Baksaniza bi gram dahi kiskanmiyo ya sinir oldum trip attim bende. Ya bi insan bana istek atanin ekran goruntusunu gondermisim der ki engelle kimse sana yazamasin erkeklerin istek gondermesini istemiyorum vs vs hicbisi demiyo ne yapmam lazim?
Bence sana güvendiği içinde tepki vermemiş olabilir ihtiyacım yok demişsin, benim eski sevgilimle bende böyleydim 😂 yani seninkinin konuşma tarzı gibiydi biz hep sesli konuşurduk kıyamam derdi olmadı ama olmayınca olmuyor :) sizi okuyunca aklıma o geldi
Bence kusura bakma ama çok saçma bir yazışma olmuş yav istek atmışlar kabul etmemişsin tamam da zaten zeki ve kendini bilen bir kadın ne yapacağını bilir eşi ya da sevgilisi varken durmasi gerektiği gitmesi gerektiği yapması gerektiği yeri bilir bu aynı erkek içinde geçerli böyle kiskandirma ya da gözüne sokmak güzel bir davraniş değil... bence seviyormu eminmisin ya da sana davranışı nasıl onu incele kıskanmak marifet değil davranışı incele rica ediyorum böyle şeylerle kafanızı meşgul etmeyin ayrıca kiskansa kisitlasada sevgilim beni çok kısıtlıyor basit nedenlerden kavga ediyoruz diye post atacaksiniz yapmayın...
Kıskançlık güvensizlikten kaynaklı bir davranış. Eğer kendinde eksik görse senin başkasıyla tamamlama ihtimalini göz ardı etmez ve baskılar. Kıskanmasını istersen sonra da beni bunaltıyor ayrılayım mı diye burada anket yaparsın.
İyi de kıskanmasına müsaade etmemişsin ki, sildim demiş geçmişsin. Adam tabi ki sormaz. Erkekler biraz rakip görünce, birazcık sana ilgi duyanları görünce gerilir burada öyle bir pozisyon olmamış
Kızların bu özel hayatlarındaki konuşmalarını sosyal medya üzerinden paylaştıklarını gördüğüm günden beri WhatsApptan mesajlaşmamaya karar verdim. Ne yapıyorsun diye mesaj atarsa; mesajla cevap vermek yerine arar konuşurum. Bu iletişim bana artık daha sağlıklı gelmeye başladı.
Gizli soru sorman özel hayatını sosyal mecraya açtığın gerçeğini değiştirmiyor. Bu benim kendi kişisel tercihim. Ben şahsen bu şekilde hareket eden bir kız arkadaşım olsun istemezdim ama sadece kızlar değil erkeklerden de var bunu yapan. Kimi insan da bu durumu paylaşmaktan keyif alıyor. Herkesin yaşam tercihi farklı. Ben kendi kişisel yorumumu yaptım. Benim şahsi kanaatim, özel hayatın sadece iki kişi arasında kalmasından yana. Yoksa özellikten çıkıyor çünkü. Örneğin sen burada fikir almak için soruyorsun; biri sana şöyle yap derse ve sende bunu yaparsan bu senin tavrın değil üçüncü kişinin tavrı olmuş oluyor. Yani kendin olmaktan çıkıp başkası gibi tavır vermiş olursun. Kendinden feragat vermiş olursun bir nevi.
Benimkide öyle konuşma aynı sevgilimi hatırlattı ya burcu ne bunun, misal benimkide aşırı kıskanç olduğunu söylüyor ama hiç alakası yok sanki kıskançlıktan çok başkası ne der diye düşündüğü için öyleymiş gibi davranıyor gibi ya da çok içinde tutuyor kıskançlığını belli etmemeye çalışıyor. Eğer kıskanmıyorsa kıskandırmaya çalışma aranız bozulur senden soğur güvenmez
O kadar haklısın ki. Bazı kızlar kıskanınca bu neya maço gibi, kıskanmayınca sevmiyor diyorlar. Arkadaşlarım var böyle söyleyen o kadar sinir oluyorum ki
Her kadin bir degil kimi ister ki kiskanmasin ben istedigim gibi erkeklerle konusayim kimi ister ki erkeklerden gelen isteklere izin vermesin kabul etmesin kisiden kisiye gore degisen bisey bu
@Doingsomethingunholy en güzeli kadın ve erkeğin birbirini şüpheye düşürmeyecek şekilde hareket etmesi ve erkeğin başını belaya sokmayacak şekilde giyinmesi davranması
Çünkü sen onun güvenini sarsmıyorsun. Yanlış davranmıyorsun. Nereni kıskansın. Hem kıskançlık, kıskanmak sağlıklı değil. Tavsiye etmem. Çok başın ağırır. Gerçek sevgi kıskanmak değildir. Sevdiğine güvenir kıskanmazsın.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin görmek istediğin sahiplenici tavrı göstermemiş evet, yani kıskanmıyor. Sen ne diye adamı yağlayıp ballayıp duruyorsun madem? rahatsızsan düzgünce dile getir birden bire 180 derece dönüyorsun tavır değiştiriyorsun. Trip ile çözemezsin bu işi
Sana güveniyordur kıskancliğın aşkla ilgisi yok. Yqpı meselesi sen söylemişsin adamda tamam demiş uzatmamis. Bende çok sevdiğim aşık olduğum adamları kıskanmıyorum çünki kıskanclik huyum yok. Kıskanmıyorum diye işin ucunu kaçırdı sevgilim bitirdim. bu kadar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen kıskanılmak değil kısıtlanmak istiyorsun tüm sosyal medya hesaplarının kontrolünü sevgilin eline alsın istiyorsun 👍 en itici kadın modeli ben güçlü bir kadın tercih ederim. Sevgilin 7/24 yanında olup seni koruyamaz bazı durumlarda sen kendini korumak zorunda kalabilirsin. Bu yüzden güçlü kadın her zaman ilk tercihim, senin gibi böyle mızmızlanıp ağlayan kadınlar bana çok itici geliyor.
