Sevgilimle 4 yıldır beraberiz. Hiçbir sorunumuz tek bir sorun dışında. O da kıskanmak. İlişkimizin başlarında tamam evet kıskançtı arkadaşlarıma karışıyordu onunla görüşme bununla konuşma diye ama şimdi bakıyorum ve kıskandığını göremiyorum. Makyaj yapıyorum yanında sadece öyle bakıyor. Hiç demiyor ki sen makyaj yapamazsın eğer silmezsen çıkamazsın dışarı. Veya giydiklerime bile karışmıyor. Makyaj yapıp çıktığımda çok güzel olmuşsun diyor hatta. Ben böyle istemiyorum beni kıskansın istiyorum sizce çok mu abartıyorum?
Cevabın nedir?
Bence başlarda bu kadar kıskanmasının seni kısıtlamasının nedeni seni tanımıyor olmasıdır. Bu kız onla bunla görüşüyor beni aldatırmı vs. Ama şimdi 4 yıl oldu diyorsun senin karekterini yapıp yapmayacaklarını biliyor ve endişe duymuyor. Eğer aşırı davranırsan aşırı açık giyinmek veya benzer şeyler kıskanacağını görürsün. Yinede kıskanmazsa bir sorun vardır bence seven erkek kıskanır, kıskanmalıdırda.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılabartıyosun.. kıskansa ne olacak allah aşkına? önceden karışmasını gerektirecek şekilde davranmışsın ki karışmış. şimdi gayet normalsin, karışmasını, kıskanmasını gerektirecek durum yok anladığım kadarıyla..
onun harici makyajına vs. karışma bir süre sonra sıkılacaksın sevgilinden, herşeyin çoğu zarar...01 Yorumla
+1 yılhemen kötüye yorma bence. sana karışmaması kıskanmaması seni sevmiyor anlamına gelmez ki. sadece seni üzmemek için ya da başka bir deyişle makyajla daha çekici göründüğünü düşündüğü için seni bu güzellikten mahrum etmek istemiyor olabilir. sil dese o güzelliğine set çekse çok mu hoşuna giderdi bu durum iyi düşün :( adamın yok yere günahını alma.
014 Yorumla- +1 yıl
sen istiyorsun ki her şeyime karışsın despot biri olsun çıksın eminim bir süre sonra bundan da sıkılacaksın. rahat rahat takıl işte keyfini çıkar ölçüsünü kaçırmadan. ha eminim ki bu adamın da belli sınırları vardır yani ne bileyim en uç noktadan bir örnek olarak; sen biriyle tokalaşırken (bir erkekle) bunu ciddi anlamda kıskanabilir sana hesap sorabilir veya giydiğin bir eteğin boyu onu rahatsız edebilir dışarıya yansıtmasa bile kendi içinde yaşattığı bayağı bir buhran olabilir. bazı şeyleri dile getirmesine gerek yok bakışlarından bile anlayabilirsin zaten. şunu iyi bil ki yanındaysa bil ki seni sevdiğindendir.
- +1 yıl
çok doğru. bir de artık bazı şeyleri aşmış olabilirsiniz yani sizi ilk tanıştığınız günkü gibi kıskanmasını beklemeniz acımasızlık olur. sizin asıl sorununuz çevrenizde evliliğinin her aşamasında eşini kıskanan erkekler görmeniz ve bunu kendi evliliğinizle kıyaslar hale getirmeniz. yani aynı şeyi eşinizden beklemeniz.
- +1 yıl
ehh yani bende öyle düşünmüştüm zaten bu tür kuruntular evliliğinize ciddi anlamda zarar verir. bunun düşüncesi bile sizi nasıl etkiledi bir bakın sizi sevmediğini bile düşündünüz. bir de size bir tavsiye burada her yazılanı ciddiye almayın. yangına körükle gitmeye bayılırlar. ne zaman konuşmak isterseniz size yardım edebilirim her zaman rahatsız edebilirsiniz :) iyi geceler.
- +1 yıl
ben teşekkür ederim esra hanım :) sizinle konuşmak bile benim için büyük keyifti.
- +1 yıl
ama senn. meleksin melek :))
- +1 yıl
o kadar iyi niyetlisin ki kim ne söylese kırmadan ona hak veriyorsun birisi kıskanmadan olmaz diyor onu doğruluyorsun hemen aşağıda 4 sene geçmiş kıskanmaması doğaldır diyor ona da hak veriyorsun. neden böyle tatlısın ki :) umarım benim de karşıma böylesine sevgi dolu şeker bir şey çıkar :)
- +1 yıl
umarım demiş bir de yaa off :)) ben seni takibe aldım ama bilmiyorum gözüktü mü seni kaybetmek istemiyorum. ne zaman bir derdin olursa hiç çekinmeden sorabilirsin oldu mu? seni tanımayı da çok istiyorum belki ilerde o da olur. hadi kendine çok dikkat et. :)
- +1 yıl
ne haldesin çok merak ediyorum :(
Sağlık konusunda 693 cevap paylaştı. Şöyle öyle erkekler kıskanır ama belli etmez..
