Merhaba kızlar ben iki aylık evliyim ve iki aylık hamileyim ilk geceden hamile kaldım şok oldum psikolojim bozuldu aldırmaya?

Merhaba ben bir evlilik yaptım ve 8 yaşında oğlum şimdi eşim de 2 evliği ve çoçuğu yok. Eşimle 6 ay flört ettik her şey çok güzeldi sohbet ve iletişim sorun hiç yaşamadık çünkü o kendini düz bir adam olarak gösterdi bende ondan beklenti içine hiç girmedim sonra evlilik kararı aldık evleneceğimiz sıra yüzüklerimiz bile yoktu spnra ben gidip bir yüzük aldım kendime , eşimi çok seviyordum ve onunla evlenmek için can atıyordum sevgim ve onun yakışıklığı beni etkilemişti. Sevgili döneminde evinde hep eski eşinin fotoğrafları ve eşyaları vardı ama biz sevgili olduğumuz için onlara karışmaya hakkım olmadığını düşünerek karışmadım ama sevdiğim adamı başkasıyla sarılıp görmek beni mutsuz ediyordu ağlıyordum sürekli , somunda kaldırdı resimleri unuttuğunu falan evlendiğimizde instagram resmimizi paylaşmasını istedim ama eski eşinin ailesi ekli olduğu için yapmadı sonra beni aptal yerine koyup onların ekli olduğunu bilmiyormuşum gibi silip onları gel aşkım hangisi yapalım beni aptal yerine koyduğu için çıldırdım, sonra o instagram kaldırdı tamemen, daha sonra eşimin ailesine gittiğimde kayınvalidem evinde hep boş çevreler vardı ve eşimin damatlık resimleri boş olanlar eşiyle olan resimleri çıktığı çervevlerdi eşim evlendiğimizde beri ne bir aile çekimi ne bir dışarı yemeğe gitmiştik ne de bir bilezik ne bir hediye , daha sonra kayınvalidemin tel karıştırdığımda eski eşiyle olan resimleri gördüm düz bir adam meğer değilmiş eşine güller çiçekler pırlantalar hep almış doğum günü evlilik günü Süprizleri yapmış hep yine çıldırdım her zaman ki gibi cevabı zaman yoktı ve 30 gün izinde idik zaten ve eşim bana verdiği cevap İLK ZAMANLARIMDI. kendimi ikinci el kadın gibi görüyorum eşimi çok seviyorum ve iki aylık hamileyim ama eşim çoçuğumlada sorun yaşıyor gürültü yaptığını ve rahatsız olduğunu ne yapmalıyım kızlar? Eşim sürekli bşrşey olmamış gibi davranıyor se v? İş e rek yaparak ortamı yumuşatmaya çalışıyor sürekli her tartışmada gel sarılalım başka düzelen bşrşey yok ne yapmalıyım kızlar?

Merhaba kızlar ben iki aylık evliyim ve iki aylık hamileyim ilk geceden hamile kaldım şok oldum psikolojim bozuldu aldırmaya?