Merhaba, internette psikolojik hamileleik diye bir şey duydum. Hamilelik belirtileri oluyomuş ama hamile değilmişsiniz Acaba bendekide psikolojik mi Meme uçlarimda renk koyulaşti ve karnim acayip şişti bu hamielelik midir. Ama bakireyim. .
Güncellemeler
+1 yıl
Ve son olarak lifte sperm varsa ben bu lifi su ve sabun ile yikayip vajinama surersem hamile kalir miyim
öyle bişeyin imkanı yok. zaten kızlık zarı dediğimiz şey baraj kapısı gibi bişeydir yani onun içinden sperm geçemez. zaten lif tarafından hamile kalman için lifi vajinana sokman gerekir.
Canim sen anlamadim galiba ben diyorumki banyoda yikanmak icin lif varya örgü lif iste onda sperm varsa ben su ve sabun la yikayip vajinama surersem hamile kalirmiyim
insallah hamile kalirsin lan ne mallar var allahim ya once sen bir spermin nasil olustuna ve nasil hamile kalindina bak ilk okul 7 ci sinifta ogrettiyorlar kizim bunu
Abi sen bu gidişle kendini hamile bırakıcan aman knk yanlışlıkla sarı beze falan dokunma sonra orana ellersin hamile kalırsan mazallah nazar var üstünde çocuğun babası sarı bez falan olur DNA testiyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende birini gördüm başı ağrıyor diye kendini kanser ilan etmişti.
Bende o hesap canim kendime kanser tehşisi koymis biriyim
Allah şifa versin inşallah.
Görmeden bilinmez bence doktora göster belki Meryem ana olmuşsun
hahahahahahaha
trol dimi bu
Hayir cevap versen
bakireysen nasıl hamile kalmış olabilirsin?
Lifte sperm varsa ben onu vajinama surersem
lif dediğin ne anlamadım
Banyoda yikanmak için banyo lifi varya o
öyle bişeyin imkanı yok. zaten kızlık zarı dediğimiz şey baraj kapısı gibi bişeydir yani onun içinden sperm geçemez. zaten lif tarafından hamile kalman için lifi vajinana sokman gerekir.
ola bilir
Hamile miyim yani
hayir tabikide
iliskiye girersen kalirsin
Ama olabilr niye yazdin
keçi boynuzu lifte sperm mi arttiriyor onu biliyorum
evlimisin sen ki bu yontemi deniyorsun
Ne alaka evde erkek var sperm olabilir
gelsene ozele tam anlat bana
Ya hayir hamile kalmaktan kokuyorun
oyle bir yontem yapiyorsan yapma
korunmanin yontemleri var spirinal yap ya da kondom geri cekilme gbi seyler
Canim sen anlamadim galiba ben diyorumki banyoda yikanmak icin lif varya örgü lif iste onda sperm varsa ben su ve sabun la yikayip vajinama surersem hamile kalirmiyim
Anlamiyonmu geri zekali bakireyim ben bekarim evli değilim
anladim ya sende gomdun beni ha 😀
dölün tutmasi icin sıcak olmasi gerek ciktin da sicak oluyir ya ozaman spermler canli döl sogudugunda bilki hepsi ölmustur
tutmaz rahat ola bilirsin
Zaten lifi su ve sabunla yikadim kimyasallar spermi öldururmu
evet
lifte sperm ne geziyor sevgilinle sevisirkenmi oldu
Hayir sevgilimle degil. ama evde erkek varya aileden onlar dan olabilir yani. neden hemen sekse sevismeye falan bağliyon konuyu
yani ayni evde erkek varsa ayni lifi kullanmam sacmalik zaten kendi sahsi esya cunku
İhhh sapık
malmisin sen sapiklikla ne alakasi var harbi sen bir ruhsagligina git
insallah hamile kalirsin lan ne mallar var allahim ya once sen bir spermin nasil olustuna ve nasil hamile kalindina bak ilk okul 7 ci sinifta ogrettiyorlar kizim bunu
:FA:SG:AS:A:G:A:GSA:
Sanmam yani ne alaka
Yani lifte sperm varsa hamile kalir miyim
Saçma
Abi sen bu gidişle kendini hamile bırakıcan aman knk yanlışlıkla sarı beze falan dokunma sonra orana ellersin hamile kalırsan mazallah nazar var üstünde çocuğun babası sarı bez falan olur DNA testiyle
Benim yorumun altına neden yazıyorsun kardeş
Yaa kesin bisey olmaz dimi
Olmaz olmaz
Stfu
Yalan söylüyor spermler vajina kanalına ulaşabilir öyle
Aynen çocukta bordo bereli olur 🙄🙄🙄
Bu komikti :&:&:&
Ama bakireyim
ABi bence psikolog ama git sende bir sıkıntı var burdan söyleyemiyorum
@darbuka- ne skikntisi
Takıntı var
@Darbuka12 evet Şu an 21 yasindayim 13 yasindan beri var takintilarim
Bana bildirim geliyor özelden konuşur musunuz rica etsem?
Abi sana tavsiye git bi güzel çapurta çapııta sikis rahatla. Takıntının sebebi cinsel ilişkinin tabulaşmaso olabilir
Ağla
Alooo ben ne diyorum acaba?