Sevgilim tartışırken ben sana yaptığım şeyleri dillendirmiyorum Ben de yük oluyorsa yapma o zaman dedim diilendireceksen de yapma dedim Sonra beni yanlış anladın seni sevmesem bunları yapar mıyım dedi
Bazen değilde çoğu zaman erkekler kendini karşı tarafa düşüncelerini iyi aktaramiyor , buna bende dahilim , olay bence yanlış anlaşılma , sorun yok devam , tavsiye olarak vereceğim tek şey hiç bir zaman tek bir açıdan olaylara bakma özellikle bu tür iliskilerde
1
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela benim haklı olduğum durumda kızınca bana trip atıyor kızdığım için çok mu duygusal
Boğa burcu sürekli hayal kuruyor ben de kovayim hiç sevmem hayal kurmayı yine de onu bozmuyorum bazen çok üstüme geliyor nasılsın kötü gibisin bir şey mi oldu diye
Erkekler ilsikiye sade bakarlar , ben aldatmadiysam , kandirmadiysam ve sevmeye de devam ediyorsam benim ilisikim iyi , benim sorunum yok , yanlış yaptığım bir şey, yok , elimden geldiginj yapıyorum demek, tabi bu dediklerim kullandığı cümleye göre bu anlamlardan biri için kullanıyor olabilir,
Erkek ve kadınlarda beynin algolama , çalışma ve donut verme farklı ondan olabilir, siz yapabileceginiz tek şey anlamadığıniz veya yanlış anladığımız bir şey olunca karşınızdaki kişiye sormak , burada tam olarak ne demek istiyorsun diye , her iki tarafın böyle yapması daha iyi ve güzel olur gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen değilde çoğu zaman erkekler kendini karşı tarafa düşüncelerini iyi aktaramiyor , buna bende dahilim , olay bence yanlış anlaşılma , sorun yok devam , tavsiye olarak vereceğim tek şey hiç bir zaman tek bir açıdan olaylara bakma özellikle bu tür iliskilerde
Mesela benim haklı olduğum durumda kızınca bana trip atıyor kızdığım için çok mu duygusal
Sen kizinc oglanda kızar ve sonuç olarak biri trip atar , genelde en duygusali Trip atar
Çok dert etmeyin , karşılıklı Altan alın , sinirler yatisinca sakin sakin meseleninizi konuşun , yüz yüze konusirsaniz daha iyi olur,
Of bir kız olarak benim trip atmam lazım o atıyor ben de gerildim yani
Erkek arkadaşın oğlak burcu mu
Boğa burcu sürekli hayal kuruyor ben de kovayim hiç sevmem hayal kurmayı yine de onu bozmuyorum bazen çok üstüme geliyor nasılsın kötü gibisin bir şey mi oldu diye
Üstüne gelmiyor daha çok senin ile konuşmak ve sorununu çözmek için uğraşıyor gibi
Bilmem benim hiç sevgilim olmadı bunlar abartı geliyor birazdan mantıksal düşündüğüm için galiba bir sorun varsa söylerim yoksa sorulmasını sevmem
Olabilir
Teşekkürler
Rica ederim,
Bir şey daha sormak istiyorum mesela ben tepki verince seni aladatmadim kandırmadım bu ne tepki diyor sözleri yanlış değil mi
Erkekler ilsikiye sade bakarlar , ben aldatmadiysam , kandirmadiysam ve sevmeye de devam ediyorsam benim ilisikim iyi , benim sorunum yok , yanlış yaptığım bir şey, yok , elimden geldiginj yapıyorum demek, tabi bu dediklerim kullandığı cümleye göre bu anlamlardan biri için kullanıyor olabilir,
Ben de şey anladım aldatılma ya layıksın ama aldatmıyorum gibi
Ben fazla mı takıyorum
Olabilir yanlış anlayabilirsin, sizlik bir sorun değil genel olarak çoğu kişi yanlış anlar,
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz
Erkek ve kadınlarda beynin algolama , çalışma ve donut verme farklı ondan olabilir, siz yapabileceginiz tek şey anlamadığıniz veya yanlış anladığımız bir şey olunca karşınızdaki kişiye sormak , burada tam olarak ne demek istiyorsun diye , her iki tarafın böyle yapması daha iyi ve güzel olur gibi
Rıca ederim, inanmayacaksınız ama bende rahatladım, teşekkürler sizede
😊😊😊 tamam bir dahakine soracağım
Anlaştık 👍
Seni tek birsey mutlu eder
Mk ilisiklerin bileydim yapmazdım
Pişman mısın?
Kafam karışık çok duygusal biri ben de mantıksal olunca olmuyor
Ben de mantık yanlısıyım yani duygusal olunca olmuyor
Bilmiyorum bunaldım üzülmesin diye düşünmekten yoruldum
İnsan sevdiğine kırılır da ben normalde sivriyim zaten
Yaş kaç senin
23 -28