@-SiyahGökyüzüü_ Aslında soranda biraz kezbablikta var ama çokta üstüne gitmek istemedim. Sencede öyle mi? Eğer bu konuda da tamam diyorsan işte o zaman 10 da 10 görüş diyebiliriz.
evet bencede öyle kızın cevaplarina sinir oldum. bi anda 365 derece dönmüş çocuğun yerin de olsam coktan postayi koymuştum buna hic çekilmez böyle tipler. wkwj
@-SiyahGökyüzüü_ Keskinlikle 22:04 başka erkeğe ihtiyacım yok demiş 30 dk sonra gidiyorum diyor. Kanser eder böyleleri ne istediğini bilen net hatun candır. Sende baya baya net birisin belli. Yaş doğru mu?
Ben ne istedigimi gayet iyi biliyorum asil senin aklin yerinde degil ki sormadan bilip bilmeden yargiliyosun. Sen once gelip beni insan yerine koy sonra tartisiriz
Sana sevgili mi lazım yoksa yanında dolaştiracağın istediğin zaman istediğin söyleyen veya istediğin gibi davranan bir fino köpeği mi? Ben seni insan yerine koyup cevap yazdım ve eleştirdim ama sen kendini insan yerine koymuyorsan ona da bir diyemem.
soran kişi o kadar haksız ve bos savunma yapıyorsun ki şu an okurken bile, bu ne saçmalıyor? dedim. farkıda mısın bilmiyorum ama haksız yere 16 yaşında ki ergen çocuklar gibi adama trip atmışsın. seninle konusmak istemiyorum falan. ciddi söylüyorum birisi bana böyle bir şey yazsa 1 dakika bile durmazdim o kişiyle. görünen o ki sevgilin senin bos bos çocuk gibi attigin tiplere alışmış iliskiler sizler gibi şımarık insanlar yüzünden yürümüyor.
Kanka sen normal misin? Allah çocuğa yardım etsin. Bak sen böyle bir durum var ama benim gönlüm senin diyorsun. Çocuk neye kıskansın? Sana güveniyor. Hatta seninmiş orada sana kalpler atmış yaptığın ayıp.
Bu hangi seviye mazoşizm? İnsan niye birisinin kendisini kısıtlanmasını ister? Böyle kızım bu kim ya, sen benim namusumsun, gözün benden başkasını görürse alırım kellesini diyen erkekleri mi istiyorsunuz siz? Kimse ne istediğini bilmiyor ya
kiskanacak ne var ki basit bir istek söylemissin o da tamam demiş.. daha ne denir ki.. bu kadar fazla abartma.. son yazıda hiç konuşamam senle demişsin bana biri öyle dese daha o kişiyle konusmam
Kıskanacak durum yok kabul etmedim demişsin oda tamam demiş. İlla zorba şekilde bağırıp cagirmasimi lazım, sevdiginide söylemiş yazık 🙂
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnanma bu konuşmalara kanma sakın iyi davranıyorsun kopek gibi. Amacı cnsellik elde edene kadar böyle yağ çekiyor benim arkamdan dedikodumu çıkardı böylesi kendi namusuna bakmadan. Sen kıskansın falan diyorsun iğrenç insanlar var cidden bu hayatta onlar azarı hak ediyor sadece
Ne desin daha sen kıskanmamasından ziyade biraz maço erkek istiyor gibisin Vursun kırsın Senin hatan olmayan şeyler yüzünden hayatı sana zindan etsin Emirler yağdırsın yeri gelince aşağilasın sınırlar koysun höt höt filan
Bu türk kadınlarının geneli o kadsr tehlikeli yaratıklar ki fırsat bulunca sevgilisi kıskansın deliye dönsün bundan haz alıtor sevişmekten daha çok haz aldıklarıns eminim.
Enteresan. Benim başıma böyle bir şey gelse, eşim muhtemelen o şahsı bulmaya çalışırdı ve gerisini düşünemiyorum. Belki de dürüstçe söylediğin için böyle bir tepki vermiştir.
Ya kıskanmıyor değil. Kıskanıyordur elbette. Ben de o çocuğun verdiği tepkiyi verirdim muhtemelen. Sevgilimi de kıskanırdım ama sen üstüne düşeni yapıp isteği silmişsin. İstek atan birini direkt engellemek cahilliktir bence. Eğer mesaj atıp rahatsız ediyorsa veya sürekli istek atıyorsa engellersin. Güzel giden bir ilişkiyi etten püften sebeplerle yokuşa sürmeye gerek var mı? Sonra anlaşamadık ayrıldık oluyor. Trip atılmasını zaten çok saçma buluyorum. Bir konudan hoşnut değilsen dile getirirsin. Bizler insanız. Duygu düşüncelermizi konuşarak dile getirebiliyoruz. Rahatsızsan dersin ki neden böyle yapmadın, böyle demedin? şu an kalbimi kırdın. Eğer sevgiline çok kızdıysan dersin ki: kalbini kırmamak için daha sonra konuşalım çünkü sinirleniyorum bu hareketine.
Tamam da bu konuşmada seni kıskanacağı kısım neresi ki aşırı saçma geldi bana bu hareketlerin zaten sen silmişsin isteği ona da söylemişsin sildim diye ne desin sana
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Erkeklerin istek göndermesini istemiyorum nedir sen resmen istiyosun ki seni kontrol etsin her şeyini insanı sıkar böyle şeyler sen ona yapıyo musun yapıyosan çok rahatsız edici herkes herkese istek atar yani