İlk adımı kim atar
Erkekler
Kadınlar
Her ikiside atabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi ilişkide kadınlar adım atmıştır ki hatta bunu kanun bellemişler ve hatta kesinlikle ilk gidişte cevap vermezler cevap vermeyi bırak ret cevabıyla oturturlaş aşağı adamı bide bunu sorman bile tuhaf olmuş çünkü cevabı o kadar belli ki geçenlerde biri erkekler Allah sizi bize köle olarakmı yaratmış ya zavallılar diye başlık açmıştı kadın adım atmaz hep erkek adım atmıştır özellikle bu ülkede
genelde erkekler atmalıdır ve kadınlar atınca basit gözükür diye bir algı var ancak katılmıyorum. ilk adımı kadın da atabilir. illa erkeğin atmasına gerek yoktur ve kadının atması onu basit yapmaz.
Bencede eşit olmalı her şey ha erkek atmış ha kadın ne fark eder
kesinlikle öyle.
Cevap
13Cevap
eskiden sadece erkeklerdi ancak artık bu değişiyor ve değişmesi de lazım bazı erkekler çok acemi ve amatör olabiliyor flörtleşmeyi bilmiyor her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor bu durumda kız ele almalı kontrolü gerçekten ilgisi varsa
Kadının bir aklı var ama hep şeytanlığa Erkeklerin zaten fındık kadar aklı varsa da onu da bu Kadın milleti şeytanlığa sevk ediyor. Onlar ile de biz uğraşıyoruz bıktık artık bu saçma sapan klişe sahtekar insan modelin den bizim de huzura ihtiyacımız var biraz sesiz ve durgun bir hayata
Bence eşit olmalı kız veya erkek farketmez
@lisaelsaanamelisakim bence de eşit olmalı
Ben kendi adıma konuşayım genelleme yapmıyayım erkekten beklerim ilk adımı. Kızlar biraz ağır olmalı duygularını belli etsin yeterli erkek adım atınca sırıtmıyo da nedense kızlarda basit geliyo bana
Evet ama ya oda utangaç çekingen biriyse
Ben yinede adımı mı atçam
İlkadım erkekten atması beklenir. Ama aslında her iki tarafında atıyor olabilmesi lazım
Evet öyle olması lazım
İlk adımı bakışlar atılar, sözler kararlaştırır, yaşananlar da ayırır
Hmm anladım
Çünkü iki cinste birbirinden hoşlaniyorsa yüz yuze söylemeseler bile mesajlardan acilabiliyorlar
Numarası instagram’ı yok ki açılayım olsa oooo çoktan açılmıştım emin ol
%90 erkekten beklenir
Bu biraz eski kafa düşüncesi devir aslında değişti bence değişmesi lazım da
Eşit degilmiyiz böyle bir kaide mi var
Eşitiz
Yani esitsek hiçbir şeyi erkek yapmak zorunda değildir. Nasıl kadın zorunda değilse
Evet ama bazıları böyle der erkek evlenme teklifi etsin erkek ilk adımı atsın
Hayır esitsek böyle eski kuralları artık unutun
Ben unuttum
Neguzel. Eşitlik naraları atıp kadın hiçbir şeye mecbur değil deyip te işine gelmeyen durumları erkeğe iteleyen tipler çok komikler bence
He valla
Erkekler atar genelde
Bence kadınlarda atmalı bir adım
İkisi de atmalı ama hep erkeklerden bekliyorlar
Kötü bir durum aslında biz hep erkeklerden bekliyoruz dimi
Evet iyi değil
utanmayan cesaretli olan
cesaretini toplayan
Bayanlar
Bence her ikiside
Almanya'daki neredesin
Kim daha çok isterse