Sevgilimin kronik rahatsizligi var ben kontrol ediyorum cogu seyine bakarim ne iyi gelir gelmez bilirim ishal olmus bana sordu bende soyledim sonra dedi turk kahvesi olur mu olur dedim isyerindeki calisan bi abla kuru kahveye limon sıkıp vermek istemis bana sordu cevabimi dinlemeden yutmus hemen bu 3. Davranisi bu sekilde belki sana iyi gelen bi sey degil benim lafimi niye dinlemiyosun diye büyüttüm olayi mesele bana sorup gidip baskasinin her verdigini yiyip icmesi bana niye soruyosun ozaman dedim yani sinirlerim bozuldu ya bana sorma ya da bana soruyosan baskasina sorup dediklerini yapma
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boşuna kızmışsın ergen misin? Ayrıca önerilen şey gayet doğru ishali keser eczacıyım ben
Ben olay yanlis demedim zaten mesele kahve değil bana soruyor ben söylüyorum sonra baskasinin dedigini soruyor dinlemeden gidip iciyor
her şeye kızmak da iyi bir şey değil
Her seye kızmıyorum beni kızdırıyor arada fark var hergun ilac kullanir eder tabiki verilen sey kotu değil ama bunu yapmasi sinir bozucu belki kotu gelcek bi sey verdi biri kendi cok bilmez boyle seyleri bana sorar bana sorupta gidip baskasinin dedigine guvenip yapmasi sinirimi bozdu
internetten doğru yerlerden sayfalardan araştırmak da mantıklı ama en iyisi uzman
Benim ailemde doktor cok kendimde denedigimden bir cok seyi biliyom zarari olucahindan degil ama bana sorup cevabimi aliyor birde gidip ordakilere soruyor tekrar bana gelip diyo su sunu dedi beni beklemeden ordakilerin dediklerini yiyip iciyor sorduysa cevabimi beklesin mukayese etmesi zoruma gitti
ailede o kadar doktor var bunu bilmiyor mu? gidip sarı çizmeli memmed ağa ya soruyor : ) hayret çok ilginç
Biliyor neyin zararli gelecegini vs ben biliyorum bana soruyo gidiyo yaomaya orada biri baska bi seh diyo fikri degisiyor baskasininkini yapiyor kriz gecirmiyimde napim yani
Bence boşa kızdın çocuğa
Sorun şurda bana soruyor limon sıkıp vercekmis diyo cevabimi dinlemeden gidip iciyor her verdiklerini onlarin dedigini yapcaksa beni dinlemeden sormasin bende diyorum
Evet de yani bunları çok buyutmen çok saçma bence bu kadar olma
Ilk defa yapilan sey degil sozumun soylediklerimin onemi yok gibi geliyo 50 kere dedim bana sorma ozaman yani
Tamam da sevgilisisin kolen değil ki
Tamamda sormasin ozaman beni dinlemicekse bana soruyor askim napim diye söylüyorum dinlemiyo baskasinin dedigini yiyo iciyo ozaman bana sormasin ordakilerw sorsun yapsin iplemicekse bir anlami olur mu sizce sormasının
Niye bu kadar gerginsin ne kadarlık ilişkin bu
1.5 yıllık ya ben onun calisma ortamini sevmiyorum tamam mi guvenmemde kimseye ben belli sebepler var yasanmis sinirlendigim sey sanki sozumun kiymeti yokmus gibi geldi yani bana soruyor ustune gidiyo ordaki baskasinin dedigini sorgulamadan cevabi duymadan yapiyor
Normalde boyle degilim tabiki daha oncede bana sorup cevabi dinlemeden yapti ayni seyi ya bana sorucak benim dedigimi yapcaj ya da ordakilere sorup ordakilerin dedigini yapcak bana soruyo cevabimi aliyo sonra ordakilere soruyo geliyo bana tekrar diyo ben diyorum yapma veya yap cevabimi beklemeden coktan yemis icmis oluyo
Mesele o zaten bana sormussun daha niye millete bahsediyosun orada onlarin dediklerini tekrar soruyor bana cevabimi beklemeden yiyor iciyor zoruma giden o ya bana sorma onlara sor ya da tam tersi
Tamam da cevabını verene kadar iş işten geçmiştir veya herşeyde senin onayını mi bekliycek
Onay beklemeyen insan soru sormaz soruyosan cevabini beklersin ben dedigim olsun demiyorum illa benim dedigimi yapmaya gidiyor orada bi kadin diyor fikrini degistiriyo bana diyo coktan yiyo mesele o onun dedigini yapacaksa millete soracaksa bana demesinin anlami yok
Cidden biraz da sende problem olduğunu düşünüyorum