Yaşadığım şey şiddet mi?

Sevgilimle her cumartesi buluşuyoruz, plan yapsakta yapmasakta. Cumartesi iş çıkışı aradım cafede arkadaşı ile oturduğunu söyledi. Kadın sesi geliyor dedim yan masa dedi. Sen işini bitir ara dedi. İşimi bitirip aradım. Yine kadın sesi. Arkadaşımın kuzeni geldi dedi müsait değilim ben seni akşam ararım dedi. Kapattı. Tekrar tekrar aradım. Açmadı. Bulunduğu kafeye gittim orada yoktu. Açsada arama benden telefon bekle vs. dedi bağırdı. Açmayacağım bir daha dedi. Sonra yanıma geldi. Gelirken bana "gel allahın belası gel bela" dedi. Bana niye yalan söylüyorsun dediğimde daha çok kızdı bağırdı eliyle ağzımı kapattı çenemden tutup yüzümü itti. O cafede değilmiş başka bir şubesindeymiş, O... dedi bana, nikahlı karım değilsin beni arayamazsın dedi. Taksi çağırayım git dedi. Gerek yok dedim arabadan inip ağladım. Sonra geri geldi. Saat 23 e kadar konuştuk. Hâlâ ağlıyorum. Ne olur yardım edin. Ne yapmalıyım? Eşi evi terk etti 8 aydır eşyalarını da aldı. Boşanma davaları henüz açılmadı.3 senedir arkadaştık eşiyle bitince yakınlaştık. Aynı hareketi elle ağız kapatma sus diye bağırma annesine , eski eşine de yapmıştı. Geceden beri gözyaşım dinmedi. Ne olur fikir verin.

Yaşadığım şey şiddet mi?