Vijdan azabı çekiyorum yaptimi doğrumu bilmiyorum?

Merhaba herkese çünkü düşündüm ve sürekli aklımdan çıkmadı birşeyi içimi vijdanimi rahatlatmak istiyorum ben uzun yıllar önce bir konuştum biri vardı 2 ay falan çıktık ama çocuk başka bir şehre çalışmaya gitti orada beni alsatti. Bizde ayrıldık beni canım yerine koydu. Ozamanlar çok acı çekmiştim o evlendi o kızla... kızla nisanliyken kalbime söz geviremeyip bu malı aradım bana nişanlım çok çirkin işte evlenmem lazım bilemedin şeyler var falan filan her neyse o olay böyle kapandı.

Aradan yıllar geçmisti ve o eski konuştum bana instgramda yazdı selam filan falan işte yanlış anlama sana halhatrini sormak istedim seni aramak istiyorum. Eşim bilmesin işte yanlış anlama sadece konuşmak istiyorum bilmm bende 2 defa konuştuk sonra bende ona yazdim sen sapiksin eşine sağlık kal bende öyle kalıp kırıcı şeyler yazdimki ona iste tipsizsin sen kim sana bakar ginmeyi bilmiyorsun ben eskiden sana nasıl bakmışım şu an şoktayım. Ve sonrada heryerde onu engelledim şimdi vijdan azabı çekiyorum acaba doğru birseyim yaptım ben böyle ağır konuşmam lazımdı diye :/ vijdanim hiç rahat değil napacam doğrumu yaptim

Vijdan azabı çekiyorum yaptimi doğrumu bilmiyorum?