Güncellemeler
+1 yıl
1 senedir silmediği numaramı bugün sildi.
Ayrıldık 1 senedir hiç barışmak istemedi. Hep karı kız ekliyor. En sonda beni engelledi yazmadığım halde. Tam 1 sene oldu 6 aydır da hiç konuşmadık. İlerleyen süreçte gelme ihtimali kaç sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
0 arkadaşım önüne bak derim geçmişe çakılı kalmanın gereği yok
Şeye üzüldüm 1 sene sevgili olduk. Bi kere yalan konuşmadım aldatmadım. Hep mutlu ederdim. Ayrıldıktan sonra bi kere bile özledim demedi. İş için defalarca yazdı torpil istedi buna üzüldüm
Herkesin işi işi görülünceye kadardır, iyilerin kıymeti bilinmez, torpil için yazan adam özledim dese yine bi çıkarı olduğunu düşünürüm, tamam 1 sene az bir zaman değil ama seni haketmeyen biriymiş demek ki, kaybetmedin aksine kazandın bence
Yok zaten son raddede kızdım. Baya kötü konuştum. Sonra engelledi beni instagramdan. Bugün de kaç aydır zaten konuşmuyorduk numaramı sildi
İsabet olmuş bence, verdiğin kadar değer görememiş belki de karşılığının bu olmadığını düşünmüşsündür öyle de zaten, inan ben anlatsam neler var neler, ama artık ileriye odaklanman lazım
boş ver arkadaşım insanın canı yanıyor ama gözü de açılıyor
Aynen öyle, zaten hayatta edindiğimiz tecrübeler yediğimiz kazıklar toplamı değil midir? Ondan sonra neden böylesin, neden duvarların var neden hayatına birini almıyorsun, vs vs işte tam da bunlar yüzünden böyleyiz.. 🚬
Hayırlısı olsun benim vicdanım rahat seninde olsun
Benim de rahat elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza göre, gerisi takdiri ilahi, onlara kalmış bişey gittikleri yerde mutlu olsunlar, tabi mümkünse
Aynen öyle arkadaşım iyi geldi konuşmak
İçini dökmek iyi gelir, eğer içine atarsan ne uykun uyku olur ne de gecen gece, sabaha devirir gidersin, aklında neden diye dönen sorular, kendinle girdiğin tartışmada dahi cevapsız kalışın vs uzar gider ama anlatmak fikir almak dinlemek iyidir, ne zaman istersen :)
Kendi hayatınıza bakın zaten sürekli kadın kız ekleyen erkek kadın avcısıdır büyük ihtimalle
Öyleymiş bende ayrıldıktan sonra anladım
Benim exim de öyleydi anladığım an hayatımdan şutladim öyle tipler sadakat nedir bilmez
Yok ben sadece bi yerde dank etsin istiyorum. Bi ben ne yaptım desin şaşırıp yazsın. Sonra engeli ben basıcam
1 yıldır yazmayan hiç yazmaz umut beslemeyin. O şahıs yaptığı şeyi yaşar zaten
Aaa yazdı işi için torpil istedi 😂 böyle de geniş biriai
Gelmesi mi hayırlı gelmemesi mi
Bilmiyorum
İyi düşün bence
var.
Bi tek kızlar var diyor erkekler yok diyor 😂
Donmez
Haklısın
Sende umudunu kesip yoluna bak
Umudum yok ki zaten