Emeğimi hakkımı alamıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam ben hayatta çevremdeki herkes tarafından genelde kazıklanmaya çalışıyorum. Yani şöyle söyleyeyim. Ben hep takdir belgesi alan çok düzgün çalışkan zeki biri oldum ama ailem hep ezer beni ve oyuncak bile almaz aşağılardı. Diğer tembel terbiyesiz çocuklara ailesi yığardı böyle birçok şeyi. Ben odtü gibi başarılı 3 okul bitirdim ve diplomam var çok iyiyim ama girdiğim işlerde de hep çok düşük ücretle başlattılar ve şirkete çok kar sağlamama rağmen zam yapmıyor hep ezmeye çalışıyorlardı ondan hep ayrıldım. Ben yumuşak efendi kavgaya girmeyen biriyim diye herkes beni sömürmeye çalışıyor. Mesela ailem de çok zengin olmasına rağmen bana asla para vermek istemez ameliyat paralarımı bile ödemez. Benzer şekilde flört sevgili olduğum erkekler de bir kahveyi yemeği zorla ısmarlar cimri davranır. Yani ben neyi değiştirmeliyim sizce. Bu kadar her anlamda iyi olmama ve hak etmeme rağmen çevremin bana böyle cimri olması her çevrede beni çok sinirlendiriyor. Mesela tembel eğitimsiz çalışanlar benle aynı parayı alıyor ha da çirkin mal kızlara erkek arkadaşları deli gibi para harcıyor ben bu kadar iyi olmama rağmen neden bana bu yapılmıyor hep para esirgeniyor anlamıyorum.

Emeğimi hakkımı alamıyorum ne yapmalıyım?