Kız arkadaşım ile " para muhabbeti" dışında hiçbir problemimiz yoktu.
"Felanca şu kadar maaş alıyor" vs. muhabbeti oldu aramızda...
Şimdilerde yeni aşklara yelken açmaya korkuyorum. Ne yapabilirim?
Kız arkadaşım ile " para muhabbeti" dışında hiçbir problemimiz yoktu.
"Felanca şu kadar maaş alıyor" vs. muhabbeti oldu aramızda...
Şimdilerde yeni aşklara yelken açmaya korkuyorum. Ne yapabilirim?
Maaşınızı beğenmediği için ayrılan biriyle birlikte olmak sizin için iyi olmayacaktır. Bu nedenle, bu ilişkiyi bitirmeniz doğru bir karardır. Ancak, bu deneyimden dolayı kimseye şans vermeyi istememeniz anlaşılabilir bir durumdur. Bu, yaşadığınız hayal kırıklığı ve öfkenin bir sonucudur. Bu duyguları yaşamanız normaldir. Ancak, bu duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Aksi takdirde, hayatınızda yeni insanlara şans vermeyi zorlaştırabilirsiniz. İşte, bu duygularla başa çıkmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Duygularınızı ifade edin. Bu deneyimden dolayı hissettiğiniz duyguları, bir arkadaşınıza, aile üyenize veya terapiste anlatın. Duygularınızı ifade etmek, onları daha iyi anlamanıza ve başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Kendinize zaman verin. Yeni bir ilişkiye başlamak için kendinizi hazır hissetmeniz için zamana ihtiyacınız var. Bu süre zarfında, kendinize odaklanın ve kendinizi iyi hissetmeniz için yapabileceğiniz şeyler yapın. İlişkilerden beklentilerinizi gözden geçirin. Bu deneyimden sonra, ilişkiden beklentilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu, sizin için önemli olan şeyleri belirlemenize ve gelecekteki ilişkilerinizde bunlara odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Bu ipuçlarını takip ederek, bu deneyimden daha güçlü bir şekilde çıkabilirsiniz. Ayrıca, kendinize daha fazla değer veren ve sizi olduğu gibi kabul eden biriyle birlikte olma şansınız artacaktır. İşte, kimseye şans vermeyi istemenize neden olan bu deneyimden çıkarabileceğiniz bazı dersler: Para, bir ilişkide önemli bir faktör olabilir, ancak her şey değildir. İnsanlar, farklı değer yargılarına sahip olabilir. Kendinize değer veren ve sizi olduğu gibi kabul eden biriyle birlikte olma hakkınız var.
Merhaba,
Ne kadar maaş alıyorsunuz ki! 😅
Maaşını beğenmediği için ayrılması günümüz ekonomisinde koşullarında normal olduğunu düşünüyorum. Para çok önemli, herkesin kendi tercihi, herkesin hayatına hiç kimse karışamaz! 😅
Ben hep merhametli kanaatkar fedakar ve vefakâr birini ararım...
Tavsiyem şudur: maaş adı üstünde yani. Ne aldığının çok önemi olmadan söylüyorum çok uzayıp kısalma durumu olmayacak. Kendin gibi maaşı olan (dikkat yine maaş diyorum) biriyle vakit geçirmeye çalış. Hoş gönlü olsa kuru ekmeğe bile razı olur da neyse.
Onun seni sevdiği ettiği yok. O seni değil paranı seviyormuş. Allah'tan zamanında böyle paragöz bir insandan kurtuldun hiç üzülme derim. Seni gerçekten sen olduğun için seven ve değer veren biriyle ol. Paranın peşinde koşan sırf paranı aldığın maaşı beğenmediği için seni ortada bırakan biriyle olma. Zaten öyle kızlardan hayır gelmez.
Cevap
25Cevap
Ya şu kadınların kardeşim gibi erkeklerin parasına yaslanıp hayat geçirme derdinde olmalarından iğreniyorum. Hiç mi aile terbiyeniz, görgünüz, kendi okumuşluğunuz, kendi kazancınızla bir şeyler almanın tadına varma hevesiniz yok da illaki bir adamın tepesine biniyorsunuz?
İğrençsiniz bunu yapan her kimse.
Ben demiyorum ki adam yapmasın. Adam zaten yapsın yapıyorlar da. Ama tamamen adamın sırtına binip kene gibi yapışan kıçındaki nerdeyse bku sildiği kağıdı bile adamdan dilenen kadınlardan iğreniyorum. Sigarasını alsınmış.
Dilenci misiniz kadın mısınız belli değil..
Adamlar size gerekenleri yapsın alsın satsın oturun yiyin için ama azmayın bu kadar ya. Kendinize ait bir paranız olsun bir işiniz olsun. Sürekli adamların parası adamların parası.
Ne kadar aç kadın varmış ülkede yahu!
Düzeltme ;Kardeşim değil y*avşak gibi olacak üstteki cümle ….
