Kocam bana tokat attı, evi terk ettim. Ne yapmalıyım?

Kocam bana tokat attı nasıl yaptı bunu o kadar içime işledi ki annemin yanıma geldim iki gündür annemdeyim gece yatamıyorum. Sürekli kızlarsoruyor da başka kadınların kocam beni dövdü tokat attı falan sorularının cevaplarını okuyorum. Ne yazmış insanlar diye. O kadar kötü oldum ki o tokat değil bunu yapabilecek raddeye gelmesi şiddete başvurması beni sevmemesi canımı yaktı. Halbuki buna hiç gerek yoktu şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir ya kadına el kalkar mı hele de çocuğunun annesine sana emek veren kadına. Bilmiyorum gerçekten şok oldum hiç beklemediğim bi anda yedim o tokatı çok canavar biriydi o bakışı o lafları o ses tonu o an o adam benim kocam değildi sanki. Tokat atma sebebi de neymiş ben kapı önüne çıkmayacakmışım yaşadığımız yer pis yermiş yobaz adam doluymuş evde annemle otur işte fazla gezme çıkma yaşadığımız yer küçük yermiş laf gelirmiş dedikodu olurmuş bende kendimi savununca biraz kavgaya döndü olay tokatı yapıştırdı. Bir tane kızımız var ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim geçenlerde ama şu an boşanma düşüncesindeyim ne yapmalıyım sizce?
Kocam bana tokat attı, evi terk ettim. Ne yapmalıyım?