Kıskanmayan erkek yoktur emin ol..
Sadece seni sıkmamak için öyle davranıyor kıskanıyor yoksa..
Bence kıymetini bil..
Evet biz ya tam kıskançlığımızı gösteririz neden ordaydın burdaydın felan..
ya da tam göstermeyiz...
Mlesefki öyle..
Ama kıskanıyor emin ol..01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
Lan sizde bir acayıpsınız ha. Sevsek kıskansak sahiplensek bir baba gibi, kıçımıza tekme koyarsınız, kıskanmayıncada bir ayrı dertsiniz. La ben bu kadınları anlamadan olecemya. Ona uzuluyom.
çocuk sana alışmış. Belki de çok güvenmiştir. Ama kıskanmıyorsa %100 başka biri var hayatında. Sanada kek muamelesi yapıyordur01 Yorumla4 senedir beraberiz diyosun kıskançlık tamam sevgiden gelir ama belli bişeyler yerine oturunca sana güvenince bir yanlış yapmıyacağını ne yapıp ne yapmaman gerektiğini görünce kıskanmamaya başlamştr yeri gelince tabikide illaki kıskanır sevmiyor filan kötüye yorma hemen
01 Yorumla
+1 yılUlan kıskansalar, ne giydiğine, arkadaşlarına vs. karışsalar yine suçlu erkekler! Özgüvensiz erkekler! Kıskanmasa, karışmasa bile yine suçlu erkekler! Ne istiyorsunuz anlamadık ki kardeşim. Sen şimdi kıskanmıyor diye ayrılırsın, ayrıl anasını satayım kıskanmayan erkekten ne hayır gelir.
00 YorumlaO kadar zaman olmuş bazı şeyler oturmuştur yerine sahiplenmiştir seni. Bakımlı görmek hoşuna gidiyor da olabilir. Sonuç olarak sıkma canını yeri gelince kıskanır.
01 Yorumlanormal olan o. kız arkadaşının bakımlı ve güzel görünmesi hoşuna gidiyordur.
ayrıca madem hoşuna gidiyordu başlarda neden kavga ediyordun diye sorarlar adama.01 YorumlaKıskançlığı hiç sevmem diyorlar ki kıskanmadan olmaz tamam doğru neden kıskanacam kimden neyi kimi kıskanayım kardeşim o erkek sen kız bun nedir yani birde aşırı abartan var bu olayı saçmalık...
00 Yorumla
+1 yılbu kadınlara hiç yaranamazsın arkadaş ilişkinin başlarındada çok kıskanç sıkıyor demişindir sen kesin :)
011 Yorumla- +1 yıl
ben olsam toptan bırakırım senin gibi kadını :) hiç öyle bakma hak ediyorsun :)
- +1 yıl
hak ediyorsun nedeni mi var :)
- +1 yıl
kıskanıldığındada kıskanılmamayı istemenide sayaraksak tutarsızlığından dolayı terk edilmeyi hak ediyorsun şimdi hiç öyle küçük emrahçılık yapma bana :)
- +1 yıl
bak bak 3 - 5 yorumda kendiyle bile çelişti yok kızım ayrılıyorum senden :)
- +1 yıl
olmaz ayrıldım senden :)
+1 yılen sevdiğin insanlar seni umursamayarak soğuturdu kendinden.
İçin ezile ezile alışacaktın çünkü hayat buydu.04 Yorumla- +1 yıl
Son düğmesi de koptu insanlığın…
Vefa, can çekişiyor arka sokaklarda…
Umut, mendil sallıyor giden trenlerin ardından…
Birisi, adres arıyor mezarlıklarda…
Dostluklar çöp tenekelerinde sahipsiz…
Ve anahtar teslimi aşklar satılık köşe başlarında…
Hemde üç kuruş… - +1 yıl
teşekkürler
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAman millette kıskanıyor diye dert yanıyor senin dediğine bak kıskandır madem bazı erkeklere yakın dur v.s.
00 Yorumla
+1 yılama bu saydıklarınız ölçüt olamaz ki.. hani siz birileriyle görüşürsünüz tepki vermez anlarım da.. makyajınıza vs. karışması zaten çok olumlu değil
01 Yorumla
+1 yıl2 ihtimal var kıskanıp kıskanmıyormuş gibi yapıyordur ya da gerçekten kıskanmıyordur buda sevmediği anlamına gelir bence seven kıskanır
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
sözlerimi geri alamam , yazdığımı baştan yazamam.. çaldığımı baştan çalamam.. bir daha geri dönemem :D sevgilin bu şarkıyı dinlemiştir kesin D:
06 Yorumlabazı erkekler kıskanmıyor ya sorun etme bunu aynısı bende de vardı bunlara bişey demez ama gidip sınıftan bir erkek çocukla konuşsam içi içini yermiş öyle diyoduu :)
00 Yorumla
+1 yılkıskansa çok kıskanıyorsun abartıyorsun diyip tavırlar yaparsanız çocukta haliyle bilerek bişeyleri demez ve öyle alışır
02 Yorumla- +1 yıl
benim sevgilime okuldan bir çocuk arkadaşlık kurmuş ama masumca değil kendiside rahatsız oluyormuş bende onunla konuşma gibi şeyler dedim bana çok abartıyorsun çok kıskanç olma dedi benimde gururuma dokundu alındım o laflarına şimdi eskisi gibi tepki vermiyorum kendiside bişey diyemiyor
Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. 1. 4 yılda sana olan güveni artmıştır.
2. Artık sana olan ilgisini kaybetmiştir aldatıyorda olabilir.
3. Kıskandığını belli etmiyor olabilir.01 Yorumlaçok fazla karışması sonradan seni sıkabilir bu durumu, o kadar kafaya takma bence :)
00 Yorumla
+1 yılBende sevgilimi kıskanırım ama hic belli etmem beni kıskanmıyormusun dersede hayır derim
02 Yorumla- +1 yıl
Kıskanc olarak görülmek hiç hoş değil bence tamam birseylere karışırsın ama gerisi boğar
Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı. ya sonuçta aranızda bir güven olustuğu için bir alışkanlık olduğu için artık insan kısaknmıyor heyecan bitiyor sanırım..
02 YorumlaValla ben kıskanırım sahiplenirim aksini tuhaf karşılarım
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu seven erkek kıskanır şablonundan her şeyinize karışan erkek merakınızdan bir kurtulamadınız gitti.. madem bu sizin tercihiniz o v vakit sonuçlarına bari katlanın da ağlayıp sızlamayın...
00 Yorumla
+1 yılbelki de zamanla sana olan guveni artmistir. bilemezsin... hemen kotu dusunme
04 Yorumla- +1 yıl
4 sene az degil
- +1 yıl
evet
+1 yılbu seferde cok kıskanıyor diye dert yanacaksın kıskanmasın bosver
02 Yorumla- +1 yıl
yakınırsın merak etme kıskanmakta sıkar insanı
Başlarda kıskanıyor ve sonradan kıskançlık bittiyse geçmiş olsun diyebilirim üzülerek...
04 YorumlaSağlık konusunda 356 cevap paylaştı. kıskansa sevgilim çok kıskanıyor rahatsızım diceksin
00 Yorumla
+1 yılsevmiyor demekki yeterince
01 YorumlaSağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık alışkanlık olmuşsunuz.
01 YorumlaKıskandırma yolunu bul sende
11 Yorumlabir karar verin * mal olduk aranizda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsonradan öyle oluyor, normal
00 Yorumla
+1 yılbende kıskanmam abartılcak bişey yok burada
00 Yorumla
+1 yılSenin bir tarafın kaşınıyor bence
00 Yorumla
+1 yıl4 senede o ilişki kaşarlanmıştır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni aldatiyor olabilir.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSalaksin iste hayatta hic biseyden emin olamazsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizde bir şey beğenmiyorsunuz ha.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya karışsa karıştı diyosunuz karışmasa karışmadı diyosunuz :D
Cevap sahibi+1 yılsen bir şeylerini kısıtla oda inat olsun diye yapar :D
Cevap sahibi+1 yılE daha ne istiyon :D :D Senin elaleme bakmayacağını biliyor güveniyor oğlan sana :D
Cevap sahibi+1 yılsende uyarılacak şeyler yap o vakit :D
Cevap sahibi+1 yıle yani düz mantık hayat kurtarır :D
Cevap sahibi+1 yıleeee planın nedir vardın m bir sonuca? :D
+1 yılYuh. acaba gvat mı
00 Yorumlabeni de kıskanmıyor tek değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskansa dert kıskanmasa dert.
00 Yorumla
+1 yılbitmiş deriz biz:S
07 Yorumla- +1 yıl
yani bilemem kesin olarak da hani eğer kıskanma olayı bitmişse bitmiştir diye bilir ve görürüm:S.sevdiğin kişiyi kıskanmaz mısın mesela?
- +1 yıl
sen yavaş yavaş mesafe koymaya başla bence.tabii ilk terkeden kişi daha az acı çeker ama bu durum da biraz şüpheli.yani ciddi de olabilir ama yol da verebilir riske girersen acı çekecek olan sen olursun.Hiç konuştun mu bu konuyu?
- +1 yıl
temkinli yaklaş gene de sen bırak böyle gitsin ne olacak
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği