Evli erkekler çok guvenilirdir ama asla eşlerine sizi tercih etmezler.. Bu asla olmaz. çok çok çok nadir... inanmayın.. Haa kaçamak yapmak isterseniz doğru adres..
Sebebi diğer kadının eşinden güzel veya çirkin olmasi , iyi veya kötü olması falan değil.. kurulu düzenini bozmak istemez. en önemlisi elalem ne der , rezil mi olurum , is arkadaşlarım tarafından kötü gözle mi bakarlar vb.. küçük ama etkileyici sonuçlara göğüs geremezler.. hele cocuk varsa umudu kesin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
sevmiyor.
Sence seninle oynayıp atacak kenara adam karıma aşığım diyor oda nasıl aşk onuda anlamadım kaç kurtar kendini derim
Bende anlamadım asiksa niye böyle bana dedi ki karıma aşığım normalde böyle şeyler yapmam nedense bu sefer yapasim geliyor
Yalan söylüyor inanma tek senle yapasım geliyor gibi seni tava getirecek aklı sıra uyanık ol yem etme kendini
Sen demedin mi soru sahibi başkasına da yaramazlık yapalım mı dediğini? Sahiden normalde yapmıyormş. 😂
Evet kendim duymustum ama bunu ona demedim
Dememen onun demediği anlamına gelmiyor ama yalan söylediği anlamına geliyor.
Evet biliyorum farkındayım
Evli erkekler çok guvenilirdir ama asla eşlerine sizi tercih etmezler.. Bu asla olmaz. çok çok çok nadir... inanmayın.. Haa kaçamak yapmak isterseniz doğru adres..
Neden eslerine tercih etmezler
Sebebi diğer kadının eşinden güzel veya çirkin olmasi , iyi veya kötü olması falan değil.. kurulu düzenini bozmak istemez. en önemlisi elalem ne der , rezil mi olurum , is arkadaşlarım tarafından kötü gözle mi bakarlar vb.. küçük ama etkileyici sonuçlara göğüs geremezler.. hele cocuk varsa umudu kesin..
Oysaki kız çevresinde birilerine çıtlatsa yine rezil olacaklar. 😂
@_Güneş____00 👍👋😇🤣😀😉
karısından ayrılmak istemiyordur, ayrılmadan seninle de görüşmek kaçamak yapmak güzel zaman geçirmek istiyor
dişil enerjin etkilenmiş işte tadına bakmak istiyor :D
Gayet güzel bir kızsın bende isterim böyle birini. Şaşırcak bir şey yok
Adamın sevgisi çok paylaşıyor inan kötü niyeti yok🤣🤣🤣
Evliliğin konforundan da senin koynundan da çıkmak istemiyor
Ben de karımı seviyorum ama seksi bulduğum kadınlarla olmak istiyorum. Ciddi bir şey olmaz onlarla.
seninde bu adama veresin var. belliki menfaat durumlarida var
Koynuna da alınmıycak gibi değilsin gibi fıstık gibi hatunsun. adam haklı 😂
O çok farklı bir durum ve benimde 3 haftadır öyle bir ilişkim var ama bu. gidisle bsnrm
Attm
boyle dıyen bır adamla neden ılıskını devam ettırıyorsun neden muhattap oluyorsun
Seviyorum
guzel bır kızsın sana deger veren senı gercekten seven bırını sev senı arzularını dındırıp kenara atacak bırı sadece senı uzer
Lan yeter her gün aynı soru
Aynen katılıyorum abi
Kim verirse onu alıyordur
Kullan at yapacak seni
Seninlede dost hayatı yaşamak istiyor işte
Alamadı bi seni koynuna
koynu büyük geniş demek ikinizi de alıyor maşallah
ikinci zevkin peşinde
yazmak istiyorum
İkinizi de seviyor ne var
Bende bekarım, bende almak istiyorum.
Sende metresimi oldun
Bugün seni alan, yarın başkasını alır.
Grup sevmiyo musun
Seni dölleyip atacak haberin olsun
Aynen öyle bunda anlamıcak ne var dimi töbe yarabbim yaa
@Elif-im aynen. Ya bayanlar fazla iyi niyetli olduklarından illa et ete değince akılları başlarına geliyor
Sevmiyor
yemeğin üstüne tatlı gibi düşün :D
S. mek için ne olacak
Sqmwk için
Seni bende isterim ahdhansbs
yazık sana evli biriyle konuşuyorsun
Seni esra erolda görmeyelim dikkat er
Bunu kaçıncı soruşun
İlk
Sence neden ☺️
Hemfikirim