Peki ya kızlar, siz sevgilinizin size karışmasına nasıl tepki gösterirsiniz?

Eğer hoşuna gitmeyen durumda giyinirsem bana bunu söyler bende saygı duyar ve kendime çeki düzen veririm sonuçta ben onu sevmişim oda beni sevmiş beni sahiolenmesi koruması kollaması onun en doğal hakkı aynı şekilde kızlar içinde geçerli ben veya hemcinslerimden birisi erkek arkadaşında hoşnut olmadığı bir davranış, mekan veya kıyafet bulursa düzgünce rahatsızlığını dile getirir karşı tarafta saygı duyarak kendine çeki düzen vermeli ben böyle düşünüyorum ve eğer erkek olsaydım kız arkadaşımın bikini giymesini istemezdim.
Verirsin yani vermeli :/
Dimi bence de ^-^
rus sevgilim bikini ile okula gidiyor :(
www.kizlarsoruyor.com/.../q4874156-rus-sevgilim-okula-gidince-bikini-giyiniyor-ben-napicam
Senin durumun daha fena asdf
:) ...
5 yıldızlı oteldeysek giyer ama halka açık sahilde tırt. Hanzosu var, ayısı, kırosu. Tabi yine büyük konuşmayım m
Cevap
79Cevap
Ondan izin alan kim? Bu yaşıma kadar annem babam laf etmemiş, istediğimi giymişim. 25 yaşımdan sonra adamın biri gelecek.. sanki benim bu zamana kadar aklım yokmuş, nerede ne giyeceğimi bilmiyormuşum gibi davranacak bana.. hiç çekemem. Buna uygun bir kültürde yetişmiş biri olması gerek zaten, aksi taktirde bir arada yapamayız.
İzin vermek nedir ya? Sanki kızarkadaş sahip olduğun bir nesne. Ne isterse onu giyer insan. Ha bikini giyilmesini uygun bulmuyorsam ona göre sevgili seçerim kendime.
Karismamali herkes ne isterse giyer, yetiskin insanlariz, herkes nerde ne giyecegini, nasil davranacagini bilir
Tepki gostermem. Kitafetime karisilmasini sevmiyorum cunki dozunda giymeyi biliyorum. Ama cok kisa ya bikini tarzi seyler giymemi istememesini kiskanmasini tercih ederim
Erkeklerin cogu buna karsi.. ama biryandan da hak vermek lazim. Erkekler hayatinda kari görmemis gibi bakiyorlar. Bunu istememeleri gayet normal
sevgilim bana kesinlikle karışamaz. evli olsak da bazı seylere karısabılır onu da benım keyfım belırler.
eğer bu geri kafalılıksa ben çağdışıyım! bu kavramıda anlayabilmişde değilim zaten, hiç sokağa don kilotla çıkan bir hatun gördünüzmü? Bikini nedir? Oda don ve kilot değilmi?
Sevgililerine izin vermezler ama giyene öküz gibi bakarlar. Sorsan adamlar
Etrafta o kadar güzel avrat varken bana mı bakacaklar derim sevgilime :D
Sevgilim yaninda ben varsam mayo giyebilirsin diyor. O yokken ne giyecegim cozemedim
neyle girsinler denize :D kro kızlar gibi short ve askılı badi ile mi :D yani abartı olmadan istediği bikiniyi mayoyu giymeli bence :))
Vermem, gebertirim onu bacaklarından ters asarim beynine kan gitsin diye :)
Giyimime karışsın ya işi ne -.- kıskansın sevdiğini anlayalım sahiplensin falan *-*
Eşim birsey istiyorsa mantıklı bir açıklaması vardır, mantıklı değilse zaten ikna ederim.
Sevgilim olmadığı için sıkıntı yok , hem karışırsa da giymem yani bu kadar basit :D
Giyebilir tabi sanki sokakta bikiniyle dolaşacaklar. :D
Yuh. Babam bile karışamaz ken elin oğlu sevgilim olmus ta beni mi kısıtlayacak. Asla 😏
Çok dikkat çeken bir sey degilse veririm ama bana sorarsa giymesin dksksk
etrafta o kadar abaza varkan bu duruma ızın veremem sort gıy amac vucudu sergılemek degıl ya denıze gırmek
Bu ülkede halen bunlar tartışılıyor mu... yoksa sen afganistandan mı geldin?
Sevgilimin hanımım olmasını istiyorm fahişelik özentiliğinin luzmu yok
21. yy dayız lan tabiki giyebilir. İstediğini giyebilir ben ona karışamam ki o da özgür bir insan benim kadar.
tabiki giymeli.. doğru ortamda herşeyi giyebilir üstsüzde oalbilir
Seviyorsam karışırım tabi ki bikinin üstüne tül gibi hırka tarzı bişey giyerse sorun olmaz
Karısamaz o beni sevdiginde ben boyleydim degisemem giyerim
yerine göre giyinmesi gerekli. karışmam kısıtlamam. eşim oldu ise sevgilim oldu ise bikiniyi de ne bilim miniyide kotu da giyeceği yeri biliyordur.
Ataerkil yapı'da olduğum gereği hayır, ama kısıtlama daha çok istek ve arzu uyandırır insan'da , kendi hür irade'sine bırakırım.
Benim yanımda olduğu sürece çok sorun edilebilecek birşey değil ama Türkiye gibi bir ülkede yaşadığımız için o sorun edilmeyecek şey bir anda sorunun en büyüğü olabiliyor. :)
Bana bikini giydirmeye izin veren erkek benim dünya ahiret bacım olur ne sevgilisi.
Sadece ikimizin olduğu ortamda yalnız bana giyebilir.
T-shirt gezin buna evde istediği giysin onda sınır yok
Kadın seanslı havuzlarda giyebilir onun dışında giydirmem :)
Sevdiğim karışabilir tabii bende onun kız çok olan yerde denize girmesine izin vermem
giysin ama çok kalabalık yerlerde denize girmeyelim sote yerlerde ahsah
Tabi ki izin veririm evin içinde giyebilir.
Yerine göre olur tatilde otelde giyecek denize neyle girsin
ciddi düşündüğüm biri ise asla ve asla giyemez giymeyi teklif dahi edemez
Giyerim ben ona soran kim
Yerim kız seni 😘
@_Vesta_ giyme derse napıcaksın
@_Vesta_ ya ben ya bikini derse :)
@_Vesta_ işte bu kadın dedğin böyle olmalı :)
senden bunu bekliyordum doğru çıktı @_Vesta_
Sevgili geçicidir veririm izin nasılasa ayrılcagız birgün
Benim yanımda giysin bikiniyi ❤️👍😍😀😀hatta yanımdayken bişey giymese de olur😀
Erkek arkadaşm giyemez fdgda
Karisamaz iste hissettigim an o iliskinin biletini keserim
Erkek olsam izin vermem :D
Peki sevgilin sana karışsa 😄
Karısabilir ya sorun olmaz :D
İzin mi almak gerekiyor?
Evet
@fussemaniaq tamam bunu sevgiline söylersin ben kimseden izin almam benden de izin almasını istemem
Mezhep Konya ovası
@fussemaniaq he canım he
seviyor sevmiyora göre deeğişir bence
Yuzme bilmeyen tercihimdir :)
herkes giymiyor mu ki zaten nasıl bir soruya :D
Hele önce bir sevgili bulalım onları ayarlarız
Gerek yok öyle şeylere
yerine gore degisir...
Erkek olsam bacaklarını kırarım
erkek geniş ise izin verir. Haşemo en güzeli
Haşemayla mı denize girecek? :D veririm tabi ki.
Allah, izin veririm diyenlerden korusun.
İzin vermem erkek adam mayo giymez xd.
Donla dışarı çıkamaz :D
Yanımdaysa izin veririm
Giyebilir. kendi seçimi abartmamak şartıyla
Herkes giyiyor, hasema mi giysin kiro gibi
ölmek istiyorsa buyursun :)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar