Merhaba ben onbir yıllık evli bir çocuk annesi bir kadınım.
evlilign ilk zamanlarinda ve sevgiliyken begenildigimi kiskanildigimi hissederdim. artik hiçbiri yok. asla kıskanmiyor. bunu konuştuğumda calismiyosun evdesin cocugumuzlasin kiskanacak bı durum olmuyoki diyor. ama cocuklada olsa sosyallesiyorum. bazen çocuğu bırakıp arkadaşlarımla cikiyorum yine aynı ki buna varana kadar insanda kıskanma sakınma duygusu olsun yetrki hersekilde kıskanır.
Mesela eve hiç tanımadığımiz genç bir öğretmen çağırmıştık kızımıza ders için. o gün evde tek olduğumu bildigi halde aklı kalip sormadı bile aradı konuştuk ama ne telefonda ne akşam eve yabancı bı erkek gelmiş gitmiş olmasına rağmen sormadı bu şekilde birsuru ornek sayabilirim. kendisine bunları anlattigimda haklısın ben hiç böyle düşünmedim diyor ama gerçekten kafasının basmadigini düşünmüyorum bu içgüdüsel bişey demekki yok bana karşı öyle bı sakınma duygusu
sevgisini fazla fazla hissettiren fazlaca sirnasip seven hep kıskanan hep değer verdiğini göstermeye çalışan ben olmuşum yeni yeni anliyorum bozulmuş bu dengeleri nasıl düzeltirim ya da duzelirmi nasıl davranmalı ne yapmalıyım bilmiyorum
cunku biliyorum eşim basi yerde sadakat timsali diyemesemde beni aldatmadigina kendincede sevdiğine eminim ayrıca merhmetlidir de evde bana yardım eder yeri gelir kahvaltımı hazrlar beni uyutur çocukla ilgilenir imkanı ölçüsünde her dedigimi yapar götürür getirir alır. arkadas ortamı yoktur bizsiz biyere gitmez tüm planları bizledir.
Ek olarak söylemek istediğim bir şey daha var ki bı sohbet arasında eskiden daha çok üstüne düşüyordum jestler yapıyordum biliyorum ama biz degstk yillr geçti iste çocuğumuz var biliyorum ki sen benimsin evde beni bekliyosun sevgililikteki gbi olmuyo biseyler bu demek degilki seni sevmiyorum değer vermiyrm sen benim için değerlisnde seviyrmda vs demişti. ondN bu rahtligi bu beni cepte nasılsa evde bekliyo algısını almak istiyorum. benim peşinde koştuğu uğraşıp ikna ederek evlendiği kadın olduğumu hTrlasin istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer