AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani ben pek olumlu değilim bu durumlara. Akraba evliliklerine falan pek ılımlı bakamiyorum. Ancak amcanız ve ailesi ılımlı insanlarsa, amca kızınız da sizi seviyorsa şansınızı deneyebilirsiniz. Açık bir şekilde konuşmak bunun ilk şartı.
Anlıyorum sert bir aile ama onunla çok iyi anlaşıyoruz sanki akraba kuzen kardeş sevgili gibi tüm herşeyim onda hissediyorum o ne tepki verir bilmiyorum
O zaman önce kızın duygularını öğrenmeniz lazım. Nitekim kız başka birinden de hoşlanıyor olabilir. Sormadan bilemezsiniz.
Ama en çok benimle konuşuyor
E ben de kuzenimle konuşabilirim bu bir şey ifade etmez ki?
Unut bro unut
Hayvan gibi aşığım unut diyosun
Amca kızı sevilir mi
Bence boş ver
Kızın sana karşı hissi var mı akraba işi sakat iş bu arada babası nasıl insan
Aklım fikrim herşeyim onda lütfen
Sende ha
@cigkofteseverim_ en çok benimle vakit geçiriyor
En çok sizinle vakit geçirmesi sizi sevdiği anlamına gelmez mesela benim de bir halamın oğlu var çok severim aşırı sıcak samimi gelir ama aşk anlamında bir duygum asla olmadı. Sizi kendine yakın hissettiği için olabilir. İşin doğrusunu ondan öğrenebilirsiniz bu arada fala falan inanıyorsa kız çok kolay bir yolu var öğrenmenizin. 😉😂
Peki o aşık olduğumu anlamış mıdır çok dikkat çekiyorum anlamamasına imkan yok biz sevgili gibi herşeyi yapıyoruz dolayısıyla hislerim başka ona onun ne hissettiğini bilmiyorum ama o olmadan ben yapamam o bir gerçek hiç fala gerek kalmadan açıkça seviyor musun diye sorcam
Sevgili gibi her şeyi yapıyoruz derken neler mesela? fal derken şöyle.. yani bir tane fake fal hesabı açıp o şekilde konuşturmaktan bahsetmiştim. Şöyle bişey de yapabilirsiniz bir başka kız kuzeninizden yardım alıp onun ağzını da tıklayabilirsiniz.
*Tıklama değil yoklayabilirsiniz diyecektim 😂
Sevgili gibi geziyoruz bir derdi olsa yardım alıyor mutlaka chatleşiyoruz görüşürüyoz bir yere gidiyoruz ailesine amcamgillere gidiyorum muhabet ediyoruz peki o beni anlamış mıdır hislerimi ha ağzını aramak diyorsun güzel fikir ama direk annesine söylecektim ben çok mu kaba olur ki en yakın arkadaşına sorayım diyorum şu an yakında kız kuzeni yok görüştüğü
Ya sence benim yaşadığım aşk mı akraba değilde bir çok kız çevrem var ama kalbim tek onun yanında tekliyor ya 😀
Ya kızma ama benim bir sevgilim var onun da böyle yakın olduğu bir kız kuzeni var okurken cinnet geçiriyorum ama sana yardımcı olacağım 😂direkt annesine sormak gibi bir hata yapma sıkıntı olur sonra amaann🙈 arkadaşına söyle o arasın ağzını bence ama en yakın arkadaşı bence sorarken ağzını aramak yerine direkt sorar ahhahah der yani boyle böyle kuzenin seni seviyormus beni görevlendirdi sorgu işi bana düştü der 😂😂
🤔 ya peki kıza direk söylesem
Kızın size ilgisi yoksa tamamen kaybedebilirisniz
Haklısın ama onunda da gönlü olduğundan yüzde yüz emin olmasam direk söylemek gibi bir aptallık yapmazdım zaten o da seviyo ya gözlerinin içi gülüyor
Dediğim gibi belki sen arkadaşlığı başka bişey sanmış olabilirsin
ya diğer ihtimal olamaz mı istediğim gibi dokunuyorum kızmıyor yanında mutlu hissediyorum herşeyine yardımcı oluyorum beraber çok şey yapıyoruz o mutlu ben mutlu bu illa kardeşlik arkadaşlık mı olması lazım
Ya beni hiç bir konuda terslemiyor alıp ordan oraya götürsemde hediye versem de ya çok iyiyiz biz kaç kere elini tuttum terslemedi
İstediğim gibi dokunuyorum kızmıyor derken nasıl yani biraz daha açar mısınız? Alıp oradan oraya götürüyorum derken nasıl yani? Ailesi bişey demiyor mu nerelisiniz siz birde