Kocam bensiz uyumazdi şimdi ben yatiyorum deyip gidiyor bireysel takılmak istiyor daha çok tatile gittik orada hep başka kızlara baktığını gördüm ve kızlarda karşılık verdi kabul etmedi büyük kavga ettik kıskançlık krizleri yaşadım bu sefer sen takintilisin demeye başladı delirdin demeye başladı benimleyken artık yüzü gülmüyor başka insanların yanında çok mutlu benden yavaş yavaş uzaklaştığını görmek beni çok üzüyor boşan falan demeyin lütfen evliliği böyle giden sonra düzelen nasıl düzeldi yani bana fikir vermek isteyen var mı benden uzaklaşmasına gormemesine duymamasina dayanamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Eğer boşanmak istemiyorsan sen de kendi dünyana çekil. İçine kapanıp üzülme yok say onu
Tıpkı onun seni yok saydığı gibi
Arkadaşlarınla eğlen mutlu ol
Onsuz planlar yap onu dahil etme
Çünkü o hayatına seni dahil etmeyi çoktan bırakmış
Başka kadınlarla daha mutluyum diyorsa aslında bu evlilik gönül baği olarak kopmuş seni yıpratmaya çalişiyor manipüle ediyor
Seni delirtip, sen delisin, sen şöylesin böylesin diyecek oyunlarına gelme yıldırmasına izin verme
Ya adam olur ya da adam olur
Muhtemelen onunki bir heves ve geçecek sana döndüğünde işte o zaman cezalandırmaya başlarsın laf çarpmadan tavırlarınla onsuz bile ne mutlu olduğunu, onun ilgisizliğine rağmen sadık kaldığını görsün utanır mı hiç sanmam ama vicdanına dert olur zamanla
Evde kavga çıkartma sakın çünkü onun istediği bu.
İstediğini ona verme geçimsizliği senin üzerine yıkacak
Boşanmak istemem düzelsin diyorsan böyle
Hee ben bu adam için bu kadar mücadele edemem tek başima savaş vermem dersen boşanır ve gençliğini heba etmeden seni daha çok mutlu edecek bir erkekle taşin ve güzelliğin geçmeden mutlu olmaya bakarsın seçim senin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biliyorum senin için zor ama bu saatten sonra kendine odaklanmam gerekiyor mesela spor veya mesleki eğitim erkekler ulaşılmayan ne varsa onu isterler bencil olmanın zamanı gelmiş vazgeçilmek olmak istiyorsan
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten evli eşi böyle şeylere gerek yok şişmanlamasın yeter , bana kalırsa pijama yerine pembe ipek gecelik ile yatsın ağzım sulanırdı benim
Selamlar,
Kocanızın size karşı uzaklaştığını hissetmek duygusal olarak zorlayıcı bir durum olabilir. Bu durumu ele almak ve ilişkinizi yeniden güçlendirmek için öncelikle iletişim kurmak çok önemlidir. İlk adım, duygularınızı ve endişelerinizi samimi bir şekilde ifade etmek ve kocanızın da düşüncelerini açıkça paylaşmasına fırsat vermek olmalıdır. Belki de yaşadığınız sorunları ve neden uzaklaşıldığını anlamak için birbirinize zaman ayırmanız gerekebilir.
Ayrıca, birlikte keyif aldığınız aktivitelere ve paylaşımlara daha fazla odaklanmayı düşünebilirsiniz. İlişkinizi canlandırmak ve yeniden bağ kurmak için romantik tarihler düzenlemek veya ortak ilgi alanlarınızı keşfetmek önemlidir. Bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olmak da önemlidir, çünkü ilişkilerde düzelme zaman alabilir. Eğer sorunlar daha karmaşıksa veya iletişim yetersizse, bir çift terapisti veya danışmanı ile görüşmek de yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Kardeşim bence biraz boşlukta gibi ama bunu yapmaması lazım. Tabi onu dinlemekte lazım bu konuda. Sevdiği şeyleri yapmaya çalış sende abartmadan. Kıskandırma meselesini anlamadım gitti zaten. Hele ki evliler de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
42Cevap
+1 yılBence ne kadar için içini yese de çok üzerinde durma. Onun ilgisini cekecek seyler yap (kiskandirmak degil sakin oyle bir sey yapma iliski berbat bir hal alir.) mesela onun sevdigi bir seyi ondan habersiz yap. Ama onun icin yapmiyormus gibi davran. Eger seni kafasinda bitirmemisse sana yaklasmaya baslar. (Eger kafasinda bitirmisse yapilabilecek bir sey yoktur.) Yaklastigi zaman da onun seni ne kadar ihmal ettigini hissettir. Bence bunu yaparsan daha iyiye gidebilir. Bir de ayrilin demeyin demissin bu senin "ayriliktan" ne kadar korktugunu gosteriyor. Bak, kendi hayatinda senden onemli hicbir sey yoktur. Bazi fedakarliklar yaparsin. Ama bu fedakarliklar sana iyi hissettirecegi icin yaparsin. Demeye calistigim sey, eger sana ayrilmak iyi gelecekse ayrilmalisin, savasmak iyi gelecekse savasmalisin. Herkes gecici cunku ya ölümle ya baska bir nedenle. Sen uzun vadede hangisi sana iyi gelecekse onu yap. Umarim sana yardimci olabilmisimdir
34 Yorumla
Soran+1 yılDettlesebilir miyiz
- +1 yıl
Tabii kii
- +1 yıl
Benim de anlatmak istedigim seyler var
- +1 yıl
Sormayi unuttum nasi dertlescez? Yani nerden bu uygulamadan oluyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öncelikle karşılıklı oturup sorun ne ise senden beklentileri ne senin ondan beklentilerin ne onları konuşun sonra bu yaşanılan şeylerin nasıl üstesinden gelirsiniz bunları konuşun bazı insanlar evliliğin ilk yillarinda gayet iyiyken sonradan değişebiliyor mutluluğu başka şeylerde arıyor buda onların özgüven ve karakterlerinde değişikliğe yol açıyor eğer yine çözüm uretemezseniz aile terapistine gitmenizde fayda var çok üzerine gitme aşırı kıskançlık yapma bı sure sakın kalın
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle başta esimin ozguveni sıfırdı ben onu övdüm pohpohladim hep sevgimi sonuna kadar hissettirdim kendine aşırı güveni geldi ve beni de begenmemeye başladı
+1 yılSağlam bir evlilik terapistine gidin beraber ve birbirindeki uzaklığın nedeni açık açık konuşun. Bunu yanlış anlamayın ama aranızda cinsellikle ilgili bir sorun varsa onu da çözmeye çalışın. Eğer iyi bir kadınsanız kocanız size büyük haksızlık yapıyor haberiniz olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKocam sadece üstüne çok düştüğümü söylüyor beni rahat bırak sal diyor sorun çıkarma problem olmasın diyor
- +1 yıl
Evliliklerde ve ciddi ilişkilerde disiplin olmak zorunda. Eşiniz bu konuda hiç iyi değil. Her şeyi anlarım ama başkalarını gözünle kesmek evli kadınlara ve evli erkeklere yakışan bir şey değil.
Kadınlığını kullanacaksın hayatım. Eşinin yanında öyle bakımsız ve duygusuz bir odun gibi durma. Ona özel giyin, süslen. İşten geldiğinde güler yüzle karşıla. Romantik bir akşam yemeği hazırla. Azıcık cilveli ol, kucağına otur, ellerini boynuna dola, öp. Kadınlığını göster.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Demek ki ilişkide yürümeyen bir şeyler var. Beraber eğlenemiyorsunuz ya da bir şeyler yapmıyorsunuz. İlginin azalması kötü bir şey.
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendine bi hobi uğraşlar elde etmenin öneririm spora yazıl kitaplar oku özellikle kadınlar ve evlilik için Esra Ezmeci oku. kendine iyi bak çalışmayan bir kadınsan ufak da olsa gelir elde etmeye çalış bu süre zarfınca kocanın üstüne ne çok düş ne de az düş Adil Yıldırıma youtubedan bakmanı öneririm. Kısacası kendine mutlu bi hayat kur önce kendin kendini mutlu edebil giyin süslen bak bakalım kocan nasıl geri geliyor. Lütfen üzme kendini
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sosyalleşmeye çalış yeni insanlar tanı, kadınların olabileceği ortamlara gir hiç değilse kapı komşunu bi tani et falan
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmaya meyleden biri için uğraşmak boş çabadır yine eskisi gibi olucak ama en çokta sen üzülüceksin bunun karşılığını alamazsan ve olan zamanına olucak sana gerçekten değer verebilecek başkası varken
20 Yorumla
+1 yılRabbimize (c. c) sığın, kalpler O'nun kudret elinde, kardeş tavsiyem. Her ne olursa olsun ümidini kesme, ümidini kesmeye çalışan insanlara itibar etme.
Kendini değiştirmeye çalış, ona karşı daha olgun ve ölçülü şekilde yaklaş.
Bununla beraber, sabır namaz ve dua ile Rabbimizden yardım dile.
Senin sıkıntılarını, gönlündeki yükü hafifletecek olan yalnızca O'dur.
Ve artık böyle soruların cevabını buralarda aramaman senin için daha hayırlıdır.
Vesselâm23 Yorumla
Soran+1 yılÖlçülü davranmak derken eşimde hep bunu der bana ölçülü ol bana normal ol der ya çok kavga trip ya çok iyilik sevecenlik ortamın olmadığını söyler
- +1 yıl
Hayatın her alanında, meşru dairesinin dışına çıkmadan, atacağın her adım, düşündüğün her konu, konuşman, hareketlerin, insanlara yaklaşımın vs... meselelerde orta yolu bularak ölçülü bir şekilde olmaya çalışırsan hayatının kolaylaşacağını bilmeni isterim.
Eşine karşı hiçbir zaman olması gerekenden fazla veya az olmadan yaklaşman, davranman senin için en uygunu ve sağlıklısı olacaktır.
+1 yılSana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranmalısın yok say zorda olsa bir süre uzak ve soğuk dur kıskandır yani ilgini kes ve kaybetme ihtimalini hatırlar ve ilişki uzmanından yardım alabilirsin düzelmiyorsa da ayrıl
00 Yorumla
+1 yılKocan genç ya da yakısıklı mı bunu ona hissettirme her zaman ondan daha iyilerini hakettini hisettir işveli cilveli ol sende soğuk olma gel kocacımm de sen çağır yatağaa meselaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılStandart bir tip ama ben onu çok övdüm havaya çok soktum
- +1 yıl
İşte erkeklerin geneli böyledir maalesef biz kadınlar onlara veriyoruz bu egoyu onlara cepte oldunu hisetirmemen lazım her zaman gidicekmişsin gibi fiziğine güzelliğine önem ver o seni kıskansın baska adamlar da sana baksın seni kaybetmekten korksun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliligin rutinleşmesi karsillikli empsti ve turkunun azalmasiyla yavas yavas iyice birbirinizden sogumaya baslicasiniz belliki kocan sanirim seni eskisi gibi istemiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durumda ne yapılır
- +1 yıl
Tek basina bisey olmax kinkarsilikli olacak sen empati yapican o empati yapican falan ama sanirim seninkinin empati eksikligi var birazda odun gibi :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ondan uzaklaş yaptıklarını yap ne olacaksa olsun korkma o geri adım atmazsa sen hiç atma zaten emin ol sen boşanmak istemezsen bile o kafaya koyduysa boşanır bir şekilde senden en azından seni bu şekilde uzmesine izin verme
19 Yorumla
Soran+1 yılBen neye çok üzüldüm biliyor musun başka kızlara bakıyor ve başka kızlarda ondan etkileniyor bakisiyorlar
Cevap sahibi+1 yılÜzülme kendine gel kendine değer ver ve sakın onu tutmaya çalışma olabildiğince özgür bırak onu o bile şoka girsin ona olan tüm ilgini kes
Soran+1 yılkimsem yok ki burada esimden başka ailemde çok uzakta kimseyi de tanımıyorum öf ya gerçekten çok yalnız hissettiğim bir dönem o da böyle yapınca gerçekten kaldım böyle
Cevap sahibi+1 yılKursa yazıl resim filan sosyalleş sendede suç var demekki nerkeze koydun onu akşama kadar ya beni sevmeyi bırakırsa diye düşünüyorsun yapma kendine gel İngilizce kursu vs bir şeye yönel kendine güven
Soran+1 yılGerçekten dediğin gibi hayatımın merkezinde tamamen kocam var
Cevap sahibi+1 yılSosyalleş kurslarda kesin arkadaş edineceksin
- +1 yıl
Bence çok yanlış tavsiye araya iyice soğukluk girer ve boşanırsınız tatlı dil herkes hosuna gider ona süprizler yap onu sevdiğini hissettir
Cevap sahibi+1 yıl@mavikurdelle birtane daha kadın sevdiğini hissettirmekle kalmamis tamamen kendini adamış sonuç senide bu kafayla çok uzerler onuda
Cevap sahibi+1 yıl@mavikurdelle Senin dediklerini yapsın bu adam eğer bu kadını en kısa sürede aldatmazsa bende daha bir şey bilmiyorum
Seksi ol ve ona ilgisiz davran, inadına mutlu rolü yap, başkaları ile (kız arkadaşların, ailen vs) eğlen gül kahkaha at. Onu görmezden gel.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni manipüle ediyor gibi geldi bana. Kocanın senden uzaklaşmasından ziyade senin psikolojini bozma ihtimali de var. Bu daha mühim.
20 Yorumla Adama kaç kez bugün olmaz başım ağrıyo falan dediysen veya adamın kafasında fantezileri vs varsa senle yapamıyorsa veya ne biliyim senle cinsel uyum yakalayamıyorsa ne yapsan boş , böyle.. hayatın kanunu bu bir kere soğuduk mu soğuyoruz kadından maalesef :( iyi bir psikiyatriste gidip tek tek ve sonra birikte konuşun dökün içinizi , konuşun açık açık herşeyi sorunu tespit edin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle o sinir krislerini kısknaçlıklarını bir kenera bırakacaksın. demekki adamın kafasını kurcalayan bir sorun var senle ilgili. son aylarda olan sana söylediği ama snein ters tepki verdiğin şeyleri bir gözden geçirmelisin
00 Yorumla İlişkide pürüzler var sorunu çözme odaklı gitmelisin nerde hata varsa düzeltmeye çalış ilk neyden sonra böyle davranmaya başladı ne sorunlar yaşandınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyna etkisi denenbilir. O nasılsa sen de öyle davran. Kendine uğraşlar bul, meşguyetini arttır. Tek odağın o olmasın ve bunu görsün mesela. O seni görünmes kıldığında sen de onu görünmez kıl
00 Yorumla
+1 yılBazı dönemler var insan uzaklaşıyor karşısındaki uzaklaşıyor önemli olan iletişim kurmak evlilik öyle bitsin deyince bitebilevek bir kurum değil ki. Bence konuşmayı deneyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumuş senden yetmıyor gibi bir de seni kurmakla delilikle falan sucluyor. Sende soğuk yap bence. İnceldiği yerden kopar
12 Yorumla- +1 yıl
Neden soğuyor ama?
- +1 yıl
Bana ne soruyosun bunu sorunun sahıbıne sorsana neden uzaklasmıs ama desene
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Gözü çıksın doyumsuz * kocan onu evire çevire bi dovecen kendine gelecek şaka bir yana Esra ezmeci sayfası var instada takip et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılManipülasyon yapmaya çalışıyor.. eşinin cabalamasi gerekiyor burada. Anlattığına göre senin yaptığın bir şey yok ki...
00 Yorumla Bir yerde sekteye ugrasmissiniz konuşmayı dene. Gerçi düzeleceğini sanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Biraz rahat bırakmayı dene ve olanları unutnaya çalış. Hem bunları düşünüyorsan kocan olacak keko senden iyisini de bulamaz.
00 Yorumla
+1 yılNeden uzaklaşmaya başladı önce o sebebi bulmak lazım cok mu bunalttiniz onu erkekler cok sorgulanmaktan nefret eder
01 Yorumla- +1 yıl
Aklına gelen sebepleri anlatırsan yardim etmeye calisiyom evlilik zor kolay degil hemen ayrılma olmaz kurtarmaya çalışalım evliliginixi
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok darlamışsın, kolay toplanmaz, strateji falan boş iş bir kaç hafta üstüne gitmeyip sonra konuşmak lazım doğru düzgün.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılkendinden ya da evliliğinizde bir şeyleri değiştirerek kaybolan heyecanı ilgiyi geri getirebilirsin. Eşinin seni biraz kıskanmasını sağlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi neden böyle uzaklaştı senden bı sebebi olmalı bunun
10 Yorumlaİki taraf da ilişkisini kurtarmak istiyorsa evlilik terapisine başlayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Bunları yaşayana kadar ne yaşadınız ki. Adam bi günde bu hale gelmemiştir herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılAblacım burada herkes kendine göre cevap verecektir en iyisi uzman birine danış...
00 Yorumla
+1 yılKocan seni muhtemelen aldatıyor ve seni paranoyak bir insanmışsın gibi gösteriyor
00 YorumlaDüzelmez arkadaşım boşuna uğraşmayın ipler bir yerde koptuktan sonra geri dönüsü yok
00 Yorumla
+1 yıl"Sen delirdin, takıntılısın" vs. diyerek seni manipüle ediyor.
00 Yorumla
+1 yılYanlış giden bişeyler var bence. Bunu bulmalısın önce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yatak odaniz da soğukluk varsa evlilik bitmek üzeredir
00 YorumlaAdil yıldırım izle boyle toksik erkekleri g ** t edip hizaya sokmayi cok iyi biiyor
00 Yorumla
+1 yılÜzerine düştükçe daha iyiye gitmez. Sen de biraz rahat takıl, tek başına bir şeyler yap, gez toz keyfini çıkar. Onun peşine düşünce çekim gücünün kaybedersin, mutlu ve canlı olduğunu hissettir. Dönecektir yine.
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl 1 yıllık evliyiz ve evdeyim hep ne yapabilirim
- +1 yıl
Biraz süslen kendine bak, arkadaşlarına vakit geçir dışarda, kafeye gidip kitap oku, sahil varsa yürü vs hayatın merkezinden kocanı çıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla üzerinw gitme, kendinde bir degisiklik yap... o üzerine düsmüyorsa sende düsme... ya vedud zikrininin faydasini cok görenler oldu. her gün ya vedud zikretmeni gönülden
tavsiye ederim❤️08 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi değişiklikler olmuş bi örnek verir misin benim durumda vahim, kendimi sigara ve alkole adamaya başladım, bu yaşımda yeni başladım
Cevap sahibi+1 yılinternetten arastirabilirsin hepsi yaziyor. mesela esler arasinda sicaklik olur, sevip sevilirsin, evliligin düzelir. bende söyle bir faydasini gördüm; sevmedigim bir patronum vardi yüzüne kardi ya vedud okudum icimdem, ilimli yaklasmisti. bir cok faydasini gördüm
- +1 yıl
İş yerinde amirimden sıkıntı çekiyorum, bunu deneyeceğim, patronuna karşı kaç adet okudun
Cevap sahibi+1 yılbende anneannemden ögrendim. cokcok faydasini görüyorum gercekten. birine sözünü gecirmek istersen icinden :"allahümme ya vedud agzini bagla dilini tut" 3 defa demen yeterli. ya vedud zikrini istedigin kadar zikredebilirsin. Kafadan atma falan degil internette bir sürü örnekler var🌷
- +1 yıl
Ya inan şu an yüzümde tebessüm oluştu, niye die sorarsan tırnak işareti içinde yazdığını aynısını annem de söylerdi, annesi öğretmiş ona, böyle bi tesadüf olamaz, aynısını başkasından da duyuyorum, bugün annemin söylediği şekilde amirimin yanına girerken okudum Allah'tan bana bi şey söylemedi diğer arkadaşlarıma söyleyip durmuş ☺️ çok teşekkür Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılaaa ciddi misinn🥰 yaa Şu an gercekten mutlu oldum... benimde aklima anlik geldi yazmak istedim. iyi ki görmüsüm yorumunu ☺️ Rica ederim. duana ihtiyacim var dua etmen yeterli 🌷 Rabbim insallah isini gücünü rastgetirsin. gönlünce olmasi dilegiyle...
- +1 yıl
Amin, şu an yaşım ilerledi çok günaha girdim, ama yinede ibadetlerden kopmamaya çalışıyorum dua ederim her şey seninde gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yıltesekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyna taktiğini kullan sende ondan uzaklaş ama kendine daha çok bak değişime git bu sefer o şoka girecek bu kadına ne oluyor diye.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kız ve kadınlara bakmayan erkek yoktur ben bakmıyorum diyen de kaah**dir yalancıdır
00 Yorumla
+1 yılBoşan başka kadına bakandan sana kocamı olur sen baksan boşamıştı
24 Yorumla
Soran+1 yılYa keşke ama evli olunca o kadar kolay değil ki maalesef bekar olsam bir gün düşünür müyüm
- +1 yıl
Çalışan bı kadinmisin ve çocukların var mı
Soran+1 yılDeğilim çocuğum yok
- +1 yıl
Çalışsaydın bu süreç kolay oldurdu katlanmak zorundasın dimi ailen destek falanda çıkmaz aklın varsa çocuk yapma derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkavga gurultu dir dir vbuyuk ihtimal kavgalarda... esin baskasiyla muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılHayatınız monotonlasmis olabilir. Yeniden o heyecanı yakalamak için çalışmalar yapın
10 Yorumla. yatakda peki sana ilgisi nasıl yeteri kadar mutlu musun.
00 YorumlaO uzaklaştıkça sen yaklaş arayi cok acma mesafe aynı kalsın
00 Yorumla
+1 yılDua et fatiha oku ayetlerini kursi ihlas yasin oku üfle o uyurken yüzüne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel olarak çekici gelmiyorsun ona ama bunu düzeltebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç bir kadın misin.
05 Yorumla
Soran+1 yılKocama karşı çok kıskancım ve merkezine koydum onu düşünmeden bir saniye yapamıyorum kısıtlıyorum sanırım benden sürekli kaçmaya başladı
- +1 yıl
Yahu o seni kıskansın. Böyle olunca kendinden uzaklaştırıyprsun.
Soran+1 yılO da aynısını diyor sadece kendinden uzaklaştırıyorsun diyor biraz rahat ol relax ol diyor
Soran+1 yılmesela nasıl davranmalıyım
- +1 yıl
Sen kendine yeni alanlar yarat. Tüm gün evde ne yapıyorsun
+1 yılZamanla ev arkadaşlığına dönüyor bu normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu durum beni korkutuyor sonra başka kızlara yonelirse beni sevmezse
+1 yılBiraz ilgi göster, tahrik edici hareketler yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma konusu aç bence
00 Yorumla
+1 yılKızlar nasıl karşılık verdi
00 Yorumla
+1 yılKendini bi gozden gecir
00 Yorumla
+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte oluyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılAl karşına otur konuş ve ilişki terapistine gidin
10 YorumlaOrallamalısın
15 Yorumla- +1 yıl
Süper yorum
- +1 yıl
Sever misin
- +1 yıl
O zaman bekliyorum yazarmisin lütfen
+1 yılGünaydın şu an durum ne
00 Yorumla
+1 yılSebebi ne sence
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın benden yavaş yavaş uzaklaştığını izliyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler