+1 yılÖncelikle üzülme. Sana bir sır vericem Aslanlar gösterişi sever. Hayata daha sıkı tutun. Daha güzel ol. Eşinin çevresinde ol ve onu umursamamaya çalış. Ama kıskandır. Hatta bir film vardı ya. Sana destek olacak bir grup bulamaya bilirsin ama olayları sen biliyorsun bu türden olayları yarat organize et iyice planla.
Kadın adamı kendine aşık ediyordu. Bunun için adam bile kiralaya bilirsin. Korkma uzak akrabadan birilerini bul. Onun çevresindeyken bu uzak akraban sana çiçekler versin. Sanki denk geliyor gibi. Face de resimler paylaş. Ama sakın abartma birlikte gülüyormuş gibisinden eğleniyor gibisinden dursun resimler. Anlata biliyormuyum. Eşini sen tanırsın onun sevdiği formatta giyin ama sakın sakın o adama yüz verme hatta tanımıyormuş gibisinden görünce saçlarını savur geç. Sık sık karşılaş arkadaşlarınla karşılaş, yeni o kiralayacağın artık bilemiyorum nasıl nereden bulursun o yeni ondan daha yakışıklı olsun daha zengin dursun öyle bir tip bul. Ay keşke kadın dayanışma derneği olsaydıya. Adamı delirt ama umursama. Probleminde özelime yazabilirsin belki fikir üretebilirim. (Not: Kimseler özelime abuk subuk yazmasın ben kimseye yüz vermem sevgilim var. )20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ondan soğuman için çok neden var bence. Ama sen terkedilmeyi yedirememişsin galiba kendine ve hırs yapmışsın. Soru başlığından da bu belli zaten "kocam benden vazgeçti" sanki hala senden vazgeçişine inanamıyor gibisin. Her neyse, onu çekmeye falan da hazır olma. Nasıl bir mantık bu? Sana hayatı zindan etse de ama " ben seviyorum" diyip sineye çekeceksin. Yazık edersin kendine. Ayrılmış gitmiş, sen de hayatına bak. Hayat kısa, zama daralıyor. Böyle insanlar için kendinizi üzmeye değmez.
00 Yorumla
+1 yılSen en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim bu devirde adam gibi seven kalmadı artık şimdiki aşklar günübirlik otellerde kaldı 😑 sen bekle onun sana dönmesini ama beklememek iyidir ama evlisin ve bu işin dönüşü zor çünkü. Sen bekle ve şu adam gibi sevmeyenler ders alsın bu mesajda.😐
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılmamak gerek seni psikoljik olarak çok yıpratmış anladığım kadarıyla onunla olmadıysa önümüze bakmalısınız 30 çok yuksek. bir yas değil ayrıca kadınlar 30 lu yaşların daha değerli olduğunu söylerler tabi bilmiyorum doğrumu 😊😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni baştan beri sevmemiş. Sanırım görücü usulüyle evlendin. Annesinin bulduğusun. Onun yüreğinin seçtiği değil. Ve sanırım annesi dayatınca bu da napalim anneme hizmet eder bari diye düşünmüstür. Oğlan anneleri daha doğrusu bu tip oğlan anneleri çakaldır. Saf gördukleri kızları oğullarına ister kendine hizmetçi yapmak için. Başks bir sevdiği var bence. Bu adamın pesini kovalamayi bırak. Bundan sana hayır yok. İş bul çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Yeni bir hayat kur kendine. Allah yardımcın olsun
10 Yorumla Seni istemeyen bir insana dönmek istiyorsan önce yaşadıklarını bir göz önüne getir onunla ne yaşadığını sen daha iyi biliyorsun anlattıklarına göre seni bir insan olarak görmemiş ki eş olarak kabul etsin onun için yeni bir sayfa aç koca bulması kolay ayaklarının üzerinde dur kendini daha fazla ezdirme sana değr vermeye ne sen tınirnak ucu kadar bile değer verme bir hem cinsin olaraktan senin nelelr yaşadığını anlaya biliyorum bundan sonraki hayatında daha dikkatli ve temkinli davranmalısın kendine iyi bak a. e. o
10 YorumlaÖncelikle Allah yardimcin olsun. Inşallah aranız düzelir ama sen boyle konuşunca eşinden ben soğudum sevdiğin için sineye çekiyorsun sanirim ne diyim iyi dayaniyorsun :) sizin böyle sorularınız yüzünden evlenmekten korkar oldum geçirmekte zor arkadaş 😀
30 YorumlaSiz şu an kendinizi çok kötü hissediyorsunuz normal olarak. Size sitedekiler gibi ayrıl veya başka bir şey demeyeceğim. Başınızı secdeye dayayıp Allah'a dua edin. Bir süre kafanızı dinlemek için tatile çıkın. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu o zaman daha iyi idrak edeceksiniz. Aranızdaki sorunun tam olarak ne olduğunu ya da geçmişte olmuş olan bir hatadan dolayı da böyle bir şey olmuş olabileceği için siz daha iyisiniz. Her şeyi iyisiyle kötüsüyle karşılaştırın. Eğer hayırlı bir eş değilse hayırlı bir eş olup olmadığını biz anlayamayoz
21 Yorumla- +1 yıl
Eğer hayırlı bir eş değilse boşanırsınız. Ki; eşinizi seviyorsanız illa hala bitmemiştir. O yüzden de eşiniz ile aranıza mesafe koyun. Sanki ilk defa tanışmış gibi yapın. Hiçbir sırrınızı anlatmayın. Bu süre zarfında yakınlaşmayın da. Her şeyi en baştan başlatın. Buraya gelene kadar ne gibi zorluklar yaşadınız ki bu duruma düştünüz. Bunu analiz edin. Eğer sorunun sizden kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız da eşiniz ile konuşup kavga gürültü etmeden ayrılın.
İlişkide vazgeçen biri varsa tekrar eskisi gibi olmak mümkün değil. Bir erkek evlendiği zaman eşini ailesine ezdiriyorsa zaten ya onlara bağımlıdır ya da seni onlar kadar sevmiyordur. Isleine gelincede gururumu incittin ajitasyonlari. Yuvasına sahip çıkmaya niyeti yoksa ne yaparsan yap boş maalesef
10 YorumlaBurçların ız inanılmaz derecede uyumsuz. Aslan burcunun seni anlama olasılığı sıfır nerdeyse. Sen içine kapanık bir burçsun. Ayrıca o kesinlikle damarnıa basıldığında çok acımasız olacaktır ve olmuş da. Bu kadar şeyi geçtim yaşandı peki nasıl oluyor da hâlâ sevdiğini söylüyorsun onu anlamadım? Tamam ayrılmak istemezsin sonuçta boşanma riskli kötü bir olay ama seviyorum diyorsun neden?
00 Yorumla
+1 yılöncelikle aslanlar cok bencil ve egoist insanlar ama senın daha önemli bir sorunun var oda a, le olmayı becerememiş olan kocan, kadın ya da erkek onu bunu sunu vasfı fark etmez karıstırıyorsa bide gidip her seyi yumurtluyosa ondan olmaz ben sana diyim, bekara karı bosamak kolaydır ama bıde değişmeyecek gercekler var ortada
00 YorumlaBen bunu anlamıyorum , güzel arkadaşım seni sevmeyen, seni savunmayan vede istemeyen biri için neden bu kadar serzeniştesin anlamıyorum..
Kendisi ile konuştun mu hiç , neden böyle davrandığı ile ilgili bir açıklaması var mı?30 Yorumla
+1 yılAnnnneemmm yengec özelliklerini acilen bırak nasıl saf bir burctur ya üzüldüm cidden kuzum benim cok guzel bir yastasın cidden gidene yol vericeksin emin ol verince ya donuyorlar ya da anladigim kadariyla guzel kalpli bir insansın daha iyilerini bulurusun canım benim yeter ki üzülme sen evren sana güzel dönüsler yapıcaktır
11 Yorumla
+1 yılNeyiyle barışmak istiyorsun ayol bu mağara adamının? Defolsun gitsin ömür mü geçer bu yamyamlarla? Yeniden sevebilirsin yeniden evlenebilirsin hayat çok kısa bir erkek tarafından sevildiğini hissetmeden ölme. Çünkü kocan seni asla sevmiyor. Asla.
10 Yorumla
+1 yılKadınların %80i cehenneme gidecek diye hadis var kadın kurnazdır 9 nevsi vardır ve bir adam ayrılırsa muhakkak haklıdır senin zamanında yaptığın hatalar birikti birikti taştı sonra seni başkalarına ezdirmesini doğru bulmuyorum ama ciddi bir sorun
00 Yorumla
+1 yılEş olmanın anlamını kavrayamamış sanırım evlendikten sonra ailesi sen oluyorsun farkına varamamış öyle herşey anlatılmaz kendi ailene bile evlilik zAten paylaşmak anlaşmak sevip saymaktır Erkek gibi davranmamış kusura bakma kız gibi davranmış
00 YorumlaBir adam olaki evinin içinde olan biteni ailesine anlatıp eşine küçük düşüre bu adamda erkeğim koyayım diye ortalıkta dolaşa. Benim anlamadığım sen nasıl bu adamdan vazgeçmiyorsun senin kendine hiçmi saygın yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz yengeç burçları anlayışlı oldukça ezileceğiz. Üzülmeyin lütfen uzun bir yürüyüş yapın, mantıklı çözümler üreteceksiniz.
00 YorumlaSürekli tek tarafın alttan alması, düzelmesi için çabalaması bir süre sonra çok yoruyo bu ilişkide onu hep sen üstlenmişsin o ise hep kendini haklı görmüş bence önce bunu uzun uzun düşünmelisin düzelmesini istiyorsan bitirmek istemediğini söyle ve görümcelerini ya da diğer sorunları görmezden gelmeyi öğren zor evet ama insan her şeye alışır;)
10 YorumlaCeylan seni cok iyi anliyorum Iste onun adi sevgi degil Bende senin gibi seviyorum diye herseyine katlandim Aradan seneler gecti hala onunlayim Yapmadik bisey birakmadi hala onu birakamiyorum Kendim soyluyorum bu bir saplanti Bir hastalik kendimi kurtarmaya calisiyorum olmuyor bir turlu Allah yardim etsin
16 Yorumla- +1 yıl
Gizem hanım konuşmamız lazm tkp edermisinz
- +1 yıl
Takp edin siz
Bazen sevgi yetmiyor her şeye vazgeçmek gerek nereye kadar zorlayabilirsin nereye kadar kendin itekleye itekleye ilerleteceksin bu evliliği o yük bir gün yorar yol yakınken vazgeç bence 😔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seni istemeyen bir insanın peşinden koşma. Bırak gitsin. Belki döner. Ama bu şekilde karşısında aciz kaldıkça daha da aşağılayacak.
20 Yorumla
+1 yılne yaptigina bagli ama bu davranislar hos degl nasil. olsa bana doncek. kafasyla seni ezip duruyor sende arayp sorma yemegni utusnu. bacilari yapsn sen kenarda dur
00 YorumlaSenden vazgeçtiyse zorlamanın manası yoktur.
Sen de kendi yolunu çiz.
Fotoğraf sana aitse güzel bir vücudun var. Seninle evlenmek isteyecek çok erkek vardır.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. 3 görümce diyosun. benimde baldızlar araya girerdi. kadınlar bu konularda tam şeytandır. senden soğutmuşlar demekki. işin zor ne diyim. çocuğun var mı bari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen masokistsin, seni aşağlayan, sana köpek gibi davranan, sana hakaret eden, seni istemeyen bir adamı anca masokist olursan “seversin”. Seninki sevgi değil hastalık
035 Yorumla- +1 yıl
@same95 aşk bu değil işte; acı çekmek, hakarete uğramak, itilip kakılmak, aşağlanmak. Sence bu aşk sa welcome to the masochist club.
- +1 yıl
@same95 bazı acılar olabilir dediğin gibi ama bu kadının yazdıkları resmen işkence, bunu aşk/sevgi zannettiği için “seviyorum “ yazmış
- +1 yıl
@same95 👍🏻
- +1 yıl
@HolOluluT evet, teşekkürler mazoşist
- +1 yıl
masokist daedagfhjasfas
- +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam 😎😂😂 yabancı dil Türkçeme karışmış malum hatlar karışıyor zaman zaman
- +1 yıl
Mmm evet mantıklı. İngiliz gibi düsünüp Türkçe konustuysan demek. Şimdi anlasıldı :)
Tamam random gülüşümü geri alıyorum :D - +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam no problem gül çünkü gülmek çok kolay 🎼🎤
- +1 yıl
o şarkı öyle değil. sev çünkü sevmek en kolay :D :D
- +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam biliyorum adaptasyon yaptım uysun diye 😂😂
- +1 yıl
Uymuş aslında ki , hemen anladım. Bravo sana :D
- +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam seni gidi seni takılıyorsun demek 😂😂
- +1 yıl
"Masokist" değilim sonuçta. Takılırım ben :D
Yurtdısında mı yasıyosun sen :D - +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam 😂😂 evet Hollanda’da da
- +1 yıl
Vay bee :D
Tek merak ettiğim avrupa ülkesi orası he :D
Güzel diyorlar doğru muuu :o :D - +1 yıl
@same95 Rotterdam!
- +1 yıl
@same95 sen nerde yaşıyorsun hangi şehirde?
- +1 yıl
vay be pabucum dama atıldı ben gidiyom :D
size mutluluklar dfghjkl - +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam evet çok güzel ama sürekli yağmur yağar hiç sevmiyorum
- +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam 😂😂😂 nereye gidiyorsun sen?
- +1 yıl
Sana soracaktım aslında yanlış oldu 😂
- +1 yıl
@same95 tabii İstanbul gibisi yok!
- +1 yıl
anladım ben anlayacağımı maalesef. size iyi geceler anlaartıkkendini hanımefendi :D
- +1 yıl
@GündüzYüzlüAdam takıl bakalım sen ; ) hadi iyi geceler 💤
- +1 yıl
@same95 ooo, ne güzel; Berlin harika bir şehir
- +1 yıl
arkadaşlar özele mi geçseniz. bildirim gelip duruyo tüm ks keyfim gitti. teşekkür ediyorum anlayışınız için :D
+1 yılSeviyor olabilirsin ama gururunu es geçme sevgi saygı karşılıklı olursa iyidir sana karşı sevgi yoksa ve saygı duymuyor ailesine karşı korumuyorsa senin sevgin çok anlamsız oluyor bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Vazgeçmeyeceksin ama sakin ol. Her şeyi en baştan düşün; zaman ver kocana da. Yaptığı çok ayıp ama tekrar düşün anlıyorum seviyorsun ama kendine yazık etme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılHem bana çok kötu davranıyor diyorsun hemde seviyorum diyorsun sen bir çelişki içinde gibisin ama bence anlattığına göre ayrılmak en hayırlısı...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Başka koca bul dünya koca kaynıyor 😂😂😂ya brakin artık şu kafayı tek kesiye takmayi ilerde ondan daha çok sevecegin biri çıkacak kendi kendine mutlulugunu erteliyorsun
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Kendine güvenen mantıklı biri olmak için çalışarak seni istemeyen birini sevmekten vazgeçmek çok da zor değil aslında öncesinde kendimizi seviyorsak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVazgecirirsen daha çok üzülursun. Cocuk yoksa arada kasanın uyacagi birini bulana kadar kendi ayaklarinin üzerinde dur. Yoksa erken yaslanirsin
10 Yorumla neyini sorguluyorsun? koy g*tüne daha iyisi mi yok yani? yaş daha 30 en güzel kadın yaşları. heba etme kendini
00 YorumlaAile içerisinde yaşanan hiç bir şeyin yansıtılmaması gerektiğini düşünüyorum neden böyle yapıyor çok kötü bir durum.
00 Yorumla
+1 yılYıkmak çok kolay, bence yapıcı olmalı. Ancak insan bir şeyleri yaparken onurunu kaybetmemeli. Zira insan onuru her şeyden önemli
00 YorumlaGenelde gıtmel ısteyen sucu sana yıkarak gıder sende sucu kendınde arar arar durursun sonra anlarsınkı zaten başkası bardır aklında
00 YorumlaSeni öyle bir psikolojiye sokmuşki, yerle bir olmuşsun, bence hayatında yeni bir başlangıç yapmalısın.
00 Yorumlayılda 150 binçift boşanıyor. Her yıl da artıyor bu rakam. 5 yıl sonra 200 bin olacak istatistik öyle diyor. Yani çok size özel bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa bırak gitsin dicem de zor yanı bırakmak kolay değil. Ama üstüne gitme bir kaç gün sen kafanı dinle onun da burnu sürter umarım. Kendine dayanağı olmasa böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılG. ötune güvenmeyen erkekler evlenmesin ya yine kadınlar magdur oluyo pislik sinir oldum Şu an
10 Yorumla
+1 yılAcıyorum kocanıza sizin gibi yürekli bir kadına sırt çevirdiği için
10 Yorumla
+1 yılSeninkisi sevgi değil; saplantı.
Önce bunu kabullenip profesyonel destek almalısın.10 YorumlaÇocuk yoksa boşanıp kurtulabilirsin. Ama yinede herşeyin en doğrusunu Allah bilir. Allah'a dua et. Allah yardım etsin sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun. Kocanda azıcık adam olup seni savunmalı.
10 YorumlaHayatını yaşamalısın öyle bir keko da bacılarıyla lif örsün
30 Yorumla
+1 yılAslan dönmez bidaha en baştan adamı elinde tutmayı bilememişsin maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
Boşa gitsin
+1 yılBurçla ne alakası var. Kendini sen paspas etmişsin.
Ayrılmak isteyen sen olmalıydın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar sıkıntı cıkartmış başına niye hala istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılNe yaptın da bu duruma geldiniz biraz da çuvaldızı kendine batırdın mı? Umarım düzelirsiniz.
00 YorumlaAdam ağzına etmiş senin ve hâlâ barışmak mi istiyorsun onunla..
Eşin narsist biri, şans bu yaa o vazgecmisken sen de terk et00 Yorumla
+1 yılbarışmanın bir yolu yok mu ama o suçlu den değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılNe diyeyim bilemedim ki? Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Allah yâr ve yardımcın olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Dua edip sabretmekten başka bir çare yok.
Neden ayrılınca insanlar değişir o tanıdığımız en güzel halleriyle kalmazlar?
00 Yorumla
+1 yılAteşe su gelmişsiniz ya ateş suyu buharlaştıracaktı ya da su ateşi söndürecekti normal yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun zor durum inş. dilediğin gibi olur
kocan kocalık yapmamış ki seni sahipleneceğine bunları yapıyor yazık00 Yorumla kocan bence öküzün tekiymiş arkadaşım profildeki senmisin.
00 Yorumla
+1 yılSenin ki muhtemelen alışkanlık. Başka bir şey değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bu adamdan sana fayda yok. Boşanman en iyisi. Çocuk var mı
00 Yorumla
+1 yılBekara karı boşamak kolay sen kendi bildiğini yap ama kendini kimseye ezdirme büyüklerine karşı saygını da hiç bir zaman yitirme
00 Yorumla
+1 yılSonradan pisman olmaktansa kalbini dinle yalvar istersen ama gorunen koy kilavuz istemez yine de sonu kotu olur ha bugun degil belki 2 yil sonra olur
10 YorumlaMaf etti degil mahvetti ayrıca hem yakinip hem de ben onu seviyorum. diye aglayacaksan daha çok aglarsin
10 Yorumlaolmuyorsa zorlamanın anlamı yok sadece biraz zaman kanırsın evli kalmak için onun dışında faydası olmaz sanırım
00 YorumlaEvde kaldim diyerek tanimadan etmeden evlenirsen boyle okur isde hayatina bak bosver yaramazla ugrqsma
00 YorumlaÖyle Erkek’ten Nefret ederim, ne eşimi ne Ailemi atarım, Ben eşimi yüceltmezsem kimseni. Saygısı olmaz😉
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat