Kocam elime bavul tutuşturup beni terk etti, ne yapmalıyım?

1 yıldır evliyim ama henüz düğün yapmadık corona sebebi ile daha önce düğün için eşimin ailesi ve benim ailem bir plan yapmıştı ailem eşimin ailesinin geleneklerine özen göstererek ilk onların şehrinde bir düğün yapmayı kabul etti daha sonra bizim yaşadığımız yerde yaparız diye anlaştılar ama kayınvalidem iki yerde çok pahalı olur bir ev parası tutar sadece sizin orada yapalım dedi bizde kabul ettik herşeyi konuştuk erkek tarafı düğünü kız tarafı kına ve nişan yapacaktı kayınvalidem bir anda problem çıkardı niye bizim orada da ayrı yapılmıyor diye hepimiz şok olduk tabi en başından bunu isteyen kendisiydi meğer benim kayınvalide kendi ortalarında ki düğünü iptal ettirirsem herşeyi kız tarafına yüklerim diye düşünmüş aklınca ama bizim oradaki baloyu kendileri yapacağını duyunca kriz geçirdi ee zaten biz ayrı nişan kına yapıcaktık aynı hesaba geliyor işin kötüsü ailemin o dönem büyük balo yapacak parası vardı ama kayınvalidem tek balo isteyince babacığım da birikimini eve yatırdı çünkü kiradaydık ama nişan ve kınamı yapacaktı erkek tarafı da sadece balo ama benim kayınvalidenin planları farklıymış ailemde para olmayınca sorun edip durdular yemediğim hakaret kalmadı 1 sene boyunca eziyet çektim eşimin ailesinden eşim her ne kadar ara bulmaya çalışsada olmadı dün gece yanıma geldi elime bavul verip eşyalarını topla dedi ben anlamadım bir yere gidiyoruz sandım beni havaalanına bırakıp gitti elimde bilet ile kaldım şu an ailemin evimdeyim Allah yaşadığımı kimseye yaşatmasın sadece içimi dökmek istedim onlar beni yaktı allahta onları yaksın
Kocam elime bavul tutuşturup beni terk etti, ne yapmalıyım?