgecmistir ha?
- +1 yıl
Bilmem zor da olsa o ihtimal var. Sen baya seviyorsun be. Dertleşmeye de baya ihtiyacın varmış. Dertleşmeye, dert dinlemeye hep açığım.
Soran+1 yılBugun gelecek iste
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah.
- +1 yıl
Çocuk olmaması senden mi kaynaklanıyor? Buradan cevap vermek istemiyorsan diğer taraftan yaz.
Soran+1 yılBenden kaynaklaniyor evet
- +1 yıl
Onun da etkisi vardır boşanmada. Hani dalıyor, geceleri uyanıyor sigara içiyor dedin ya. Demek ki sıkıntılı zamandan geçiyor o kadın da teselli etti arada sonra aşık oldu kadına.
- +1 yıl
Tüp bebek vs denendi mi? Doktorlar ne dedi? Olmaz mı dedi?
Soran+1 yılDenedik hepsini denedik olmadi rahmim de alindi zaten
- +1 yıl
Üzüldüm. Arada dertleşmek isterim sizle dertleşmek derken dert dinlemek daha doğrusu. Size kanım kaynadı iyi birisiniz.
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah. Zamanla iyi ki boşanmışız da diyebilirsin ama demesen bile alışıyor insan zamanla.
Soran+1 yılBen alismak istemiyorum
Soran+1 yılBen onunla olmak istiyorum
- +1 yıl
Hayırlısı olsun inşallah. Arkadaşlafınla, dostlarınla, akrabanla biraz daha fazla vakit geçir istersen. Hobilerin varsa onlara az daha ağırlık ver.
Soran+1 yılHicbiseye ne halim var ne de hevesim
- +1 yıl
Evet öyledir tahmin ediyorum zaten. Bir işte çalışıyor musun?
Soran+1 yılCalismiyorum ev hanimiyim
- +1 yıl
Zamanla unutursun
Soran+1 yılYa unutamazsam
- +1 yıl
6 aylık süreçde epey yol katetmişsin ve evlenmeye karar vermişsin. Senin adına sevindim ama yine de iyi düşün evlilik sonuçta. Gerçi sen tecrübe ettin, daha iyi bilirsin.
Soran+1 yılTanidigim ilk kisi ile oturacaagim nikah masasina sirf ona inat
- +1 yıl
Böyle inatlaşmalara gerek yok bence. Zaten İnatlaşıp evlenenlerinde çoğu pişmandır. Herkesin hayatı kendine. Kendine önem ver, boş ver onu. Hatta kadınlarda boşanmış olma ekstra bir şey ilgi odağı olurlar sahte de olsa tadını çıkar hayatın.
Soran+1 yılOyle mi diyorsun
Soran+1 yılAma baskasi ile olursam onu unuturum iste
Soran+1 yılVideo mu
- +1 yıl
Bu arada çocuk olmaması senden kaynaklanıyor dedin, o ekstra bir avantaj daha yapar. Hayatın tadını çıkar. Belki çocuk olmamasının da payı vardır boşanmak istemesinde.
Soran+1 yılBi kez daha evlenirsem peki? Cocuk meselesi?
- +1 yıl
Bu arada evleneceğin kişiye çocuğunn olmaması ile ilgili doğru tam anlatacak mısın?
Soran+1 yılTabi ki de
- +1 yıl
İşte sıkıntı o, çocuk istemeyen birini bul. Zaten çocuğu vardır ya da istemiyordur ya da o da kısırdır falan.
Soran+1 yılYanlis mi yapiyorum sence
- +1 yıl
Yanlış yapma ihtimalin yüksek. Tesadüfen doğru da yapabilirsin. Şansına artık. Yaşın daha genç evlenmek için acele etme. Hele inat uğruna olunca daha bir sıkıntı.
Soran+1 yılOnunda cani yansin istiyorum ama bana yasattigini anlasin cani yansin istiyorum
- +1 yıl
Onun canını yakacağım derken kendi hayatını da karartna dikkatli ol. Ona göre uygun birini bul öyle evlen. Adam bilsin aklının onda olduğunu hala. Hatta inadına evleneceğini. Biraz formalitevari olsun evliliğin. Gerekirse anlaşmalı evlilik bile yapılabilir ama o kadar abartmaya gerek yok.