Helalin var suuuu 🤝👑
💐
Ee yani kendin de söylemişsin paradan muhabbet eden biriyle niye devam ettirdin? Laf arası maaşını illaki sorar bir defa geçer hadi neyse de sürekli lafı edilmez. Kıyas yaptığın kişilere git madem gözünü toprak doyursun diyemedin mi? Yeni biriyle birlikte olursan sen ona bir şeyler ısmarladığında mahçup oluyor mu sana karşılığında kendi yaptığı bir şeylerden getiriyor mu veya karşılığında o da sana ısmarlıyor mu bak. Erkeğin ödemesini vazife bilenden de hayır gelmez haa işsizdir çalışmıyordur o zaman tabii ısmarlarsın ama illaki karşılığını vermeye çalışır hediye alır olmadı kendi yapar getirir dediğim gibi.
Madem senin maaşını yetersiz buluyorsa kendi de çalışıp sana katkıda bulunabilir. Bir elin nesi var iki elin sesi var. O yüzden her şeyi senden beklememesi gerekiyor senin için ayrilmanız daha hayırlısı diye düşün
Erkek adam evine bakar kafasındaydı.
Hayat müşterek bence bunu unutmuş
İyiki ayrılmış ya yanlış anlama ama gerçekten şu dönemde aşktan sevgiden ziyade para çok önemli paran varsa huzurun var öyle çok değil ama ne bileyim önemli ya düşünsene bişey istiyor alamıyorsun sonra başlıyor alamadın vs vs önemli ya iyi ki ayrılmış sen seni anlayacak biri ile çık yola hatta oda çalışsın çalışıyor olsun ki senden bi beklentisi olmasın
İşte herşeyi erkek yapar kafasındaydı. Sürekli soruyordu " Bana bakacak mısın?" diye...
Para hiç önemli değil diyemem. Elbetteki ihtiyaçları karşılamak önemli ancak bir kişinin sırtına yaslanmak neden?
Canım kardeşim şimdi şöyle düşün bi koz girdi hayatına sıgaranı alıyor yemeğe götürüyor üst baş alıyor harçlık veriyor gezıyon yiyiyon içiyon onu mu tercih edersin yoksa para yok yemek yok hediye yok supriz yok bunu mu? Sevgi aşk karın doyurmuyor ve bır kadın bir erkekle beraberse o erkekle evlilik düşünür biz bütün kadınlar bu kafadayız bize baksın bakan biri varken neden sen çalışıp yorulasın hazır yemek varken neden yapasın? Para önemli para varsa huzur da var aşkta evlendıgın zaman 2 gün eşin sana hoş görü gosterır sonra onu al bunu al o yok bu yok ne olacak saygı sevgi bitti sevgili durumu da böyle para varsa her şey var kız gezmek isticek otobüsle mi gezecen? Avm girdiniz kız parfüm aldı o mu ödeyecek ee önemli
Bir kadına göre erkek kadına bakmak zorunda bütün kadınlar bu kafada yok vs diyenlere inanma dene 1 al 2 al 3 te alma neden almadın der o yüzden kadın da çalışıyor olmalı
Ben bana dayanan değil yoldaş arıyorum açıkçası...
Yoksa senin dediğin evde köpek beslemekten çok da farklı değil
O zaman kendını ifade etmekten çekinme korkma açık açık bu görüşünü paylaş bi yola çıkmadan hayat zor ve geçim tek kişinin sırtından olmuyor iyi tanı iyi insanlarla yola çık
Ben de bunu diyorum geçim tek kişinin sırtından olmuyor
Parayı tek güç olarak gören herkesten kurtulmak gerek aslında. Filancanin hiç bir şeyi bizi ilgilendirmiyor, düşüncesine sahip insanlar huzura erişmemizi sağlar. Etrafında gözü olan kendini, ailesini göremez. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Devamlı falanca şunu yaptiyla yaşayan insanların psikolojisi bozulur. Simdi sosyal medyada ne konu geçiyorsa herkes onu yapmaya çalışıyor. Biri robot süpürge mi aldı hadi onu alalım robot süpürge faydalı bir şey mi eğer faydaliysa alalım yok hava atmak üzerine kurulu hayatlar biri eşiyle yatak odasını sosyal medyada mi yayınlıyor biz de yapalım. Her gördüğünü her duyduğunu yapmaya çalışan çocuktur.
Sen önce gerçek bir kadın bul. Para dediğiniz nedir ki? Asloaln gerçe bir eş bulmak, insan bulmak ki aşk ile sevip, sevilelim ve huzurlu olalım. Rıskı veren Allah sonuç olarak...
Neden korkuyorsun? İnsanların hepsi aynı değildir. Evlilikte tercih para olmamalı. Ayrılmakla en doğrusunu yaptın. Sen kendine iyi bak Bakımlı ol. Seni sade halinle anlayan birileri mutlaka vardır...
