Twitter'da gezerken karşıma çıktı üzerine biraz düşündüm.
Birçok insanın ahlaksızlık olarak değerlendirdiği şeyler olsa da bunlar o kadar yaygınlaşmış ki birer tanım sahibi olmuşlar.
Şimdi sizden istediğim şey şöyle ahlaksızlık böyle günah demeniz değil. Sizce her geçen gün içimizden birilerinin buralara kaymasına sebep olacak durumlar neler?
Hayatın gerçeklerini tokat gibi çarpan bir soru olmuş. İnsanların içindeki bastırılmış duyguların, kendilerini ifade etmek e kendileri gibi olmak yerine başka kılığa bürünmelerinin neticesinde çıkıyor bir kısmı. Ama genel olarak sorun, geçmişten bugüne yapılsa bile mahrem ve gizli olarak tutulan şeylerin bugün büyük bir rahatlıkla ve gizlemeyerek yapılıyor olmasıdır. Yaygınlaşmasıyla zemin hazırlıyor başka bir deyişle.
Fazla maruz kalma durumu var insanların gözünün önüne bu ve buna benzer ilişkisel saçmalıkları atıyor ve insanları kalıplaştırmak istiyorlar...
Kötünün örneği olmaz!!
Bunu insanlara anlatmak zor, gülmek esnemek nasıl bulaşıcıysa bence kötü olan şeylerde öyle bulaşıcı.
Sosyal medyaya fazla maruz kalan biri değilim, evet bilinçli bir seçim bu bir çok trend olaylardan eksik kalıyor cahil cahil bakıyorum Dubai çikolatasını bile günler sonra gördüm ve bir çoğunu da burada ya da başka yerde zamanı geçince topluyorum. 😀
Bir çok insan bilinç zehirlenmesi yaşıyor bunu ifade edemiyorum kimseye de anlatmıyorum ama yaşandığına yemin bile edebilirim, hatta dünyanın büyük bir kısmı da kontrol ediliyor düşünce yoluyla size bir kalıp veriyorlar ve maalesef ki sizler onların maşası ve çığırtkanı oluyorsunuz...
Her şey daha berrak görmek istersen küçük bir reset at kendine...
Sosyal medyadan 3/5 ay uzak kal, maruz kalma ve sonra sahneyi izle şaşıracaksın... Benim gibi düşünenler olduğunu biliyorum özelikle de onlara denk gelince seviniyorum uyumsuzlar filmindeki uyumsuzlar gibi 😀
Sanırım bana en mantıklı gelen açıklama bu oldu. Kötünün yayılması...
Normalde herkesin içinde zaten bir nefsi var kötüye yönelmeye hazır ama statü kaybı korkusu, dışlanma korkusu gibi durumlar önüne geçiyordu bu durumların.
Ama kötü o kadar normalleştirildi ki insanlar için daha normal olmaya, bir grup tarafından dışlansa da kendi gibi olanların varlığı bilinci çekinceleri götürüyor sanırım..
Şöyle düşün tepki olsun diye bir sürü insan öpüşme eylemi yaptı 😀 tamam tepki vermek güzel ama ekmeğe yağ sürmek ne kadar mantıklı ya da eskiden ayıp günah dediği bir çok şeyi normalleştirmek... Bilincin altından girip üstünden çıkıyorlar yeni trend ne biliyor musun bence tahmin edebilirsiniz? İp ucu veriyorum sana şimdi Bütün kadınlar aynı ağızdan neyin çığırtkanlığını yapıyor?
Yaklaşık 10 yıl oldu ben bunu far edeli ve o günden sonra bu bilinç altı olaylarına dikkat kesildim evet çoğu zamanda yeri geldi dile getirdim.. Erkekler bile bile göre göre HADIM ediliyor. Psikolojik bir hadımlaştırma projesiydi ve tuttu bu inan bana 10 yıldır erkekler üzerinde oyunlar oynandı.. Erkek dediğin kadına evde yardım etmeli, erkek dediğin de bakımlı olmalı Erkek öyle olmalı böyle olmalı derken kalıplardan kalıplara giren adamlar kendi benliğini kaybetti 😂 Şimdi ki çığırtkanlık o değil iyi düşün kapatılma mevzusu falan bitti oraları geçtik yeni bir sakızınız var sizin 😀
En popüler olan ve sanki bütün kadınlara öğretilmiş gibi son döneminde dillerden düşmeyen parçası olmuş ben 5/6 ay buraya girmedim hesabı silip gitmiştim geldiğimde dedim yeni mesaj bu hayırlı olsun 😀
Kadınların son dönemde benzer dil kullanımı, tesadüf mü yoksa bilinçaltının bir sonucu mu? Bu daha mı güzel oldu ne neyse mükemmel olması gerekmiyor soruyorum görsel lazım bide 😬
Sevgililik döneminde de ilişkinin tadını çıkarmak yerine evliliğe, ciddiyete odaklandığımız için de başka deneyim fırsatımız olduğunda nefse yenik düşmek daha kolay oluyor gibi
Galiba onunda etkisi var sevgili olduğun dönemde insan eksik kalan yanlarını sevgilisinin doldurdugunu sanıyor hemen onunla evlenmek istiyor ama iş aynı evde yaşamaya gelince işler değişiyor
Birçok insan için bu tür ilişkiler gerçekten kafa karıştırıcı olabilir! 😅 Toplumumuzda değişen sosyal normlar ve hızlı iletişim çağında yaşananlar, ilişkilerin doğasını yeniden şekillendirdi. İnsanlar artık bağlanmaktan korkar hale geldi ve deneme-yanılma süreci daha sık yaşanıyor gibi. Ancak, bu her zaman herkes için doğru değil. İlişkiler tamamen kişisel tercihlere dayanır ve herkesin kendi mutluluğunu bulma hakkı var, ama bence önemli olan duygusal dürüstlük ve karşılıklı anlaşma. Tabii sen bu konularda ne düşünüyorsun? İlişkilerde dürüstlük sence ne kadar önemli? 💬
Bermuda ilişkiyi günümüzde evliler yapıyor sanırım. Çocuk var bahanesiyle boşanmadan her haltı yemek günümüzde serbest. Boşuna insanlıktan nefret etmiyorum ben günümüz insanı değilim herkesten uzağım iyi ki
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Hepsi saçmaa, utananları avlamak biraz daha hoş bunların aksine hahahah
Püühhh, ya zaten ben sabır gerektiren bir balık olurum. Sabırla beklendikten sonra lezzetli, pardon bunu demeyelim, sabırla beklendikten sonra beklendiğine değecek bir balık. (Kendimi iyi pazarladım he hahahah) Bulunmamam mümkün değil ya, 1,98 boyum var. Kör olsan belkii 😅
Hoay maş... Tamam demiyorum dur hahhaha Devede de boy var, bana yetiyor işte, kısa boylu kızların ve erkeklerin korkulu rüyasıyım bazen 😅 Yok bi de ellerimi, bacaklarımı bağla, kese kağıdı vizyonsuzluk değil mi ya, klişe biraz da hahaha
Tıkanmış halin buysaa hahaha Yine de iyi ilerledin bak, şimdi asıl rollerimize geçiş yapalım, sen sahte avcı olan av gibi takıl hahaha bende sahte av ama asıl avcı kimliğimi kuşanayım 😅
İlki zaten çok garipsenecek bir durum değil. Bunun cinsellik içermeyeni dışarıda neredeyse herkes tarafından en kötü ihtimalle bir kez yapılmış bir eylem.
Yedeklemek en sık olanı, özellikle yeni nesilde bolca var bu yöntem. Ama diğerleri bir tık daha ağır şeyler tabi haklısın
Ben o gruplardan değilim valla böyle biriyle yan yana gelip bana bench ilişki pilot ilişki yaşıyorum sen de yaşıyor musun diyecek kalkar vururum dksnskkz