Bugüne kadar duygusal ilişkilerden epey yoruldum arkadaşlar bundan sonra hayatımda sadece özel paylaşımlar yaşayabileceğim gizli bir dost sırdaş istiyorum, 190 boyunda atletik esmer ve gerçekten de ortalama üstü yakışıklı bakımlı biriyim, eğlenceli ve hayatı dolu dolu yaşayan birisiyim zaman ve maddiyat olarak da epey rahatım, bugüne kadar hep duygusal birisi oldum bu tarz şeyler de hiç düşünmemiştim ama çok fazla şey yaşadım ve epey yıprandım, bundan sonra böyle bir şey düşünüyorum mutlaka uygun biri de çıkar yanii, siz nasıl bakıyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kayıp FBI ajanı ilanı 👀
Aynen ondan sadece benimkisi FBI değil "FB" Ajanı, ve aksiyonu çok bol olanından 😂
Umarım bulursun aradığını
Peki nasıl değerlendiriyorsun, açıkçası önceden pek etik bulamazdım ama zamanla böyle olması gerektiğine inanmaya başladım
Böyle olması gerekmiyo bence yanlış iliskini eşinle dostunla en yakınınla paylasıp mutlu olursun
Hahaha ciddi misin sen? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun ya yanii? 😅😅
Neye guldugunu anlayamadim
Cumleyi yanlis kurmusum😄 iliskini gizli yasamaktansa ailenle cevrenle paylasirsan daha mutlu olursun
Neyde ciddi olucam ki
Dedim ya ben sadece artık ilişkileri sadece tensel olarak değerlendirmeye başladım, belki o sebeple seni farklı anladım kusuruma bakma 😂 Hani sevgilini başka birisi ile de paylaş ki aynı anda üç kişi yapın tarzı bir şey anladım ben biraz da
Normalde duygusal birisiyken artık tamamen uzaklaştım bu düşüncelerden diyebilirim
Cok yazık böyle dusunuyosan hemen vazgec
Yok sen bir an bana böyle dedin sandım ona gülmüştüm, yani başka bir erkek varken zaten af edersin ona karşı sevgilimi sunmak çok acayip geliyor böyle bir şey kabul etmezdim herhalde 😂
Ama acaba iki kızla nasıl olur diye düşünmüyor değilim, şimdilerde kız kıza yapanda çok var, belki böyle bir şey olabilir diye düşünüyorum buna aşırı olumsuz değilim
Yani bilmiyorum ama son bir kaç aydır sadece cnsel istek ve arzular üzerine kurulu bir ilişki arıyorum sadece
Duygularını bastırdığın kadar onun esiri olursun
Evet biliyorum, normalde hiç bir şekilde karşı cinsi hayatımda istemiyorum dedim ve tamamen yalnız hayat yaşamak istedim ama bu seferde cnsel dürtülerimi bastırmak zorunda kalıyorum bence böylesi daha iyi gelecek gibi denemeye değer 😅
Cinseli bastırmaktan vazgeçmişsin yakındır bir yalnız hissettiğin anda duygusal tatmin edecek biri de ararsın. İnsanız bu kaçınılmaz
Sen yorulmuşsun çünkü yoran kişileri almışsın hayatına ama bir insanla seni olduğun konumdan daha mutlu hale getirmiyorsa görüşme bile bence
Aynı kalıyorsan hiç olmasın daha mutsuz ediyorsa hele yanından geçmesin
Gerçekten çok güzel yazmışsın ağzına sağlık, ama bilmiyorum artık o kadar soğudum ki sanırım hayatıma anlam katacak birisi olmadığına inanmaya başladım
Ümitsizlik müslümana yakışmaz bilmiyorum müslüman mısın ama
Hayat gülü diken dikeni de güle çeviriyor bazen
Ne olacağını bilemezsin sen nasıl biri istiyorsan öyle biri ol ve dua et ben bunlar olmadan baş edemem bu dediklerinle
Belki bu konunun üzerine bu söylediğimi samimi bulmayabilirsin ama inançlı bir insanım Elhamdülillah Müslümanım, ama Allahın istediği bir yaşantım yok, ve benim içimde çok şey eksildi insanlara karşı yani bilemiyorum, herkes o kadar yalancı ve sahtekar ki ben de cinsllk üzerine kurulu bir şey düşünmeye başladım sadece yanlış olduğunu da biliyorum yani ne olacak gidişat bilmiyorum artık
Yanlış veya doğru demek bana düşmez
Allah hz vahşiyi sahabe olmak nasibi ile nasiplendirmiş onun merhameti çok büyüktür
Ama sende şöyle bir şey var
Gidiyorsun şeker dükkanına sonra niye burada şeker var diye şikayet ediyorsun
Sen nerelerde takılırsan karşına öyle insanlar çıkar
Hoş bi durum değil ciddi ilişki iyidir
Açıkçası gerçekten aile kurmak ve eskilerin evliliği gibi ölünceye kadar sürecek bir evlilik çok zor, ciddi ilişki içinde olanlarda sadece menfaat odaklı oluyorlar
Zor diye bir şey yok isteyen yapıyor