Yelken açma. Biraz limanda takıl. Şu an hayatına giren herkes senden birşeyler sökecek koparacak veya çalacak
Öyle gibi geliyor bana
Kendisi çalışan bir kadın mıydı? Eğer öyle değilse sadece kendi hayatını garantiye almak isteyen birisi bu kafada olabilir.. Sende çalşan birini tercih edebilirsin en doğal hakkın.
Kendisi çalışan biriydi ancak koca parası yiycem diye defalarca söyleyen bunu kendisinde hak gören biriydi.
Kendine değer gördüğü şekilde yesin o halde.
Yeni aşklara yelken açma maaşın hiç yetmeyecek asgari ücretse özellikle
En temizi evlen
Yeni aşklara yelken açmaktan kastım evlilikte ancak hiç yeltenesim yohhhh...
Felanca şu kadar maaş alıyor gibisinden kıyaslamalara girdiyse yol ver ve asla bir daha geri kabul etme.
Öyle birini almaktansa hiç alma hayatına
seni aşağıya değil yukarıya çekecek birini bul kendine uğraşma sonra
para önemli tabikide paran yoksa ölsen yüzüne bakmazlar
Param olmadığını söylemedim. Aylak aylak dolaşmıyordum tabii ki... Ancak aldığımı beğenmiyordu.
az ya da çok olması önemli paran var ama hiç bi şeye yetmiyorsa bi anlamı yok
Açıkçası bana yetiyordu da ona yetmedi
Kendisi sanki aylık 100 milyar mı kazanıyorda çok başarılı bir insan mı da senin maaşını beğenmiyor?
O sana değil paraya tamahmis boş ver.. herkes aynı değildir deyip umut vereyim
Herkes aynı değildir cümlesi hayatta en nefret ettiğim cümle
Maddi geliri daha düşük birilerine şans ver böyle seyler olmaz
Kurtulduğuna şükretmelisin mutluluğu parada arayan kişiyi hiçbir şekilde tatmin edemezsin.
Erken fark etmissin. Para için birlikte olanlar genelde e. cortlardir.
Çoğu öyledir kardeşim. Korkman da normaldir.
Öyle bir kadın bulmak zordur dostum. Ama bulursan kaçırma.
Kariyer yokken zaten ben kendiö bile bu toptan korkuyorum patlak verwbiliyor bir yerden
hic bir kadin o kadar yüzsüz degildir yanlisin var abisi senin
Ya boş ver gitsin kardeş takma senin için doğru kişi çıkar
Verme zaten maaşı beğenmediği için ayrılan karıda sana hayır gelmez devam et
Para işin içine girincd sıkıntı bro en iyisi sen kızdan uzak dur
Benimde maasimi begemmeyem biri vardi dedim aynı zamanda finamsal danismanim borsada islemler yapiypriz baktim ilgileniyor bastim engeli
Para işin içine girerse zaten bitmiş demektir salla gitsin Parayla eskort tutmuyorum bende geç
Ne saçma muhabbetler. Herkes bir değildir. İleriye bakın siz.
Evet gider okur ama sana çift mavi yazisi gelmez engellediğin için göremezsin oylece kalir okumustir karsi taraf.
?
O ben değilim :)))
Paracı kadınlardan uzak dur. Bunu anladığında başka kadına yelken aç.
Emin ol tüm kadınlar buna önem verir kimisi daha az kimisi daha fazla
Dostum her insan aynı değildir. Zaten paragöz menfaatci insanları ayırt etmek zor değil öyle insanlardan uzak dur
Ayrılmakta çok iyi yapmışsın
Kendine biraz zaman ver toparlan ondan sonra bir ilişkiye hazır hissedersen yaparsın
Paraya bakan kızlara bakmayın siz de
O ne iş yapıyor senden fazla mı kazanıyordu
O isg uzmanıydı ben mühendistim.
Aynı kazanıyorduk üç asagı bes yukarı. Evlenince çalışmıcam diye tutturdu.
Yav kurtulmussun
Kurtulmasına kurtuldum ama öyle gibi geliyor bana... Herkes aynıymış gibi...
Verme
bir şey yapman gerekmiyor
korkmakta haklısın bu konuda.
Korkma eninde sonunda seni sevene denk gelirsin
Ay su kizlar delirdi artik
Maaşı yüksek bulsaymıs o zamn.
Para için sevmiş seni
Önüne bak takılma böyle şeylere
Sorsan hiç biri paracı değil
Öylelerini direk elicen direk
Bu kızların dini imanı para başka bir şey değil
Bence zengin kız bul
O daha mantıklı gibi görünse de seni daha çok ezer ama?
boş ver senin için en hayırlısı olmuş.
İyi yapmışsın en doğrusu böyle olmuş
Zor durum
Milletin gözünü para bürüdü iyice
Ya he he kesin öyledir
Herkes aynı degil
Saçmalık
Şans verme zaten
Unut onu
Babamın vasiyeti idi zaten unutmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?