Soran+1 yılArkadasim inat ugruna yakma kendini diyir
- +1 yıl
Bence de yakma kendini inat uğruna. Ha inat uğruna evlenip dışarıdan mutlu görünen de epey çıkıyor. İşin gerçeğini bilemeyiz tabi.
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sence
- +1 yıl
Bence evlenme ama ufaktan o yönde de çabala. Tesadüfen kafa dengi ve uygun ve sebin bu durumuna rağmen evlenecek biri çıkarsa evlenirsin icabında.
- +1 yıl
Hayatın tadını çıkar, başka şeylerle meşgul ol. Gez, toz eğlen. Kız kankilerinle vakit geçir. Kız kankilerin çok mu? Arada sırada erkeklerle flörtvari şeyler de yap. Her yönden bak kendine. Zamanla geçecek zaten etkisi.
Soran+1 yılGez toz cok kolay seyler degil benim icin
- +1 yıl
Psikolojik olarak mı? Yoksa işler güçler yoğun diye mi? Zaten uzaklara gitmene de gerek yok. Yakın yerlerde de gezilir.
Soran+1 yılPsikolojik olarak
- +1 yıl
Evlenirsen bu psikoloji daha bir çıkmaza girebilir. Şimdi hiç değilse bekarsın, rahatsın.
Soran+1 yılOna inat olsun diye
- +1 yıl
Sen baya kafaya koymuşsun evlenmeyi ya.
Soran+1 yılHayir ya yani tamam daha zamani olmadigini biliyorum
- +1 yıl
Evlensen de pek umrunda olmayabilir de. Adam zaten 1 senedir soğumuş senden. Gerçi sonradsn pişman olunabiliyor.
+1 yılNasıl kıyıyorlar anlamıyorum. Sen boşanınca inşallah karşına onu silecek atacak birisi çıkar karşına. Bence seni haketmeyenin yanında durmamalısın seni halledecek bir sürü erkek var dışarı da.
03 Yorumla- +1 yıl
Helal kız boşan gitsin inşallah sende daha iiyi birisine denk gelirsin amin.
- +1 yıl
Yaaa ağrına gitmesin Allah daha iyi kapı açacaktır sana eskiyi gözün bile görmeyecektir
Soran+1 yılOndan baskasini sevemem
Karakter yoksunu sana yanlış yapmış, buna üzüldüm ve sinir oldum, aklını başına topla, başkasını sana tercih eden birini sevmek seni üzer, diğerleri keyfine bakmaya devam eder. Hayat devam ediyor ve zaman herşeyin ilacı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hayat sevince, sevilince güzel. Sevdiğin o adam, artık seni sevmiyor. Hayat böyle kimseye güzel olmaz. Sal gitsin, önüne bak.
22 Yorumla
+1 yılBoşancaksin başka yapacak bişey yok defolsun gitsin
23 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyordum ama onu...
- +1 yıl
Off deme şöyle ya kurban oluyim
Soran+1 yılOyle ama
o utanmadan baska kadina asik oluyosa sende sevme o halde onu hatta hemen ayril hayatindan cikar birak s*ktirip olup gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bosan kanka onunla mı uğraşacaksın senin hayatına yazik
215 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok seviyorum ama
Soran+1 yılNe yapacagim ki ben simdi...
Soran+1 yılKolaydi sanki
Soran+1 yılYalnizlik zor ama
- +1 yıl
Kendiniz söylüyorsunuz. Ben onu çok seviyorum ama diye. Sizin sevmenizle bir arada tutulabilseydi keşke ilişki... Hayat böyle bir şey. Siz tek başınıza bir hicsiniz. ☹️
Soran+1 yılBenden gitmesin...
Soran+1 yılGecmiyor
Soran+1 yılIyi ki diyebilecegimi sanmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Nasıl olmuş ya. Bi günde mi? Bi sabah uyandın ben başkasına aşığım dedi 😧
01 Yorumla
Soran+1 yılAylardir boyle o kadin 7 aydir var hayatimizda 3 4 aydir bisanmak istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılZorla güzellik olmaz, sal yakasını gitsin, eden bulur derim
012 Yorumla
Soran+1 yılSeviyordum ama onu
- +1 yıl
Seviyordum demişsin artık sevmiyorsun o zaman
Soran+1 yılHala seviyorum...
- +1 yıl
O zaman yapılacak olan şu bence; alacaksın karşına konuşacaksın seçimini yapacak ya sen ya o , o derse de yapacak bişey yok sevsen de bırakacaksın
- +1 yıl
Gitmek isteyeni ne yapsan da tutamazsın, o yüzden biraz da gururlu olmak lazım diye düşünüyorum
Soran+1 yılBana yazik degil mi peki
- +1 yıl
İşin duygusal ve manevi boyutuna bakılırsa evet senin düştüğün duruma düşmeyi kimse istemez ama şöyle de bir gerçek var, kocanın gözü başkasında
Soran+1 yılBelki unutur onu
- +1 yıl
O da bir ihtimal tabi
Soran+1 yılOnu seviyorum ayrilmak istemiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin tabi hayat senin hayatın
Kimseyi zorla tutamassın üzgünüm gitmek istiyorsa gitsin
014 Yorumla
Soran+1 yılBosanacagiz...
Soran+1 yılOnun ile mutlu onun ile yuzu guluyor gozleri parliyor benimle degil... varsin benden uzak olsun ama mutlu olsun
Soran+1 yılBosandiktan sonra baya zor olaca benim icin
Soran+1 yılOzleyecegim yani onu
Soran+1 yılBi daha kimseye ama hic kimseye guvenmeyecegim
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüne söylediyse, sözün bittiği yer zaten. konuşup düşünecek bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılHani belki fikrini degistirmistir dedim ama hayir demin geldi ve son bi kez daha konustuk bosaniyoruz...
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Gerçekten boşan. Başkasına aşık olmuşsa çok zor bir durum çünkü bu.
010 Yorumla
Soran+1 yılOyle siradan metres evli erkek iliskisi gibi bisey degilmis aralarinda gonul iliskisi varmis...
Soran+1 yılAsk var yani aralarinda
Soran+1 yılGece kalkiyordu balkona sigara iciyordu dusunceli dusunceli...
Soran+1 yılNe yapmaliyim soyle bana nolur
Soran+1 yılAma onu seviyorum ben...
+1 yılÖyle birinden kimseye hayır gelmez çıkar hayatından
01 Yorumla
Bana duygusu olmayan insana, nefes tüketmem. Öyle de yapılmalı.
19 Yorumla
Soran+1 yılCok sevmissende mi
Soran+1 yılYillardir suren bir askin evliligin bitmesi bu kadar kolay mi
- +1 yıl
Aşkı sadece sen yaşamışsın. 7 yıl emek verdin ve sonucu ortada. Sen yapmadığın bir şeyin sonucu için çözüm arıyorsun şu an, ama sorunun kaynağı olan insanın zerre umurunda değil sanırım. Bazı insanlardan gidilmeli , vazgeçilmeli. Seni kaybetme korkusu olmayan insanı bağlasan tutamazsın.
- +1 yıl
Kuzum senden sonra gitsin ama büyük sorun seninleyken de gitmesi. Kimsenin hayatında seçenek olma. Sana akıl vermek değil derdim. Tecrübe aktarıyorum. 15 gün önce senin yaşadığın benzer ama daha fazlasını yaşadığım 13 yıllık ilişkisini bitirmiş biri olarak konuşuyorum. Bırak layıkını bulsun , sen kendine-dön, kendi değerinin farkına var. Bir insandan alınacak en güzel intikam, hiç yokmuş gibi hayatına devam etmektir. Sende yapabilirsin. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verme.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki yaşıyorlar mı? Sadece platonik bir aşk mı? Sizin bildiğinizi biliyor mu? Bu sorularıma cevap verirseniz size mantıklı akılcı bir cevap yazabilirim
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece gonul iliskisiymis yani fiziksel bisey yokmus oyle diyor ama benden bosanmak istiyormus ki ne bana ne de ona haksizlik olmasinmis...
Cevap sahibi+1 yılİnanma , aldatılıyorsun , fiziksel delil bul, mahkemeye onu sun, donuna kadar al. Bu adam seni boşamaya kesin kararlı, en azından yasal haklarını al. Adilik bir insanın suratına bunu demek
Soran+1 yılGercekten fiziksel bisey yok
Cevap sahibi+1 yılBunun bir önemi yok, fiziksel olsa daha iyi hem. Erkekler için aşık olmak yatmaktan daha zor
Soran+1 yılBosanirsam zorluk cekerim galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki hemen ayril. eger evliligini devam ettirmeye calisirsan degersiz olursun. guclu ol. duygusalliga yer verme. sen hayatina devam edince o zaten diger kadinla mutlu olamayacak ve sana donmeye calisacak eminim. insan kaybedince degerini anliyor
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok kötü bir durum senin için ama eğer düzelmiyorsa bu boşanmak daha iyi olur sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyordum ama onu
peki kocan deseki seni boşamayacağım kabul ama onunlada beraber olacağım kabul edermiydin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi ki de
Soran+1 yılAma onu seviyorum
Aşk, alisverise benzer tek taraf istemezse, o satis olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılPazara kadar değil mezara kadar de boşama 👍
00 Yorumla Bunu bile bile zaten birlikte olmanız saçma seni istemeyeni sende 8steme
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Onunla bir şeyler yaşamış mı? biliyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAklı ve kalbi seninle olmayan birinin, bedeni seninle olsa ne olur? Vazgeç.
23 Yorumla
Soran+1 yılBosaniyoruz iste...
Cevap sahibi+1 yılBir insanın, başka bir insanı unutma süresi 7 ay - 2 yıl arası sürüyor. Kendini fazla sıkma. Kabullen. Evet onu özleyebilirim ve bu gayet doğal bir şey diyerek bunu normalleştir zamanla unutuyorsun daha doğrusu bi etkisi olmuyor artık.
Soran+1 yılUnutmak istemiyorum. onu madem yanimda degil bari aklimda kalsin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıldonuna kadar hatta daha fazlasını talep et. ya da 3 kişilik bir ilişki?
03 Yorumla
Soran+1 yılPara degil ben onu istiyorum
Soran+1 yılBen esimi cok ama cok seviyorum
- +1 yıl
Eşin de seni seviyor ve birisine de aşık oldu, ilişkinizi 3 kişi devam eder misin peki?
Çok zor Bi durum sizin adınıza çok üzüldüm. Ama bırakın gitsin kaldıkça sizin canınız daha çok yanacak. Bitsin ve unutmaya başlayın artık. Acınız max 3-6 ay sürecek sabredin. Herşeye alışırız
13 Yorumla
Soran+1 yılUnutamam onu ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına aşık olduğuna göre artık senin kocan değil
08 Yorumla
Soran+1 yılKocam hala
Cevap sahibi+1 yılResmiyette kocan ruhu, kalbi sana ait değil
Soran+1 yılBelki unutur onu zamanla...
Cevap sahibi+1 yılUnutsa ne olacak sen kendi içinde seni bırakıp başkasına aşık olduğunu unutabilecek misin?
Soran+1 yılUnuturum belki
Soran+1 yılCok sevmistim ama ben onu
Cevap sahibi+1 yılBoşanıyor oluşuna senin adına sevindim
Soran+1 yılCok zor olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu konu için yapılacak yorum yok çok zor durum birgün köpek gibi pişman olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahım gözlerim doldu nasıl bi eziyettir bu insana 🥺
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim sence
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelmek istermisin bana icini dokebilirsin
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun senin icin hersey daha iyi olucak umarım 🥺
Soran+1 yılBen onu cok seviyordum...
Cevap sahibi+1 yılSeni cok iyi anlıyorum
Soran+1 yıl7 yil cop oldu iste
Cevap sahibi+1 yılAma kendinin güzelliğini ve özguvenini yerine getirmenin yolunu bul inanki aklina bile gelmicek bu sekilde
Soran+1 yılBen onunla guzeldim onunla iyidim
Gizli Üye(25-29)+1 yılortada çocuk yoksa boşan o kocan olacak g*vatı gururun varsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından durust aldatmadiysa medeni bir sekilde ayril
113 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama onu
- +1 yıl
Birak gitsin nafakani al sen yoluna o yoluna evlenmek kadar bosanmakta normal kimse istemez tabi ama birak gitsin ulan biz birini bulamiyoruz millet 3 cer 5 ser
Soran+1 yılNafaka mi
- +1 yıl
Alamıyormusun
Soran+1 yılAnladim neyse
Soran+1 yılAilem madem bu kadar bosanmak istiyormus birak bosansin diyor
- +1 yıl
Ne anladın
- +1 yıl
Ya birak gitsin
Soran+1 yılBu kadar kolay mi
- +1 yıl
Bilmem ben evli degilim zordur elbet
- +1 yıl
Ama sunu unutma. zeni isyeniyorsa birak
Soran+1 yılBosansin benden gitsin onunla mutlu olsun
+1 yılHemen aşık olunmaz, aşık olana kadar neredeydin
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimle evliyken baskasina asik olmus iste
- +1 yıl
Önünü kesmeliydin, bu kadar nasılsın boşladın. Telefonuna hiç bakmadın mi
Soran+1 yılBen esimi cok sevdim ya ne boslamasi
- +1 yıl
Telefonuna hiç bakmadın mı, daha iş aşka dönmeden kestirirdin ne bileyim önce tatile çıkalım derdin sonra tasinalim derdin kadını unuturdu
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılozaman asık oldugu kadınıda alsın 3 unuz beraber mutlu mesut yasarsınız
00 Yorumla Ayrıl direkt ve hiç yara almamış gibi yeni ilişkiye başla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gitsin bulsun belasını
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılayrıl gitsin o kaybetti
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama
- +1 yıl
seviyorsan o zaman inşallah bırakırsın çünkü ben varken sen kimsin? :)
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılboşanmanı öneririm.
