Arkadaşınızın sevgilinizle samimi olması sizi rahatsız eder mi?

#orkide
Arkadaşınızın sevgilinizle samimi olması sizi rahatsız eder mi?

#orkide
Evet beni rahatsız eder tabi ki de ki zaten hiç bir arkadaşım öyle bir tip de birisi olmaz sevgilim de aynı şekilde.. o kadar saqmimi olmaz hiç bir arkadaşım ile.. ama genel insanlar için konuşacaksam Evet, arkadaşlarının sevgilinle samimi olması seni rahatsız edebilir. Bunun birkaç nedeni olabilir: Kıskançlık: Sevgilinle yakın arkadaşlar, seninle aynı ilgi alanlarına ve değerlere sahip olabilir. Bu, sevgilinin senden daha çok şey paylaştığını ve onlarla daha çok ortak yönü olduğunu düşünmene neden olabilir.
Güvensizlik: Sevgilinin arkadaşlarıyla samimi olması, onun seninle olan ilişkisine zarar verebileceği endişesini uyandırabilir. Bu endişe, sevgilinin arkadaşlarından etkilenerek senden uzaklaşacağı veya onlarla bir ilişkiye başlayacağı korkusundan kaynaklanabilir.
Yabancılaşma: Sevgilinin arkadaşlarıyla samimi olması, onlarla daha fazla zaman geçirdiğini ve seninle daha az zaman geçirdiğini hissettirebilir. Bu, seninle olan ilişkisine odaklanmadığı ve onu ihmal ettiği hissine neden olabilir. Tabii ki, arkadaşlarının sevgilinle samimi olması seni rahatsız etmeyebilir de. Bu, senin kişiliğine ve ilişkine olan güvenine bağlıdır. Eğer kıskanç bir insansan veya sevgiline olan ilişkinde güvensizlik yaşıyorsan, arkadaşlarının sevgilinle samimi olması seni daha fazla rahatsız edebilir. Arkadaşlarının sevgilinle samimi olmasından rahatsızlık duyuyorsan, bununla nasıl başa çıkacağını düşünmen gerekir. İşte birkaç öneri: Arkadaşlarına ve sevgiline konuş: Rahatsızlığını onlara açıkça anlat. Sevgilinden, arkadaşlarıyla olan ilişkisinde sınırlar koymasını isteyebilirsin. Arkadaşlarına da, sevgilinle olan ilişkine saygı duymalarını ve onunla ilgili özel bilgileri paylaşmamalarını söyleyebilirsin.
Kendine güven: Sevgilinin seninle birlikte olduğu için seni sevdiğini ve ona güvendiğini hatırlat. Sevgilinin arkadaşlarıyla olan ilişkisi, seninle olan ilişkisini etkilemez.
İlişkine odaklan: Sevgilinle birlikte geçirdiğin zamanın kalitesine odaklan. Onunla kaliteli vakit geçirerek, ona olan sevgini ve güvenini gösterebilirsin. Arkadaşlarının sevgilinle samimi olması, senin için bir sorun haline gelirse, bir profesyonelden yardım alman da faydalı olabilir. Bir terapist, bu sorunu anlamana ve onunla başa çıkmana yardımcı olabilir.
Arkadaşınızın sevgilinizle çok samimi olması durumu kişiseldir ve farklı insanlar farklı şekillerde tepki verebilir. İşte bu tür bir durumda düşünmeniz gereken bazı noktalar:
1. İletişim: Duygularınızı ve rahatsızlığınızı açıkça ifade etmek önemlidir. Arkadaşınıza neyin sizi rahatsız ettiğini anlatarak sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.
2. Sınırlar: Her ilişkinin belirli sınırları vardır. Partnerinizle bu sınırları belirlemeniz ve anlaşmanız önemlidir. Arkadaşınızın bu sınırları aşması durumunda, bu konuyu partnerinizle ve arkadaşınızla paylaşmanız gerekebilir.
3. Güvendiğiniz Arkadaşlar: Arkadaşlarınıza güveniyorsanız, bu tür durumlarla daha rahat başa çıkabilirsiniz. Arkadaşınıza ve partnerinize güvendiğinizde, bu tür durumlar sizi daha az rahatsız edebilir.
4. İçsel Güvenlik: Kendi ilişkinizin ve partnerinizin sadakatine olan güveniniz, bu tür durumlarla başa çıkmanıza yardımcı olabilir. İçsel güven duygusu, rahatsızlığınızı azaltabilir.
5. Empati: Arkadaşınızın niyetlerini ve hissettiklerini anlamaya çalışmak önemlidir. Belki de samimiyet kurma amacı sadece dostluk kurmak ve size zarar verme amacı gütmüyor olabilir.
Sonuç olarak, bu tür bir durum kişiseldir ve nasıl tepki vereceğinizi siz belirlersiniz. Ancak açık iletişim ve anlayışlı bir yaklaşım, bu tür durumların daha iyi anlaşılmasına ve çözülmesine yardımcı olabilir.
Elbette eder. Ben sevmiyorum öyle gereksiz samimi olmasını karşı cinsten kimse ile. O yüzden kimse ile ne samimi olabilir ne de konuşup yan yana gelebilir. Ben karşıyım böyle şeylere çok kıskanç bir insanım sevgilimin sevdiğim insanın yanında dişi kuş dahi gezemez ben izin falan vermedikçe kimse ile ne arkadaş olur ne de samimi olur.
Eder. Vaktinde arkadaşıma bunun yüzünden sevgilimin numarasını sildirip instagram hesabından çıkarttım. Bana iki de bir nasıl ne yapıyor diye soran bir sevgilim olmuştu vaktinde. Kızın bütün fotoğraflarını beğenip duruyordu. Aralarında bir yürüme durumu olmadığına da emindim. Bu gözüme batmasına engel olamadı.
Cevap
18Cevap
Elbette eder. Duruşunu ve sınırını bilmesini beklerim. Sevgilim bu konuda tavrını koymalı ve ona hududunu bildirmeli yoksa kurunun yanında yaşta ıslanır 🤪, ikisini de şutlarim. Yamuk insanlara hayatımda yer vermiyorum sıfatı her ne olursa olsun..
Rahatsız eder umursamaz gibi görünsem de içten içe kıskançlık hissederim
Eskiden rahatsız çok olurdum kiskanırdım bunu normalmış gibi arkadaşım ve sevgilim kenilerini savunurdu ben çok sinirlenirdim bu duruma ama sonda ne oldu ben ayrıldım arkadaşımla sevgili oldu suhpe etdiyimiz her şey çıkıyo arkadaşlar paroyanak birisi deyilim asla
evt bu doru nerde suphe orada b*kluk vardir muhakkak
Tabi ki eder asıl sevgilileriyle arkadaşlarının gerektiğinden fazla yakın olmasını normal gören insanları görmek beni rahatsız ediyor herkes belli bi sınır bilmeli
Bence her şeyin bu hayatta bir sınırı olması gerekiyor karşı cins olan birisinin fazla sevgilime ya da eşime karşı ilgili olmasını kabul etmem merhaba merhaba olabilir.
Öyle bir arkadaş olsun istemem bu son derece rahatsız bir durum olur.. Başkasının mutlu olmayan eşinden teklif almış bir kişi olarak çok iyi anlıyorum..
Arkadasimla tanistrmam sevgilimi resmini bile gostermem hatta bu guvenmedigim icin degil gereksiz samimiyete gerek yok
Arkadaşımı ve sevgilimi yeterince tanıyosam sorun etmem
Rahatsız ede araya mesafe koymasını bir arkadaş gibi davranması gerektiğini söylerim
Arkadaşla sevgiliyi pek muhatap etmemek lazım.
Arkadaşlarımın sevgilileriylede pek muhatap olmam
Samimiyet cilveleşmek ile arkadaşlık arasında fark vardır buda davranışımı belirler...
Nasıl bir samimiyet o samimiyet ona göre sıkıntı çıkaracağım 😅
Öyle sirnasik vıcık vıcık olacak arkadaşım yok sevmem öyle arkadaşları hep mesafeli olurum
Arkadaşlarım oturaklı oluyor. Gevşek ve hoppa tiplerle olamıyorum. İlişkim de aynı biçimde.
Ben arkadaşımın eşimle şamımı olmasını istemem kim ki o? Ben onun eşi ile sevgilisi ile samımı oluyormuyum ne haddine ne kendısı eşimle nede eşi benimle olamaz samımı
Rahatsız etmese de gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Elbette ki rahatsız eder. sulaniyordur kesin öyle düşünürüm ona bu durumun hoşuma gitmediğini söylerim ya da sevgilim gerçekten ömür hsrcadigim biriyse arkadaşımı silerim
Öpüşecek kadar da değil yani höh yuh oha
Eder tabi ki. Herkes terini bilecek.
O kadar da değil, olması gerektiği kadar olabilir fazlası şüphe yaratır.
Arkadaşla sevgiliyi pek muhatap etmemek lazım.
Arkadaşlarımın sevgilileriylede pek muhatap olmam
Tabikide rahatsız eder hayırdır
Tabiiki de eder gereksiz samimiyet her zaman iğrenç şeyler doğurur
Kendini bilen arkadaşlarım var bu durumu yaşamam
Yooo niye rahatsız olayım abartmayalim jsjsjsjs
Eder
Tabiki eder ne münasebet
Yerini bilmeyen biri artık arkadaşım olmaz
Evet rahatsız olurum
Parçalarım ikisini de sonra kaynak yaparım 😅😅😅
İstemem sevmem
Aşırı derecede eder hem de...