Merhaba öncelikle beni yadırgayabilirsiniz hak veririm ancak empati kurmanızı isterim. Kocam çok zengin yani istediğim her şeye sahibim. Eve gece geç saatlerde geliyor işinden dolayı sabah da erken gidiyor zaten. Geceleri birlikte olduğumuz gün sayısı da çok az. 5 yıllık evliyiz ilk yıllar böyle değildi. Kendisi sürekli bahane üretiyor çok yorgunum ya da bitirmem gereken iş var diye. Ama kocam kendine bakan yakışıklı birisi yani tam hayal edilen erkek. Bundan 1 yıl önce bir vakfa üye oldum. Benden 6 yaş küçük bir beyle tanıştım. Zamanla sohbet etmeye başladık onu tanıdıkça aşık olduğumu hissettim. Beraber çokça zaman geçiriyorduk. Ama bana durumu olmadığını söylüyordu e haliyle ben hesap ödüyordum. Kardeşinin kendinin bazı ihtiyaçları olduğunu ve yardım etmemi istiyordu ediyordum da. Her neyse biz hala beraberiz. Cinsel ilişki de var. Yalnız, bir durum daha var. Dün regl tarihimin gecikmesiyle test aldım ve yaptım. Ve şu an karnımda bir bebek var. Kafamı karıştıran da bu zaten. Bebek kocamdan mı yoksa sevgilimden mi? Kocamla olması çok zor yani 1 kereden... ama sevgilimdense de kocamın çocuğu gibi göstermem daha doğru olmaz mı? Çocuğumun her türden daha mutlu olması için. Çünkü para, vizyon, kültür. Her şey kocamda daha ağır basıyor. Sevgilimden olduğunu söylersem ben de çocuğum da yoksulluk içinde yaşar. Dna testi yaptırırsam her şey daha da karışır. Ne yapmalıyım? ( lütfen cevap verin zor durumdayım )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılyapılması gereken şu: 1. si kocanız sizinle ilgilenmiyor diye gidip baka biriyle birlikte olmuşsunuz. Ne kadar doğru bir hareket? Eşini sevmiyorsan ayrılırsın. Sen paradan da olmayayım, sevgilimden de olmayayım diye ikisini de idare ediyorsun. Sevgilin de senin paralı olduğunu bildiği için ve ona aşık olduğunu bildiği için seni kullanıyor. Burada olan sana olmuş bir de çocuk olmuş. Nasıl bir aile yapın var buna bakmak lazım.
Her neyse, çözüm şu: çocuğu aldıracaksın. Bir de onun günahına girme. Sevgilinden uzaklaşacaksın veya kocandan ayrılacaksın. Yoksa ilerleyen dönemde kocan senin bu durumunu anladığında iş işten geçmiş olabilir. Ve kapı dışarı kalabilirsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli üye öncelijle yaptığınız hiç hoş değil. Öncelikle dna testi çocuk doğmadan yapılabiliyor mu onu bilmiyorum ama oluyorsa mutlaka yaptırın ve çocuğun kimden olduğunu önce siz öğrenin. Eğer kocanızdansa bir daha sevgilinizle birlikte falan olmayın. Ama eğer sevgilinizdense doğruları kocanıza dobra dobra söyleyin. Ne olacaksa olsun. Maden böyle bir şey yapıyorsunuz neden korunmazsınız ki anlamıyorum. Sizi, kocanızı, sevgilinizi geçtim o çocuğa yazık. Nefret ediyorum istenmeyen hamileliklerden. Çünkü olan her halukarda bebeğe oluyor. Birde çok zenginim diyorsunuz. Maddi sorununuzda yokmuş.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyda bir kez seks yaptığın kocanızın bebeğinizin babası olma şansı ne kadar az olsa da yumurtlama döneminize elmiş ise bu ilişki hamile kalma şansınız da nerede ise % 100 dür. Yaşananları her ne kadar doğru bulmasam da iş, güç, o ya da bu diyerek evini, eşini ihmal eden her kim olur ise olsun enin de sonun da böyle bir şey ile karşılaşacağını da bilmelidir. Ve parasal rahata, güze, huzura karışan kadın için de ilgisiz eşe karşı birini bulmak ta hiç te zor değil. Maddi durumu bozuk olan birine, yani şimdi ki sevgiline de bu denli destek olmanızı çok doğru bulmuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocana kitlemelisin cocugu , o kadar da düşünme. duyguyla değil akılla karar ver
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle planlıyorum ancak sevgilim sorun çıkarabilir ondan nasıl kurtulurum
Cevap sahibi+1 yılonu haberinin olmasına gerek yok. ilk fırsatta. kocam süphelenmeye basladı. haberi olursa seni de beni de öldürür desen yeterli: cunku zaten o saan asık değil eminim
Soran+1 yılAma bana şiirler yazıyor kolay kolay bırakır mı? Zaten sürekli ayrıl kocandan benimle evlen yuva kuralım diyor ancak ben...
Soran+1 yılAçıkcası kocamı da seviyorum
Cevap sahibi+1 yılakıllı ol , tehdit et, acnak öyle kurtulursun. kocan zenginse zaten çevresi olmasından korkar. cidden devam ederse ölümle tehdit et. kocanın ikinizi de öldüreceğüini söyle
ayrıca açıkca kocamı seviyorum ben de. kurtulursun.
erkeklşerin cogu korkaktır
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
81Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. çocuğu kocana kakalama planından vazgeç ve ayrıl..
20 Yorumla
+1 yılYazdiklarindan yola cikarak soyluyorum sevgilin seni hem maddi olarak hem cinsel olarak kullanmis ve o cocuguda aldirmani oneririm. Ileride cocuk kocana benzemeyecek, sana benzeyebilir veya benzemeyebilir. En onemlisi sevgilin ogrenirse cocugun kendisinden oldugu bunu kocana soyler ve kocandan ayrildiginda zirnik nafaka alamazsin. Evliyken baskasindan hamile kalmişsin cunku. Senin yerinde olma ihtimalik yok ama ha diyelimki seninle ayni duruma dustum cocugu direk aldirirdim. Cocugu dogurupta kocana senden dersen bunu vebalini iki dunyada da odeyemezsin
00 Yorumla
+1 yılsenin ben kafanı s•kym. madem başkasına aşık oldun boşasana adamı. adam sabahlara kadar senin sevgilinle gayrimeşru çocuğun için mi çalışacak. valla kocanı tanısam hemen gider seni ifşa ederdim, nefret ediyorum sizin gibi kadınlardan ve erkeklerden. sevmiyorsan boşa kardeşim or*sp•luk yapmanın ne alemi var? bi onun altına yat bi bunun altına yat çocuk kimden diyor bir de. karşındaki erkeğin durumu yok diye kocanın kazandığı paraları ona yediriyorsun dimi? Çok kötüsün iğrenç
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
@KızlarSoruyor @DoraMaar böyle ahlaksızca soruları ön plana çıkarmanızdaki amaç nedir? Neden böyle sorular +2 alıyor? Bazı konularda gösterilen yersiz hassasiyetinizi ve duyarlılığınızı böyle konularda da gösterseniz keşke ♥️
Soruya gelecek olursam: oksijen israfısın başka bir şey diyemiyorum. Senden doğacak çocuğada yazık, çalışıp karnını doyuran kocaya da. Boşan bari kocan kurtulsun senden.10 Yorumla
+1 yılIlk olarak kocanla is konusunu konus. Ona belli et senin evde yanliz oldugunu, ve ikiniz evlendiginizi, bazi seyleri beraber yapmanizi hatirlat.
Ikincisi, bebegi aldir. Daha fazla karninda buyumeden ve hormonlarin daha fazla olmadan hemen aldir. Bence simdi hemen randevu yap. Eninde sonunda ortaya cikacak, en iyisi bundan hemencik kurtul.
Ucuncu, sevgilinden ayril. O sadece seni paran ve cinsellik icin seviyor. Player, ama ''fakir'' player. Sende biraz pohpohlamayi seven bir karaktere benziyorsun. Onun icin seni dupeduz kullaniyor.
Bu tavsiyeleri ben yasanmisliklar ile yazmiyorum. Bana kalsaydi ben ilk olarak kocami asla (buyuk konusmayayim, Allah korusun) aldatmazdim, ne de bu is bu seviyeye gelirdi. Allah yardimcin olsun.00 Yorumla
+1 yılSabki yasak elma izliyorum entrikalar dönüyo hep ayrıca kocan aldatıyo seni diyen yorumlar var sen hayır yapmax diyosun sen ise yapıyosun ne kadar iğrenç bir kadınsın kocan varkwn sevgili yapıp yatmak sen o kocanı bile haketmiyosun umarım kocan herşeyi öğrenir iğrençsin
10 YorumlaSen empati kur mesela
Esin le rolleri degissen napardin birde vicdanen ne yapacaksin.
Bu arada yadirgamak dedigin gibi hakkim
E umarim bu beladanda kimsenin yuzune bakamayacak bi sekilde cikarsin.
O zaman anlarsin duygusal boslugu ve aski.00 Yorumla
+1 yılYasak aşkını bırak ve kocana yönel
Bu kadar soyleyeyim aslında söyleyeceğim çok şey var ama neyse artık empati kurun felan demissin
Sen artık annesin ve kendini değilse de çocuğunun hayatını dusunmelisin onasil daha rahat yaşar diye... Dediğim gibi yani00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. adam bulmuş paralı kadını 😁😀😅 hesabı ödetiyor hayat sürprizle dolu her çıkışın bir inişi var simdi esin zengin çocuğu kendinin diye gösterirsen ilerde öğrenince ortada kalınca anlarsın bazen bu evli kadınlar gerçekten aziyor seks yapmayı biliyorsan korunmayı da bileceksin keşke Allah 2 kiz cocuk versede eşine nasıl anlatırdin bilemezdin 😀😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olduğunuz erkeğin sizi sevdiğini mi sanıyorsunuz cidden? Hem sizi kullanıyor hem paranızı yiyor. Niyeti gerçekten ciddi olsa evli bir kadınla bu denli terbiyesiz şeyler yapmazdı. Size değil de eşinize üzüldüm doğrusu, sizin gibi bir kadın evlerden ırak olsun.
Kim bilir sevgilinizin gözünde nesiniz? Eşini aldatan bir kadına hiçbir erkek güvenmez, yalnızca kullanır. Tıpkı sevgilinizin sizi kullandığı gibi..20 YorumlaSizin gibilerin nesli tükense keşke. O cocugay DNA testi yaptır gerçek babası ortaya çıksın. Sizin yüzünüzden nesil bozulacak yoksa. Bu kadar ahlaksızlık olamaz. Başka birini seviyorsan boşa kocanı sevdiğine evlen. Parası için kullanma kocanı. O da insan. Aldatan insanların nesli tükensin...
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Fazla Dizi film izlemis galiba.😏😏
Eğer boyle biriysen bunlari normal gibi konusabiliyorsun.
O zaman sana cevabim sudur.
Sen ve senin gibi kadinlarin Allah belasini versin. Cehennemden çıkmayın...40 Yorumla
+1 yılHayatının içine etmişsin kocanla oturup adam akıllı konusurdun durumunu duzeltirdin başka erkek ne ya cidden çok sinir oldum eğer bir de bebek o oglandansa durumu söyle bu durumda eşin seni boşasa bile haklı kusura bakmada 😒
22 Yorumla
Soran+1 yılKocamla boşanmak istemiyorum ben onu da seviyorum
- +1 yıl
Kusura bakma ama yaptığın yanlış senin bir hata islemissin sen bunun iyi kötü bir bedeli olacak ablacım
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 
oooo adam çocuuda koymuş 😂😂 paranıda yiyo senide yiyo 😂😂 adamı hem yedir hem içir hem hesap öde 😂😂 ne demişler fakirin karnı doyunca z. ki kalkarmış onuda indirmişsin 😂😂 böyle bi kerizde biz bulsak keşke 😂😂00 YorumlaKocana iyi davran sevgiline de iyi davran sonra kocan öğrenince kendini vurursun ve aşkı memnu biter
Çocuk olayını da bence aldır çünkü %90 sevgilinden kan grubu probleminden falan anlaşılırsa dizi daha erken biter02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne dizisi. Ayrıca çocuktan nasıl vazgeçeyim onun ne suçu var?
- +1 yıl
Aşk-ı memnunun yiğenin yerine tanımadığı biri olan versiyonunu yapmışsın çocuk eğer babası bildiği adamın babası olmadığını öğrenirse büyük bir tramva yaşar onun yanı sıra diyelim ki çocuğun herhangi bir şekilde kendinin olmadığını öğrendi o zaman sevgilin çocuğa sahip çıkacak mı hayır olan çocuğa olucak siz yaptığınız hataların bedelini ödüyeceksiniz ama o haketmedeiği bir hayatı yaşayacak kötü bir hayatı olacağına doğmaması daha doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni para için kullandığı apaçık belli. Bunu göremeyecek kadar aptal, ve eşine ihanet edecek kadar karaktersiz, boşsun.
Ne kadar gizlemeye çalışsanda elbet bir gün çıkacak ortaya. O zaman sonuçların daha ağır olacak..11 Yorumla Ben haklı çıktım.
Mutluluk para ile değil.
Kocan zengin para bol her şeye sahipsin ama elin erkeğine aşıksın ha kocanla mutlu musun bilmem ama bu benim haklı olduğumu bir kez daha gösterdi bana.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGelde kadınlara güven para var yakışıklılık var rahatkık var ne istiyon bilmemki ya kocansn degilse bide adamı ordan vurcan başkasının cocuguna babalık yaptırcan işte biz senin gibi kadınlardan korktugumuz için bekarız
04 Yorumla- +1 yıl
Sen saf mısın ya. Sorunun troll olduğunu anlamayacak kadar kapasiten yok mu kardeşim
- +1 yıl
Sorunun altında ğstünde trool dşye bişeynyazmıyo nerden bilicem
- +1 yıl
Troll soru olunca trol bu soru yazmaz zaten
- +1 yıl
Bende biliyom neye göre inanıcaz hayattada olabilen şeyler
yalanin batsin senin baska yalan bulamadinmi gercekte olsa kocan malmi dna testi yapacak yine seni kapinin önüne koyacak cunku cocuk ona benzemeyecek
30 Yorumla
+1 yılTroolun Ağa Babası Diye Buna Derim jsjsj Boyle Uydurma Soruları Hep Görüyorum Da Ama Bu Bas Bas Ben Uydurmayım Trolum Diye Bağırıyr jshsh Nyse Fazla Dizi Film İzleme Sen Bak Bilinc Altına Yereşiyor Sonra Gelip Burda Sacmalıyor Zırvalıyorsn Cocuum Nys Sen En İisi Sutunu İcip Yatagına Kos Ve Koyunları Say Cocuum Hdi Byy. 😚
11 Yorumla- +1 yıl
Hayal Gücünde Epey Genişmiş Cocuk Yoksa Türk Dizileri İzleye İzleye Kafayı mı Yedin Yazık Sna 🥴
Madem birine aşık oluyosun o zaman dürüstce cik kocanın karşısına boşa adami niye aldatiyosun ha diyeceksin ki yargilamak kolay fakat ne olursa olsun aldatmayin şimdi hem çocugun fakirlik icinde olmasin istiyosun hemde sevgilin den olmak istemiyosun yazık günah değil mi ihanet Iyi Bi sey değil
10 Yorumla
+1 yılSite bilerek mi yönlendiriyor sizi anlamıyorum bot gibi geliyorsunuz bana sitenin amacı da belli zaten..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Allah sizin gibi karakter ve ahlak yoksunu insanlardan hepimizi korusun. Daha karnında ne olduğu belli olmayan bir çocuk var ve onu kakalamaya çalışıyorsun. azcık onurun varsa ayrıl adamdan.
00 YorumlaKocana karsi duygularin bitmis. Sadece aliskanlik ve maddi bir durum olusmus. Heyecani baska yerlerde aramissin. Guzel. Yasa. Ama ihanetlerin bedeli agirdir bunuda unutma. Elindekileri koruman icin saglam calismalisin. Bunun icin hoca ya da enerji uzmanlariyla calisman lazim.
00 YorumlaBildiğin aşkı memnu bu çocuğu aldırmak zorundasın sevgilinide çıkar hayatından mantığını devreye sok duygularınla hareket etme bihterin sonunu gördük..
00 Yorumla
+1 yılBir ihtimal soru yalan da
.. Evli cifler eşleri ile mutlu olsun cinsellik bir ihtiyaç aynı zamanda mutluluk sevgi bedenlerin ihtiyaçı beynin ihtiyaçı iki taraf da bunu bir birine versin00 Yorumla
+1 yılKoçanı karisla giyin kusan silahlarini bı masa kur sarhoş et sabaha atıldığında yaptiginizj anlat zamanı geldiğinde mukdemi isterim hamileyim sonrası doğaçlama
00 Yorumla
+1 yılBen Eror verdim sana kolay gelsin çık çıkabilirsen o işin içinden bacım..
20 YorumlaAllah herkesi böyle bir esten korusun, baska diyecek lafim yok. Ben böyle biseyi kaldiramazdim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen vurdurmaya devam et ta ki kocan ayık ana kadar , olay açığa çıktığnda beni çok ihmal ediyordun dersin belki ses çıkarmaz , bu arada birikimde yap.