dirtmek manasız11 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun..
13 Yorumla
Soran+1 yılBosan diyorlar bana
Soran+1 yılBilmiyorlar ki onu ne kadar sevdigimi
- +1 yıl
Abla simdi cok sevsende fayda etmiyor bazen iyi düşün.
Allah yardmcn olsun
+1 yılYapacak bir şey kalmamış
015 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu hala seviyorum
- +1 yıl
Napicaksin mücadele mi edeceksin boşuna kendini yiprattigin la kalırsın
Soran+1 yılBenden sonra ona gidecek
- +1 yıl
Ee bunu bildiğin hâlde uğraşmayacaksin herhalde demi
Soran+1 yıl7 yillik evliydik biz ama yani bu kadar kolay mi
- +1 yıl
20 yıllık evlilikte oluyor yani gerisini sen düşün olmuyorsa zorlama önüne bak
Soran+1 yılCok ozleyecrgim onu
- +1 yıl
Anlıyorum çok Zor ama yapacak bir şey yok
Soran+1 yılDun son kez yanima geldi konusmak icin bosanmaya tamam dedim ama keske demeseymisim
- +1 yıl
Neden ki demesen n'olacak
Soran+1 yılYani hani belki fikri degismistir falan diye
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum
Soran+1 yılBu evlilik illa bitecek yani
- +1 yıl
Evet onun pişman olacağını da sanmıyorum
Soran+1 yılUnutamam onu
Bosan gitsin merak etme zamanla gececektir
032 Yorumla
Soran+1 yılDegilim ama iyi olmaya calisiyorum
Soran+1 yılBenim sucum gunahim yok ama ceremesini ben cekiyorum nedense
Soran+1 yılCocuk yok
Soran+1 yılOnun beni sevdigini sanmistim
Soran+1 yılOnun simdi bi baskasi ile mutlu olmasina dayanamiyorum
Soran+1 yılEv hanimiyim
Soran+1 yılO mutsuz olmadikca bana mutluluk yok
Soran+1 yılAma onlar var istedigim kadar gormezden geleyim boyle bi gercek var beni aldatmis olmasi bir gercegi var hemde onu bukadar sevmisken
Soran+1 yılKeske onu hic sevmeseydin
Soran+1 yılHakliyim ve magdurum ama cefayi ben sefayi o kadin suruyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılDediklerini aynisini derdim...
Soran+1 yılAma sen erkeksin senin tekrar evlenmen daha kolay dul olarak nitelendirilmeszin
Soran+1 yılEger dogulu bir aileye mensupsan dedigimi anlarsin bosanmis kadinlara ikinci hatta ucuncu sinif muamelesi yapiliyor
Soran+1 yılSirnak
Soran+1 yılYok.
+1 yılKararı sen vereceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılBugun gelecek iste konusmak icin son bi kez
- +1 yıl
Haydi hayırlıs bakalım
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Peki senin kararın nedir
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
Sağolunuz varolunuz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Canın sağ olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasına aşık olmuş adam ve sen hala seviyorum diyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmistim onu ben...
Cevap sahibi+1 yılSevebilirsin ama o seni sevmiyor
Soran+1 yılBu kadar basit olmamaliydi...
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat