eşinizin yakın bir arkadaşının yanında derin dekolte veya mini
evet, elbette
hayır, asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eşinizin yakın bir arkadaşının yanında derin dekolte veya mini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadın neden başkasına dekolte gösteriyor söyle düşünelim aldatmaların en büyük sebebi kadının fazlaca alıcı olmasıdır erkek kadınına kadın erkeğine özel olmalı yoksa bir erkeğin elinden onlarca kadın geçiyor ya da bir kadının elinden onlarca erkek geçiyor eski insanlarımıza bakın aldatma yok kıskançlık var ve güven ortamı muhteşem duzeyde
Ne istersen onu giy aşkım derim
İnan toplumsal sorunlara sebep oluyor bir arkadaşımın evine gittim kendimi çok ahlaklı olarak düşünüyorum ama gözüm kayıyor ve sehvetsel bir hal alıyor herkesin güzelliği birbirine özel olmalı bizim de anne babamız var vallahi hiç problem olmazdı şu an çok gördüğümüz bir olay var kocasının en yakın arkadaşı ile almadan karısının en yakın arkadaşı ile aldatan doğru değil bunlar yıllık 200 bin boşanma ülkede yazıktır 1900 ile 1980 yılları arasında 10 bin boşanma olayı yok
@Mavilendimdi bravo abicim
Aldatmak kıyafetle değil karakterle ilgilidir
kesinlikle ahlak ile alakalı ancak etki eden kavramlar var bu konuda anlaşalım erkek sehvetlidir unutmayın lütfen
@Mavilendimdi İrade diye de bir şey var. Ayrıca sadece erkekler değil kadınlar da o duyguya sahipler.. Herkes kendine hakim olmalı,
Haklısınız ancak kadın fıtratı ile erkek fıtratı aynı değil biz sizin herseyiniz ile bizi etkiliyorsunuz erkek öyle değil Sizi etkileyen pek bir şey yok ahlak adaleti doğurur ahlaksızlık hem adaletsizliği hemde kaosu tetikler kadın muhteşem bir varlık lütfen objektif olalim
Ahlaksızlık sadece kadınlara mı ahlaksızlık, erkekler de gayret çekici gelebilir bizim de duygularımız var. Kadın açık giyince sorun oluyor da erkek giyince neden olmuyor? Onlar da dikkat çekebilir
Bunu siz kadinsiniz siz daha iyi yorumlarsınız ikisinin fıtratı aynı değil kadının ilk odak noktası madde iken erkeğin ilk dikkat çektiği konu kadındır psikollokta da aynıdır
Belki erkeklerin kaslı kolları da bana çekici geliyor ya da saçları hoşuma gidiyor? Olamaz mı. Belki ben de etkileniyorum
Kesinlikle etkilenirsiniz ancak burada biz sizden 10 hatta 100 etkilenirken kadın aynı şeyde 1 kere bile etkileniyor mu bu soru önemli bununla ilgili BM nezdinde çok büyük araştırmalar var bakın bir örnek en güzel kadınların yanında hep zengin erkekler var ancak en yakışıklı erkeklerin yanında güzel olmayan kadın yok fıtrat meselesi deniz Çakır kendinden 30 yaş büyük biriyle evlendi daha yeni çok fazla örneği var misal baba oğluna sana şu kızı alacağım desin erkek hemen sevinir ama kıza sana bu erkeği alacağım derse etkilenmez etki tepki olayı fıtrat ile alakalı
Artık açıklayamayacağım gitmem gerekiyor iyi akşamlar
Ben yorumlarınızı inceledim ve güzel bir mesajlaşma oldu teşekkürler
@Mavilendimdi ben teşekkür ederim
Ablacim kadinla erkek cinsel konuda bir değildir. Biz üremedeki en baskın cinsiyetiz. Sağa sola tohum saçmaya gelmişiz. Sen hiç cinsellik yapmadiginda otomatik olarak haftada bir rüyalanıp cinsellik yaşıyor musun? Biz yaşıyoruz. Biz istemesek bile bedenimiz zorla o birikintiyi disari atmak istiyor. Bu biyolojik bir gercek. Hic cinsellik yasamasan bile bedenin sana zorla cinsellik yasatiyor ruyanda. Her erkekte aynidir bu. O yuzden etkekteki cinsel enerji cok daha yüksektir. Ve erkek çabuk kapılır, çabuk yükselir. Bedeni öyle yönlendirir. Ve bu durum erkeğe hata yaptirir. Kadın dikkatli olmasi gerekir. Çok hemde
Erkek de kendine hakim olacak kardeşim o zaman irade diye bir şey var