Sevgilim ailesinden ayrışamıyor, ne yapmam lazım?

Kendisi küçük degil 29 yasina girecek sorun şu evdeki tüm sorumluluk ona veriliyor babasi sorumluluğunu ustlenmedigi icin olan hep sevgilime oluyor her sey ondan isteniyor bir yere gidilecekse o götürüyor en ufak gereksiz şeyler bile ona deniyo yapmasi için oda ailem diye her seyi yapiyor yapmak istemesede evlilikten korkuyoruz beni korkutan o onu korkutan benim güya oturacagimiz ev ailesinin eviyle cok fazla yakın bende bunu kabul etmek istemedim o ise bana surekli ailesinin dediklerini kabul ettirme peşinde ailem uzak olmamizi istemiyor ailem sunu istemiyor bunu istemiyor sanki benim ailem yok ağaç kavugundan çıkmışım gibi sadece kendi fikirlerini dayatıyolar insana ben orada okadar yakin olursak evlendigimizde mutlu olamayacagimizi düşünüyorum çünkü sorumluluk vermeye devam edecekler ve kendi ailesine yani benimle kurduğu aileye ilgisini ve vaktini tam veremicekmis gibi düşünüyorum evlendigimizin farkina varamayacaklarini düşünüyorum bu sekilde iki evin sorumlulugu tek kisiye verilmez bunu anlattim ama anlamadi ve evlilikten kaçıyor daha nasil iletisim kurabilirim ne yapabilirim bilmiyorum
Sevgilim ailesinden ayrışamıyor, ne yapmam lazım?