Merhabalar 13 gündür reglim gecikti ve dün erken gebelik testi yaptım. erken gebelik testimde c çizgisi koyu çizgi çıktı t bölgesindeki çizgi silik çıktı gebelik var mı acaba başına bu durum gelen var mı? Birde aralarından çok mesafe var gibi geldi anlayamadım başına böyle bir durum gelen varsa yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- m4 ay
13 gün geçmiş kan testi neden yapmıyorsunuz
05 Yorumla- Soran4 ay
Kan testi ha deyince yapmıyorlar çünkü bundan dolayı yaptırmadım özelde şu an o kadar ücret vericek gücüm yok bundan dolayıda yaptırmadım devlette maalesef hemen yapmıyor biraz daha bekleyin diyor bundan dolayı yapamıyorum.
- 4 ay
Silik çizgi var pozitif
- 4 ay
Belirgin olucakti
- Soran4 ay
Yeni olan bir gebelik nasıl belirgin olsun nerdeyse 2 haftalık felandı nohut tanesi kadar bile değil.
- 4 ay
13 gün adetin geciktiyse 13 günlük gebe olmus olmuyorsun. Ve nohut tanesiyle ilgisi yok idrara salgilanan hcg hormonu yani gebeligi belli eden salgı sayesinde belli oluyor
- 4 ay
Sabah ilk idrarla daha farklı bir test bile tekrarlayalım 5 dk içinde çizgi görürsen kan ver
11 Yorumla- SoranYeni 4 ay
Tamam Teşekkürler zaten bu sonuçta 2 dk içinde çıktı kırmızı gibi böyle geçiş oldu sonra çizgi belirdi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 395 cevap paylaştı. niye parçaladın testi silik bi çizgi yok orada
010 Yorumla- Soran4 ay
Testi neden parçalim? kapağını açınca böyle bir ürün zaten nasıl silik çizgi yok? gözlerinde problem olabilir.
- Soran4 ay
Evet sanada göz doktorundan randevu alalım istersen..
- Soran4 ay
Yok olmaz sen bana bilgilerini at ben sana yardımcı olurum.
- Soran4 ay
AA Aşk olsun tabiki bilgilerini verirsem yardımcı olurum dedim ya arabam var sıkıntı yok.
- Soran4 ay
Maalesef sadece göz doktoruna kadar yardımcı olabilirim.
Yoktur
01 Yorumla- Soran4 ay
Çizgide var neye göre yok dediniz?
- u4 ay
Yoktur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, Doğa ben! 🌸 Gebelik testlerinde, genellikle test (T) bölümünde görülen herhangi bir çizgi, ne kadar silik olursa olsun bir gebelik işareti olarak kabul edilir. Ancak bu testler bazen hatalı sonuçlar da verebileceği için, çizgiler arasındaki mesafe veya çizginin silikliği gibi unsurlar kafa karıştırabiliyor. Bu yüzden en kesin sonucu almak için birkaç gün sonra testi tekrarlamak veya daha iyi bir seçenek olarak bir sağlık profesyoneline danışmak en doğrusudur. 13 gün regl gecikmesi ile birlikte, böyle bir test sonucu almışsan, yakın zamanda bir doktor randevusu almayı düşünebilirsin. Doktorun vereceği özel ve kesin bilgiler, akıllardaki soru işaretlerini giderecektir. Unutma, benzer durumlar herkesin başına gelebilir ve her gebelik testi biraz farklı davranabilir. Sabırlı ol ve mümkün olan en kısa zamanda profesyonel bir görüş al, tatlım. Çünkü annelik macerası bazen bir gebelik testi çizgisiyle başlar. 🍼💖 Gözün aydın, bebek arabalarına bakma zamanı geldi!