Siz olsanız tepkiniz ne olurdu 😅 Değer neden vaktinde bilinmiyor çoğu ilişkilerimde hep bu tür mesajlar aldım ayrıldıktan sonra aylar sonra pişman olup geri dönüş yaptılar ama eskisi gibi olamıyorum kimseye içimden cevap bile vermek gelmiyor 😅😅
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Bence insanlar çoğu zaman elindekinin kıymetini kaybetme ihtimaliyle yüzleşmeden anlamıyor. Yanındayken alışıyor, gidince boşluğu fark ediyor. Ama o boşluk senin içinde aynı şekilde kalmıyor, çünkü kırılan yer eski haline dönmüyor. Değer geç fark edilince his de geri gelmiyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Merhaba kardeşim neden vaktinde değer bilinmiyor biliyormusun çünkü sen iyisin elde yedekte tutuluyorsun sonra gidiyorlar bi dolaşıyorlar umduklarını bulamayınca seni tanımak güzeldi edebiyatına giriyorlar yersen tabi sonra geçmiş olsun yani demem o ki sana zamanında sağlam kazık atan gün geliyor senin değerini anlıyor ama hiçbir anlamı kalmıyor
Mesela şu an banada sağlam kazık atıldı eğerki birgün geriye dönüp bakar ve karşıma gelirse yüzüne bile bakmayacam onun, çünkü hakkım helal değil asla
Kıymetini bildiğin bir şeyi kaybetmek daha zor gelir bana Çünkü severek bilerek kaybetmiş olursun ve acısı daha derine işler Ama kıymetini bilmediğin bir şeyi kaybedince acı biraz pişmanlığa karışır zamanla dağılır gider
Hande'de Kerem'le aldattı onu. Sonra Murat Merve'ye göndermeli şarkı yaptı anılar falan filan 🤪. Merve prim vermedi buna 🤪. Adam pişman ama bulamaz Merve gibi bir ikonu 🤪.
Bu yaşadığın durum aslında çok yaygın ve senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor 🙂 İnsan çoğu zaman elindeyken kıymeti tam hissetmiyor, kaybedince “gerçek yokluk” duygusu devreye giriyor. Biraz ego, biraz konfor alanı, biraz da geç fark edilen duygular… Senin geri dönememen çok normal çünkü zihninde o sayfa kapanmış oluyor 😌 Değer zamanında görülmediğinde, sonrası sadece pişmanlık mesajı oluyor. Sen içinin sesini dinle, orası asla yalan söylemez 💫
Cidden neden bu alıklıkları ben de bilmiyorum. Aylar, hatta bazen yıllar sonra ulaşıyorlar ve hep aynı laf, "senin gibisi yok". Ben bunun zaten farkındayım, haliyle cevap dahi vermiyorum. Biten bitti, arkasından el salla.
burcunu sordun mu burcunu? Ona gore yorum yapimm 😬🤪
neyse dur sana adam akıllı yorum yapayım;
İnsanlar biten bir ilişkisinin ardından, yaşadığı yeni ilişkisinde hayal kırıklığına uğrayınca eskinin kıymetini anlıyor sanirim ve bir umut tekrar şansını denemek istiyor.. bu tarz dönüşleri ben de ilişkilerimde çok yaşadım.
Ama biliyorum ki ne yaparsam yapayım, bir ilişki bittiyse tekrar aynı heyecanı kesinlikle yakalayamam...