Yanliş anlaşıldım mı acaba?

Uzun yillar internet uzerinden tanidigim, bazen Zoom uzerinden işle ilgili konuştuğum ama birbirimizden de hep hoşlandığımız bir arkadaşım var. İkimiz de ayni alanda çalışıyoruz ve önce ben, sonra da de o yurtdışına taşındık, aynı ülkede, farklı şehirlerde yaşıyoruz. Son zamanlarda iletişimimiz baya bir ilerledi.

Bu günlerde işiyle ilgili İspanya'ya gitmesi gerekiyordu ve bana gelmek ister misin diye sordu, ben de kalktım gittim ve ilk kez orada yüz yüze buluştuk. İlk gün gezip dolandıktan sonra beni gece otele getirdi. Kalkıp kendi otelime gitmek için yorgunum, bir az senin odada uyuyum gidicem dedi ve kendini yatağa attı. Ben de o sürede yatağa yaklaşmadım, bir süre sonra adam kalktı ve ben daha gideyim dedi, ceketini alıp gitti. Sonrakı günleri de aramızda hiç bir şey olmadan arkadaşca devam ettik, ama adam bana artık eskisi gibi değil, çok umursamaz, soğuk davranıyordu. İşleri bitince de geri döndük.

Ben daha önce kimseyle bir ilişki yaşamadım, hiç bir türlü yakınlık etmedim, ama o bunu bilmiyor ve hala soğuk davranıyor. Ben de üzerine gitmeden, eskisi gibi davranmaya çalışıyorum ve ilişkimizin bitmesini pek istemiyorum. Bu durumda ne yapsam doğru olur?

Yanliş anlaşıldım mı acaba?