Bu durum bana çok koyuyor
2 ay
Değer verip değer görmemek koymuyor mu size de?

Bana da koyuyor. Bizim gibi insanların suçu fazla iyi niyetli ve içten olmak. Bunu bilir bunu söylerim kimse ailen gibi olamaz. Ailene vermen gereken değeri başkalarına verme. Yine insanlar tanı , arkadaş edin ama çizgini aşma , mutlu olmanın şartı bu.
Sadece annem var başka kimsem yok oda yanımda değil
O zaman en çok kendine değer ver ve kendini sev. Dışarıdaki insanlara karşı da dediğim gibi biraz mesafe koy. Sen biraz mesafe koyduğunda insanların sana gelmeye başladığını ve eskiye göre canını daha az acıttıklarını fark edeceksin. Sürekli tavsiye verip duruyor gibi de oldum ama ben de insanım sana dediklerimi uygulamakta ben de zorlanıyorum. Ama bir şekilde yoluna giriyor her şey. O yüzden bu konular hakkında fazla düşünmemeye ve kendine odaklanmaya çalış lütfen ^^
Şöyle düşün level gibi bu yolları ve level leri geçeceksin ki ileride bilgi, tecrübe, empati ile sana verilmiş olan iyinin kötüsünü kötünün iyisini anlamak için
Ama çok çok menfaatçi insanlar bu sefer gerçekten değer hakeden insanı kaybetmekten korkuyorum
Yazar mısın bana
Cevap
3Cevap
O yüzden kimseye kendinden fazla değer verme sal gitsin
Ama bu belli olmuyor ki başlarda
Koyuyor gardaşım ya hatta gücüm olsa yemin ederim sana bu tipleri astırırdım.
Valla seve seve
Deger gormedigin birisiyle hala daha iletisim icinde kalmak neden
Değer verdim ya bi kere
Koysa nolcakki yani ne yapa bilirim bu konuda verdigin degeri geri almak diye bir kavram yok nasil bir intikam alsan da tatmin olmycaksin cunki o kullanilmislik hiss gecmiyor asla
Sende mi kullanıldın
Bunu en azin hayatinda bir kez yasamayan yoktur diye dusunuyorum
Bunu genelde bizim erkekler yapar kullan yoluna bak ama ben hiç yapmadım böyle bir şey
Bos ver gitsin yani dusunerek de uzulerekte kendine zarar veriyosn
Ama olmuyor geçmiyor
Bu durum bana da çok koyuyor gerçekten yaaa...
İşte benim gibi birisi
Evet çok koyar o yüzden saldım
Ben salamıyorum
koyuyor🥲
Sen de mi
En İyi Cevap