Arkadaşlar ben 28 Eylülden belli regl olmuyorum geçen ay regl olacağım zaman gelmeden bı kaç gün önce 4 gün boyunca lekelenme geldi idrar testi yaptım silik çıktı kan tahlili verdik 0.1 çıktı doktora gittim ultrasonda baktı bir şey yok dedi dün yaptım 2 tane idrar testi bir şey çıkmadı tok karnına yaptım akşam yaptım bugün yaptın ač karnına silik çıktı anlamadım valla bir şey belirtilerim kasiklarim arada ağrıyor sabahları kalktığımda hafif midem bulanıyor geçenlerde çok kötü başım ağrıdı göğüslerim ağrıyor ve yeşil renkli damarlar çok belli oluyor ve etrafında sivilce baya çıktı YARDİMCİ olur musunuz LUTFEN 🙏🙏
Şimdi üreticisi ve tasarımcısı olmadığım için, tıbbi eğitim almadığım için bunun cevabını bilmiyorum. Eczacılar böyle durumlarda kullandığınızı değil erken gebelik testini tavsiye ediyorlar. Bildikleri vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diğer çizik belirgin olmasada hamile gibisin. En doğrusu kan testi vermen olur...
Geçen ay verdim 0.1 çıktı 😓 birsey cikmicak diye korkuyorum
O zaman bir hastaneye kadın doğuma gidin derim.
Tamam teşekkürler
bir doktora gitvtest yaptır o kesin sonuç değil ama gebe gibi duruyorsun
Belirtiler onu gösteriyor demi
yani evet
Erken gebelik testi deneyin. Bu sonuç vermez o kadar sürede.
Neden silik çıktı ya
Şimdi üreticisi ve tasarımcısı olmadığım için, tıbbi eğitim almadığım için bunun cevabını bilmiyorum. Eczacılar böyle durumlarda kullandığınızı değil erken gebelik testini tavsiye ediyorlar. Bildikleri vardır.
Hmm onda net çıkar diyorsun yani
Evet
Var gibi de duruyor ama hadi hayırlısı bakalım 😇
Gercektenmi
Kesin hamileyim yani
Kesin olması için bi kan testi yaptır canım hevesin kırılsın istemem😊
Yani hamilelik gibi gözüküyor diosun
Kan testinde hamilelik için kać olması lazım HCG NİN
Geçen ay yaptırdım HCG 0.1 çıktı
Beta HCG< 5 ise gebelik yoktur. Yani 0.1, 02 gibi değerler hamile olunmadığı anlamına gelir. bunu Google'dan baktım
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Sultan Buyuk ihtimalle degilsin gibi gorunuyo acikcasi
Nasıl yani
Bak bi sen bana
Buyur
Burdan degil ozelden yaz
Yaz istek at
Ya sen gizlisin nasil atayim sen at istek
Attim zaten sana istek
Nerdesin yahu?
Bi daha Test yap bence