Olgun bir erkekle tanıştım ve iş hayatında yoğun biri iki kez görüştük sayılır. Son görüşmede yine görüşelim dedi fakat bir sonrakilerinde işi çıktı. Hala bana dönüş yapmadı. Kendisi görüşme teklif etti daha öncesinde hep sizce geri dönüş yapar mı? Telefonda bana seni öpüyorum falan demişti kapatırken aklında mıyımdır? Geçenlerde bir videosu vardı bana atmış izle diye. İletişimimiz kısıtlı öyle normal konuşalım dicek biri değil :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gorussen napcan sevmiyorsun zaten takılmalik erkek çok sana
Baya hoşlandım
Takılmalık erkek istemiyorum ki istesem çok bulurum. Kaliteli ve bir kişi olmasını tercih ederim. Bu kalitede biri de çok zor denk gelir. Geçen hafta sizin o tarafa uğrayacağım dedi ama bakalım
Tam aradığım kadın işte kendisi genç ve olgunlardan hoşlanıyor
Ama o olgun bana adım atmadı daha müsait olduğunda atar mı:(
Ben adım atayım ister misin
Teşekkür ederim ama sizinle ilgilenmiyorum umarım sizle de ilgilenen çıkar
Yok ki ama 😔
Işin zor kendi hayatina uygun birisi olmali. ya da onunla yakin yerde calismlali ve ya yasamalisin
Görüşür ben görüşürüm yani
Evet görüşür
Umarım görüşür teşekkür ederim.
Ben hiç atak yapmadan beklemede kalayım değil mi
Benim gibi isteği yüksek ise görüşür
Buluşma sonrası bana sarılır. Arada bir ufaktan temas eder ama kadına ulaşma konusunda sıkıntı çeken biri değil. Muhtemelen cinsel açıdan görüştüğü birileri vardır.
En son buluşmamızda enerjin güzel dedi. Bakalım bunun peşinden gider mi? Cinsel açıdan istekli ama eminim onu da karşılayan vardir
Bence sarıldıktan sonra seni kucağa alıp öper ben olsam kucağıma alıp öperim
Dışarıdaydık bu imkansız
Siz kesin bana yazar diyor musunuz peki
Yazar mı bilmem orasını ama dışarda da olsa tenha yerde sahile falan götürüp kucağa alabilir
Umarım sahile götürür
Sahilde kucağa alınca eli de rahat durmaz bence , memeyi avuçlayıp öpebilir
bir şeyler yaşandımı
Sen de knk
Bak knk top bende mi demek istiyorsun
Hayır ama sende söyleyebilirsin bence
Biz geçen kahve içtik knk ve içtikten bir müddet sonra az miktarda kalan kahvesini nasıl diye sorduğumda bana içirdi benim kahvemi de o içti sizce hoşlanmış mıdır?
Çok saçma bir durum açıkçası böyle anlaşılmaz o ya dalga bile geçiyor olabilir hislerini bilmen gerekiyor
Direkt söylemem mümkün değil ki menfaatçi konumuna düşerim adamın peşinde çok kadın var
Haklısın dalga bile geçiyor olabilir. Bunu da zamanla anlayacağım sanırım. Aşırı ısrarcı davranıp peşinde koşan biri olmak istemiyorum.
Sen neden bu kadar takıldın ki öyle bir durumda seni ciddiye bile almayacaktır
Bence sen kendi keyfine eğlenmene mutlu olmana bak zaten bir şey hissederse o seni bulur ama hislerinin gerçek olduğunu anlaman çok zor çünkü böyle biri genelde ciddi bir ilişki istemeyecektir
Hiç mi ciddiye alınmam. Enerjin güzel diyerek iltifat etti+hani erkekler hoşlandığı kıza ufak bir temas eder ya dokunur falan onlardanda vardı. Bir ihtimal ümit ediyorum. Ciddiye alması için ne yapabilirim acaba
Sana tavsiyem rahatına oluruna bırak çünkü öyle birisi senin aşk dolu bakışın davranışından etkilenmez bütün kızlar öyle bakıyordur zaten sadece normal davran öyle sıradan biri gibi…
Sevgisinden emin olsan bile en sonunda seni üzemeyeceğinin garantisi yok.
Gerçek hayatta hep kaybediliyor aşırı dikkatli olmalısın
Kesinlikle nokta atışı yaptın. Ciddi ilişki insanı değil kesinlikle ve evlenene kadar çok eşlilikten yana
Yalnız ben de aman ciddi olsun aman sadece benimle beraber olsun değil de tanımak vakit geçirmek bakalım kendisi gelirse kabul ederim. Teşekkür ederim:)
Akışına bırakayım o halde dediğin gibi :)
Çoğu kız dediğin gibi öyle bakıyor ama kimisi aşkla kimisi menfaatle nasıl baktığıni da o adam anlar zaten
Hiçbir şeyin garantisi yok hayırlısı olsun:)
Ben kendimden ödün vermeden normal ve beklentisiz davranmak için çok çaba sarf edeceğim. Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim:))
Pişman olacağın bir karar almazsın umarım.
Gerçek hayatta dikkatini çeken başka birileride vardır mutlaka mesela güzel hobiler edinip yeni arkadaşlıklarda kurabilirsin sadece senin beğenip aşık olduğun biri olmasındansa ilk başlangıçta birlikte hislerinin olacağı birisi seni daha çok mutlu edecektir biraz takılmışsın sen buna sadece
Ortak birtakım şeylere sahibiz. Doğa yürüyüşleri ya da spor gibi ama bu adamla şu an aynı yerde de değiliz ve çok yoğun belki de ulaşamadığım için bu kadar cezbetti 😅
Ben şu an için bu adamı unutmaya çalışayım başka şeylerle meşgul olayım :)
Konya da idin değil mi önceden
Bencede keyfine bak senden daha önemli biri olmamalı hayatta kendine değer verip mutlu olman daha iyi hissettirir.
Antalya geçmişim oldu bir süre yine oraya geldim adaptasyon sorunu yaşıyorum biraz 😂
Çok haklısın adapte olmak uç noktalar iki taraf maalesef 😅
Önce insanın kendisi gelir tabi zaten bir başka birini seçerken bile sevgiden ziyade pragmatik seçiyoruz bence
Yanlış hatırlamıyorsam sen boğa burcuydun
3 senedir siteye girmedim oradayken buraya gelince başladım yine mesela 😂
Bence sen enerji dolu ve mutlu olmayı hak eden birisin biraz duyguların ön planda onlara söz geçirirsen gayet mantıklı kararlar alabilirsin. Bu aşamada biraz yön veren birileri sana doğru kişilere yönlendirebilir diye düşünüyorum 😂
Beni tanıyorsun ben tanıyamasam da 🙄
Yazlık yer bir başka ya ben de Kuşadası'ndayım. Okul için İstanbul da idim. Kuşadası bir başka benim için hayat çok kolay ya bayılıyorum 😅
Bir mentor arayışına giriyorum hemen 😅😅😅
Bu arada biz hiç tanışmadık ama hafızam iyidir. Sen de KS'nin en eski ve popüler bir simasısın
Çok sevdim ben oraları insanları çok harika ya tam yaşanılacak bir yer 😂
Enerjin çok güzel bu arada konuşabiliriz istersen.
Önceden öyleydi de şimdi çok takılmıyorum ya sıkıcı herkes insanlarda enerji yok muhabbet yok konuşamıyorsun kimseyle 😂
Enerjin çok güzel lafını çok sık duyuyorum bu ara 😅
Tabi konuşuruz ben mesaj atıyorum. Yalnız şimdi gitmem lazım. Müsait bir zamanda konuşalım:)