00 Yorumla
+1 yılHayatın gerçek yüzünden konuşmam gerekirse paralı olan kocan daha iyidir. Çünkü sevgilinizle geçim derdine düştüğünü z an ne aşk ne sevgi kalmıyor.
00 Yorumla
+1 yılOda demek ki sevgilisini gondikliyor
Bu şekilde huzurlu oluyorsanız zaten diyecek bir şeyi yok kimsenin00 Yorumla
+1 yılTavsiye fikir veririm istersen.. Seni yargılamıyoruö ama bu tarz durumlarda tedbirmalmak her olasılıüı düşünmek gerek
00 Yorumla
+1 yılOkumadım sadece empati yazmışsın ya senin gibilere empati bile kuramıyorum acimiyorm bile yazıklar olsun size ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlaksız kadın o çocuk seni kullanıyor işin içine madddiyat girince kullanılırsın geçmiş olsun güldük Allah affetsin işte hem cinsel hem de maddi seni bir güzel kullanıyor senin gibisini kim istemez 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayat ışte bazen insanin karşına farkli şeyler çıkariyor bende öyle bir sevgilim olsun isterdim ne yapacan peki
00 Yorumla
+1 yılBize aşık olmayan evlenmeyen genç erkekler bunlara aşık oluyor ne hikmetse. İlginç
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir iğrençlik bu Allah ıslah etsin bide altı yaş bide empati diyor hala
10 Yorumla
+1 yılYalnız harika dizi senaryosu, ülkede reyting kurar bu yapım.😃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılATV ye Kanal D ye FOX tv ye whatsap tan yolla bu dizi tutabilir 👍
10 Yorumla
+1 yılBir söz vardı. Zengin adamlarla evlenir onların şoförleriyle sevişirsiniz diye. Allah ıslah etsin
00 YorumlaÇocuk kocana değil de bambaşka birine benzerse ne diya açıklayacaksın durumu?
00 Yorumla
+1 yılkusura bakma ama tek çaren var. söylemek ne kadar doğru ya da insanca bilmiyorum. aldırman gerek
01 Yorumla- +1 yıl
sonrada sriral taktır
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni kullanıyor. Kafana yazık kızım. Ha bide doğacak çocuğa...
00 Yorumla
+1 yılkocanınki kalkmıyor mu geniş kadınsın kocanda suçlu ben ihmal etmezdim
00 YorumlaKocanın parasını yemeye devam edip, sevgilin ile doyasıya sevişmeni.
00 Yorumla
+1 yılKocana kakala çocuğu. Böyle trol soruya ne cevap verilir bilemedim
00 YorumlaGerçekse adama yazık 😂 hem sana, hem adama, hem onun kardeşine, hem de bebeğe bakacak vakıf gibi 😂
00 YorumlaSende bir ayarda durmuyorsun mk bebek sevgilinde ise aldır gitsin kocanda ise sevgilini bırakacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu durumda sana akıl vermek zor Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin çocuğunu adama kakalama. Adama hiç benzemezse alay konusu olursun. Aldır gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin sana dicek bişey bulamıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılİllaki ortaya cikicak o çocuğun babası. Çok yanlış bı sey yapmışsın. Eşindenmis gibi yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın malı mülkü parasıni ye sevgilinin de ya*ağını
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten olabiliyor mu bu durumlar yoksa film , dizi motifleri mi?
00 Yorumla
+1 yılYaptığın gerçekten çok yanlış aldatıyosun bu yorumu okuyosan söylim bu er ya da geç ortaya çıkar rezil kepaze olursun hak ediyosunda kocandan değilse kocanı boşa tabi yapabilirsen parası için birliktesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUMARIM FAKE SORUDUR lütfen öyle olsun lütfen lütfen
gözlerim bunu okudugum icin sizden özür dilerim00 YorumlaSen kocanı bırakıp o sevgiline gittiğin an parasız kaldığın için seni kabul etmez. Seni yiyiyor haberin yok.
00 YorumlaBana ulasirmisin sana birsey danismak istiyorum ayni durumda oldugumuzdan oturu fikrini almak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan bende karıma ilgisizim böyle beni boynuzlar mı ki :/
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam zengin ama ben sevgilime aşığım, bu durumda ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım