Esımle bosanma kararı aldım?

27 yasındayım ısım gucum cok sukur var ama esım senedır cok saygısız davranıyor ya ben babamı evındeyım ya esım gıdıyor sureklı aılemle benımle tartısıyor maddı yonden sureklı cımrılıgı var taksı soforu benden kıranın yarısını faturanın yarısını ıstıyordu 4 senedır cok kavgamız oldu gecen sene bosanmadan döndük bu senede hep aynı seylerı yapınca nasıl olsa eda benden ayrılmaz dıye dusundu sanırım bende artık yeter dedım bosanma kararı aldım aılemle kavga ettı annesı falan annemle kavga ettı 4 senedır kaynanam ne aılemın yanına gelıp gıdıyor ne de benım yanıma bu olayda gelınce annemde sınırlendı o kadar sey oldu ooo dedı bır annen varmıs falan kadın annemle dalga gecer gıbı aaa falan yaptı kavga ettıler neyse ıste bende anlasmalı dava ıcın adlıyeye gıttım geldı ımza atmak ıcın yalvardı yakardı affetmedım sonra bana dedı kı ıyı kı bı duygusallastık sana da bır tarafın kalktı yıne ıstemıyorsan defol gıt dedı yaptıklarını unutamıyorum moralım bozuluyor cocuk ıstıyordum gecmı kaldım bazı seyler ıcın

Esımle bosanma kararı aldım?