Bir erkek neden geri döner ? Nasıl geri döner? Geri dönmeyen erkek varmıdır sizce ? İllaki hepsi bir gün geri döner mi ?
Hadi bakalım size bir bulmaca çözün bakalım :)))
Hadi bakalım size bir bulmaca çözün bakalım :)))
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer donerler hep donerler tatlım ya. neden donduklerını bende bılmıyorum acıkcası. pişmanlık mı yoksa bosta kalma mı. çözemedim vallahi
çözemezsin zaten ben de çözemiyorum açıkcası
yok o şeyden hani varya keser döner sap döner tavuk döner horoz gömer işte ondan.. (:
ne kadar zaman alıyor sence
biz tam olarak sevgili olmadık ama bizim durum farklı canım hoşlanıyorum ben ondan o benimle arkadaş kalmak istedi ciddi bir ilişki istemedi kçtı bundan...
düşünmek isteyen adam sessiz kalır düşünür yanlışmıyım bu ara ara mesaj gönderiyor ben cevap vermiyorum. ama şimdi bir süredir sessize aldı o da benim gibi ...
gidişinin sebeplerine bağlı... miydesi geniş olanlar geri döner.. bu erkekler içinde böyleee bayanlar içinde böylee :)
Geri dönmese bile, sonuçta DÜNYANIN YUVARLAK olduğunu bildiğimize göre, etrafından dolaşıp gene dönecek !...
okey!..
ben bişey yapmadan diyorsun :) süper
valla şu anda sahip çıkmamı gerektirecek hiçbirşey yapmıyor bende bişey yapmıyorum öyle sessiz sedasız durumdayız ...
değse bile istenmiyorsan yapışacak halin yok insanın gururu var biraz uzaklaşmak lazım böyle bir durumda değil mi değdiğini düşünsen bile ısrarcı olmanın anlamı yok
evet. haklısın.. Bırak kendi yoluna gitsin.. Senin değerini bilmeyeni ne yapcan, hatta sonradan dönse bile neye yarar ki! Aaa aklıma şiir geldi..
Beklenen
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar
Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak hayalimde gölgeni
Gelme artık neye yarar.
haklısın benim değerimi bilemedi unutmayı hak ediyor aslında ama geri dönmesini de bir o kadar istiyorum içime oturdu bazı şeyler
Ben çok inatçıyım. Kemal Sunal'ın inatçı filmindekinden daha inatçı. Binaenaleyh aşkından gebersemde cıksss geri dönmem :)
Cevap
15Cevap
ben şahsen kolay kolay dönmem.bitmiş bitmiştir ama kız kızlığını bilip o anahtar kelimeleri söylerse iş değişir.yani dönebilirim ama insanına göre değişir.
erkek adam adamsa eğer kolay kolay bırakmaz.. ayrıca çift ilişkiyi bitirmek için karar vermişse bu karar ciddidir, geri dönüşü olmaz..
gerçekten sevdiği için dönenler var boşta kalanlar var pişman oldugu için dönenler var hakkatten çok dönekler hea :D
dönmeyen yok diyorsun :)
% 90 nı döner % de 10 döner gibi yapar...sonuçda dönerler..
ama neden dönerler işte bununla ilgili fikrin var mı ?
peki bu sürde onların jetonunun düşmesine kadar sen bişey yaparmısın
yani sen bişey yapma onun jeton düşer anlar ve gelir mi diyorsun
senden çıktıktan sonra başkasına bulaştıktan sonra dönse nolur bacım :)
diger arkdasları bilmem ama ben bir kisiye geri dönmek istedim oda sevidigimden gerisi giden gitti arkama bile bakmadım
Tilkinin dönüp dolaşacağı Yer neresi herkez biliyor :)
sevenler için geçerli herhalde:)
doner mesela baslarına bısey gelse ornegın kotu bı ılıskı yasasalar sonra o zor anlarında yanında sen olursan ( arkadaslıgınız devam edıyorsa) doneblır en azından bana ole olmustu o zor zamanını bılmek lazım
haklıysa ve gururluysa dönmez. Bir buçuk ay oldu çok seviyorum ama dönmem dönemem. O hatalarını görüp kazanmak için birşeyler yaparsa o zaman ancak. Yani yüzsüzlük yapıp kendim geri gitmem.
gerçekten seviyorsa elbet bir gün döner ama erkeğe yapılan yanlış afedilmeyecek bir yanlışsa unutur geri dönmez yüzünü bile görmek istemez
hepsı gerı donmez tabıkı de bunun cozulecek bır tarafı yok
bayan isterse erkek herzaman geri döner tabi bazı şeyler için çok gec olmadıysa...
Doner ama sen onu tamamen unuttugun gun doner...
unut bir an önce diyorsun :)
o zaman onunla hiç kavuşamayacaksın diyorsun
ama bence duruma göre değişir senin durumla belki benşm durum farklı bilemezsin bunu
Neden gittiğine bağlı dönüp dönmemesi ...
daha iyisini bulamazsa döner
tilki o geri dönen sen karıştırıorsun..
erkekler döner kadınlar kebap
Büyük ihtimalle döner biraz ilgilen yeter :)
benim ki dönmez sanirim
sende mi dertlisin arkadaşım
evet dönerler :)
maksimim minimim zaman sınırı :)
maximum 3 ay minimum 1 ay
sonrası mümkün değil mi diyorsun :)
eğer senden bir beklentisi olursa gelir
beklentiden kastın nedir ?
sex gibi
hııı durum bu diyorsun ...
aynen öyle. bide vicdan var.
Nereye geri döner ?