Güncellemeler
+1 yıl
Arkadşalar size sotmadım bu soruyu özellikle sorduğum kişi cevaplamak yerine sizin bu şekilde cevap vefiyo oluşunyz gerçekten trajikomik
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece neden yaptığınuzı sordım
Erkeklere 1 2 sefer gönlünü hoş tutsak hemen neden havalara giriyolar illa kötü mü olalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
seven sevilmez çünkü
Hoşlandık sadece
Kıymet bilmeyeni bulman benim problemim değil.
Size demedik zsten bilader işine bak medenini sordum size neden böylesiniz dihe
Nedeni açık değil mi? Bu tarz erkeklerin iki türlüsü oluyor. Birincisi, zamanında kızlardan çok kazık yiyip kendini intikam almaya adamış erkekler. İkincisi de sadece bunu zevk için yapmaya karar vermiş olan gerçekten kötü niyetli erkekler.
Nasıl anlayacaĞIz bunu
Anlasan bile kendi yapın buna el vermeyecek. Doğanızda empati yoksunu erkeklerden etkilenmek var.
Of
Ama ben yine de sana anlama tarifi vereyim: Bir erkek fazlasıyla çapkınlık yapmakta iyise %99 ihtimalle tecrübeli ve tehlikeli bir erkektir. Aynı şekilde hani o çok sizi umursamayan ve kendinize bağlamaya çalıştığınız erkek tipleri var ya... Onlara da asla güvenme. Büyük ihtimal seni sevmeyecekler. Birlikte olsalar bile tek dertleri cinsellik olacak.
İyi olan erkek nasıl anlaşılır biliyor musun? Daha kurduğun muhabbette bile abazaca bir niyeti olmadığını, samimi ve doğal takıldığını anlarsan, üstüne bir de o erkekten zarar gelmeyeceğini her şekilde anlarsan bil ki o şahıs, sana sıkıcı görünse bile çok iyi niyetlidir. Sana karşı hisleri varsa sana ihanet etmez.
Bir de o umursamaz + serseri erkekler genellikle şiddete inanılmaz meyilli oluyor. Cinayet ya da şiddet kurbanı olmak istemezsin diye düşünüyorum. (Göz göre göre bunu yapan kızlar da var da... Ondan söylüyorum)
Saçmalama o kadar da değil ciddi misin sen?
Ciddiyim ben. Oldukça görmüş geçirmiş bir insanım. İster kaale al ister alma. Normalde artık kızlara yardım etmeyi eskisi kadar umursamasam bile bil istedim.
kim gazladı bu ablayı :D :D Hangi ezik erkeğin havalara girmesi seni gazladı da bütün erkekleri öyle sanmana sebep oldu :D :D
Tek o değil oda ezil değil ezik olsa anlıcam
Neyse dostum hadi sana iyi günleeeeeer :D
Siz kizlarr zaten cok duzgunsunuz yaaa zaten
Peki erkeklerin bizden daha beter olması? Aa ama doğru erkeksin yaparsın dimi ayynen
Erkekler degil kizlar daha beter siz de ego tavan burun havada g.. t kalkik zaten işte bu yüzden ona gore davraniyorsun
Siz böyle olup böyle fdavrandılça biz daha betsr olacağız size karşo
Yılanı besledin diye yılan zehrinden ya da yılanlığından vazgeçmez
Yılan mı oldu şimdi o ladar da değiş
Her iki taraf da aynı yılan olan var köpek olan var insan olan var biz ne yaparsak yapalım kimseyi değiştirmeyiz
Sen adam seçemiyor olabilir misin
Kesinlikle doğru
Maalesef bu durum kızlarda da var.
Keşke öyle biri olsaydım o zamana daha az üzülürdüö
haklı olabilirsin, ama işte piyasa hep söylediğin gibi kişilerle dolu. bizim gibi arada kalanlar da ezilip duruyor
kadınlar düzgün olmadığı için
Ay siz çok düzgünsünüz gerçekten bravo size ödül verin abime
Biz düzgün değilsek bizi bu hale getiren kimler
baksana yaptığınız iki iyiliğin bile lafını edecek hale geldiniz, sevgi aşk bu değil ki
Hanfi iyilinin lafıbı yaptım şu an
Erkek milleti öyledir ipi iyi ayarla
Bilmiyosanız uğraştormayon beni aradan çekişin hak edem gelsim
Seni el üstünde tutacak birini bulamıyorsan benim suçum mu
Buşamadığımo nerden biliyosun tanıyp musun beni?
Tanımama gerek var mı
Bilmem
Tanıyomuş gibi niye konuşuypsun o zaman?
Diğerlerinden ne farkın var mesela seni tanımayı gerektirecek
Beni biri tanısaydı o yeterdi sen tanımasanda olur
Tamam o biri tanısın gidiyom ben
Onu da istemem artık
Şiödi ikinizde gidebilirsiniz :)
Ben zaten yoktum hayatında