- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayarında birisini bul tavsiyem dostum. Kendisini çocuklarına adamıştır muhtemelen, yaşadıklarından ötürüde birisine verebilecek pek bir şeyi kalmamıştır. Ciddi travmaları olduğuna eminim. Muhtemelen psikolojik dengeni kaybedeceğin bir ilişki olur. yaşı gereğide sen onunla pek baş edemezsin zaten daha ağır kanlı ve bencil kalır sana göre. Olmaz değil, olabilir elbette ama aklı başında düşünmek gerek sanki sen dünyaya daha zarif bakan güzel bir adamsın belli ki bana çok üzülürsün gibi geliyor.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBekar bir erkek ve 2 çocuklu bir kadın evlenirse, aşağıdaki gibi sorunlar yaşanabilir: Ekonomik sorunlar: 2 çocuklu bir ailenin masrafları, tek çocuklu bir aileden daha yüksektir. Bu nedenle, bekar bir erkeğin, bu masrafları karşılayabilmesi için iyi bir gelire sahip olması gerekir. Anne-baba rolü: Bekar bir erkek, 2 çocuklu bir ailenin sorumluluğunu üstlenmeye hazır olmalıdır. Bu, yeni sorumluluklar ve zorluklar anlamına gelir. Çocukların uyumu: 2 çocuk, yeni bir babaya alışmakta zorlanabilir. Bu, ailede uyum sorunlarına yol açabilir. Eski eşle sorunlar: Kadının eski eşi, yeni evliliğe karşı çıkabilir. Bu, ailede gerilimlere neden olabilir. Bu sorunların yaşanmaması için, çiftin evlilik öncesi iyi bir şekilde plan yapması ve birbirlerini iyi tanıması önemlidir. İşte bu sorunların çözümüne yardımcı olabilecek bazı öneriler: Ekonomik sorunlar: Çift, evlilik öncesi mali durumlarını iyi bir şekilde planlamalıdır. Gelir ve giderleri hesaplamalı ve gerekli önlemleri almalıdır. Anne-baba rolü: Erkek, 2 çocuklu bir ailenin sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu göstermelidir. Çocuklarla vakit geçirmeli ve onlara sevgi ve ilgi göstermelidir. Çocukların uyumu: Çocuklara, yeni babalarını kabul edecekleri bir ortam hazırlanmalıdır. Çocuklarla iletişim kurulmalı ve onlara yeni babalarıyla ilgili olumlu şeyler söylenmelidir. Eski eşle sorunlar: Kadın, eski eşiyle olan ilişkisini net bir şekilde sona erdirmelidir. Eski eşinin yeni evliliğe müdahale etmesine izin vermemelidir.
Bu öneriler, bekar bir erkek ve 2 çocuklu bir kadının evliliğinin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim annemin 2. evliliği kaç sene oldu bekar aldı hemde hiçbir sorunda yaşamadık üstüne üstelik kardeşlerim oldu adam ailesine rest çekti 15 senedir de hala görüşmez aileyle. Annemi çok sevdiği için beni de hiçbir zaman incitecek en ufak bir hareketi olmadı. Ona bakarsan peygamber efendimiz Hz. Hatice anamızı dul ve çocuklu bir kadınken evlendi. Bu zaten eski zamanlardan biri olan bir şey..
63 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana kız 🌺🌹💐
- +1 yıl
😎
Soran+1 yıl🌺🌹💐
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklıma Ömer dizisi geldi
Bu hayatta hiçbir şey imkansız değil21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌺🌹💐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum ben 36 yım ben de bazen senin gibi yaşı büyük biriyle evlenmeyi düşünüyorum çünkü genç olanlar ömür törpüsü. kaprisleri çekilmiyor egoları tavan. bir de abi demeleri ömre bedel. yeterince olgun değiller. bazen kızıp senin gibi düşünüyorum ben de. ama işte seninkinin çocugu olmasaydı daha iyi olabilirdi. çünkü onlar büyüdükçe sorun yaşayabilirsin. ve eski kocası musallat olabilir mi orasını bilmiyorum. kocası düzelir barışmak isteyebilirler neticede çocukları var. bir de yorumlarda herkes karşı çıkmış. yaşını göstermiyor demişsin. ama bi 10 yıla kadar çökmeye başlayabilir sonra yanına yakıştıramayabilirsin veya hoşuna gitmeyebilir bu konuda emin olamadım fakat şöyle bi durum var. düzenli egzersizle ve kalori kısıtlamasıyla boğazını tutabilirse kişi kilo kontrolünü sağlarsa büyüme hormonu ve otofaji etkisiyle yaşlanmayı geciktirebilirsiniz. hasarlı dna ve hücreler onarılabiliyor bu yöntemle. hatta uzun süreli açlık uygulayarak ve bunu yaşam tarzı yapıp 60 olmasına rağmen 30 gibi görünen bir japon vardı en büyük kanıt o. ayrıca bu otofaji ve egzersizle gelen hücre onarımı kanıtlanmış bilimsel bilgilerdir. ayrıca düzenli omega3 kullananlarda ömür uzuyor telomer de uzuyor yani daha geç yaşlanıyosun. bu konular hakkında bilinçlendirebileceksen onu ve çocuk ve eski eşinden eminsen. hiç durma.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin yaşındaki bir erkek için 10’nuncu tercih olabilir bu kadın. Evli, çocuklu, üstelik yaş farkı 16. Eğer mal ve mülk yoksa yüzüne bile bakma. Terk et. Para verse bu tiplere şey bile edilmez. Utanmaz kadın, bulmuş gencecik adamı ve temiz kalpli birisini hemen alıyor. Siz olayın farkında mısınız, 10 yıl sonra kadın 55 yaşını devirecek. 20-25 yaşındaki bir kadınla evlilik yapabilecekken, niye böyle bir tercih yapıyorsun. Cinsel hayatını tüketir. Enerjini sömürür. Bir erkeğin başına gelebilecek en büyük felaket.
61 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum aynı düşüncedeyiz takipe aldım seni kral
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olmaz hiçbir şekilde bekar biri ile daha önce evlenmiş ayrılmış biri. Yani ne bileyim çocuk olmasa belki olurdu derdim ama bu seferde bence yaş farkı engel olur evlenmenize diye düşünüyorum ben. Aranızda baya baya yaş farkı var o yüzden bence olmaz diye düşünüyorum ben. Kafa yapılarınız uymaz bence yaş farkından dolayı.
21 Yorumla
Soran+1 yılArada aşk var ama
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 yaşında olup 29 yaşındaki bekar bir erkeğe boş olmayan 2 çocuk annesi dul kadından şüphe ederdim ben olsam. Yanlış anlama senle alakalı değil ama kadınlar belli yaştan sonra mantıklarıyla hareket ediyorlar vajinaları ile değil.20 yaşındaki boşanmış kız desen anlarım ama belki akli dengesi bile yerinde değildir. Çünki o yaştaki bir kadın artık ev erkeğinin olgun sorumluluk sahibi olması gerektiğini bilir helede 2 çocuğu varmış. Bence ya kendini yamayacak yer arıyor seni kullanacak 2. Si akli dengesi yerinde değil.
56 Yorumla
Soran+1 yılTanımadan etmeden sana hakaret etme yetkisini kim verdi
Cevap sahibi+1 yılHakaret eden kim bak doğruyu söylüyorum ama sen s git naparsan yap başına çorabı geçirip sonra pişman ol
- +1 yıl
Bu kafayla zaten pisman olur bu mk duzgunce yazmissin bunu bile anliyamiyor kadin ot diye yer bok diye sicar bunu
Soran+1 yıl@regolit çok ön yargılısın
- +1 yıl
Hayat senin tercih senin. Ben sadece görüş ve düşüncemi ifade ettim. Dışarıdan bakıyorum bir olaya, belki senin yaşadığın şey Aşk bile olabilir. Ben bakış açımı tamamen mantık ile yaptım. Kalbi olarak belki hoşlandın, belki aşıkta oldun. Ancak tecrübelerimin Mantık yönü daha ağır basıyor.
bu kadar mı mahrumiyettesin birader? kadın nerdeyse menopoza girecek. sen 40 olduğunda o torun torba yaşına gelecek ve kadının erkeği diri tutması için fiziksel güzelliğe ihtiyaç vardır. tam tersi olsa olurdu çünkü kadın hala genç olup adamı uyandırırdı.
08 Yorumla
Soran+1 yılAşk var arada
- +1 yıl
reis yaşın benden büyük ama kadın sen 40 yaşındayken 56 yaşında olacak şu an çevrendekiler biliyorsa kaç yaşında kadınla beraber şuna bak derler yüzüne arkandan saydırır dalga geçerler onu geçtim kadın senden daha büyük ve belli bi yerden sonra isteksiz ve sende tam istekli olacağın yaşa geleceksin gerçekten zor. Sana tavsiyem hoşkanıyorsan ya da neyse işte o beraber de oluyorsunuz du büyük ihtimal daha ileriye gidip evlilik falan işlerine girme yaşın daha iyi bulursun birini şimdiden allah kolaylık versin zor bir durum
Soran+1 yıl@Emre_Yilmazx hayır evlilik dışı ilişki gunah ve haram onun içim asla öyle bir düşüncem olmadı herkes kensinden sorunludur her şey cinselik degildir
- +1 yıl
reis samimiyetle söyleyicem empati yaptım hani beraber falan oldular ondan sonra bi hoşlanma veya aşık olduğunu sanma mı oldu diye ama konu böyle ise daha iyi neden diceksin ilerleyen zamanda yürümemeye başlayınca üzülüp kafaya takacağına şimdi üzül sonra yoluna bak bundan önce de nasıl geçecek dediğimiz neler geçmedi zamana bırak
Soran+1 yıl@Emre_Yilmazx yaş benim için sorun degil kadın güzel hiç yaşını göstermiyor
Soran+1 yılYaşını göstermiş olsaydı gene benim için sorun olmazdı
- +1 yıl
bazen içinde olduğumuz durumu kendimiz yaşadığımız için gözlerimizi kapatıp nasıl görmek istiyorsak öyle görürüz ama dışarıdan biriniz nasıl gördüğünü ve sorunlar yaşanacağını bilmek istediğin için buraya yazdın sorunu bende dışarıdan daha net görüyorum bu gün sorun çıkmaz ama yarın illa ki sorun ve sıkıntılar çıkacak hepsi arka arkaya gelecek kadın 3-5 yaş büyük olsa bile sorunlar çıkıyor 15 yaş senin yaşının yarısı şöyle düşün sen 15 yaşındayken o 30 yaşında senin yaşadığın şeyleri yaşadı ama herşeye rağmen şunu dersen ben yaşayıp ne olacağını görmek itiyorum bunları da göze alıyorum dersen buradaki ve çevrendekilere de saygı duymak düşer sana iyi geceler en doğru kararı yine sen vereceksin kendine iyi bak :)
Soran+1 yıl@Emre_Yilmazx teşekkür ederim insanları mutlu eden yaşlar degil insanları mutşu eden güzel karakterler
+1 yılBen hiç evlenmemiş ve çocuk sahibi olmamış biri olarak kendimle denk bir kadınla birlikte olmayı tercih ederim. Aynısı kadınlar için de geçerli erkekler için de. Neden senden olmayan bir çocuğa bakmak zorunda kalasın ki? Üstelik öyle biriyle evlenirsen, seni değil çocuklarını öncelik olarak görecek.
00 YorumlaOrtak bir karar aldınız, ikiniz de seviyorsunuz. Neden sorma gereği duyuyorsun? Çünkü emin olmadığın bazı noktalar var.
Riskleri şu olabilir, çocukları sevemeyebilirsin, kocası sizi rahatsız eder.. Aranızdaki has farkından ötürü bir süre sonra ondan sıkılabilirsin.. O bir süre senden sıkılabilir... Ona çok toy gelebilirsin.. Yani hiç bir şey olmayabilir.. Mutlu mesut anlaşarak ya da arada ufak tartışmalarla hayatınıza devam da edebilirsiniz. Sizin kararınız.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar büyük yaş farkı olan bir kadın üstelik 2 çocuklu, evliliği tecrübe etmiş. Çevrende akıl veren de yok herhalde, bekar kadınların suyu mu çıktı birader. Biraz yüz veren her kadına karşı hemen hormonlarınıza söz geçiremez hale geliyorsunuz. Durum komik.
30 Yorumla
+1 yılKiskancliktan kudurursun huzursuzluk olur arada adam mecburiyetten gene gorusucek ex karisiyla ortada 2 cocuk var ozel gunleri mecbur birlikte kutlamak zorund akalicaklar sen gitme etme desen senin kotu cikma ihtimalin var
02 Yorumla- +1 yıl
He pardon sjsbsbs ben kadin sordu sanidm kafa gitti ama aynisi olur ya bide o cocuklarla gecinebilcen mi oda var muhtemelen annelerinde kalirlar
Soran+1 yılKadın o adam benşm için öldü diyor 5 senedir kendi çocuklara bakıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yazan bir KADIN bu ayrı bir meselede sorun şu ne o kadın senin oteriteni nede çocukları tanır. Sen yapma evladım bak bu yanlış dediğinde çocukların sanane a, mk sen benim babammısın der. Kadında sen haklı bile olsan evlatlarının tarafını tutar. Günün sonun kadının rahatlığı için sağılan damızlık bir inek olursun bunun yanında Alfa dul tehlikeside olabilir. Eski kocasına kafada bağlıdır seni benimsemez kocası gibi görmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. En başta aileniz ister mi? arada kalacaksınız.. çocukların sorumlulukları doğrudan ya da dolaylı.. yaş farkı? Hepsini kaldıracak güçte misiniz? İyi düşünmeniz lazım sevmek hoşlanmak yetmez.. bi çok kişinin hayatı söz konusu…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Bence tek sorun kadından senin çocuğunun olmayacak olması. Hadi daha önce evlenip çocuk sahibi olmuş olsan olur derdim ama bu şekilde ilerisi zor olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılKadın hala adet olıyor merak etme
Soran+1 yılMerak etme sen berleyemezsin yüce yaradan berirler anca
Soran+1 yılHep negatifsiniz napıyım
Soran+1 yılAşık insana ne dersen gene olumsuz etkilmez
Soran+1 yılTabiki onlara kendi çocuklarım gibi sahip çıkacam dogacak olan çocuklarımdan farkları olmayacak
+1 yılCocuk istemiyorsan anca hayatın tadı çıkar 8-10 sene iş yapar sorun olmaz ama seni. Zirve zamanlarinda yaşlılık başlar kadinda
13 Yorumla
Soran+1 yılAşk varsa gerisi sorun degil birde şu an adet oluyor merak etme 2 çocuk yaparız yeterli
- +1 yıl
Zaten çocuk yapma diye dedim çocuk olayına girersen yatak hayatı düzgün olmaz
Soran+1 yılYatak olayı benim için önemli degil
Zerre dengin değil.. bekar ve yasitin olmalı
. Şimdi sorun olmasa. bes yıl sonra çok pişman olursun20 Yorumla
+1 yılKocası silahla seni taraması dışında sorun görmedim,
o kadın senden sadece sağlayıcılık istiyor kanma , aşk meşk yaşamazsın git genç kızlara ver sağlayacılığını
00 Yorumla
+1 yılKendını onun cocuklarına bakabılcek duzey de goruyor san, yarın oburgun kendı cocugun oldugunda o cocuklar dan ayırmayacaksan.. Guclu bır karakter yapın varsa olabılır.
00 YorumlaSevip kabul edebiliyorsanız ikinizde. Olur. Ancak sevip kabul etme kısmından emin olmanız lazım. Başta öyle gelebilir. Lakin evlenince birbirinizi o kadar da kabullenemediğiniz ortaya çıkmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi çocuğunun eşiyle bir ömür gecirmek var diğer türlü de yaşını başını almış kadının çocuklarına bakmak var, aradaki yaş farkı da az değil
03 Yorumla
Soran+1 yılAşk var arada
- +1 yıl
İyi git evlen o zaman
Soran+1 yılOlur teşekkür ederim
+1 yılOlmaz bu iş
Baştan yaş
Cinsellik biter 5 seneye
Bir erkekte başkasının çocuğuna babalık yapmak istemez
Sıkıntılı durum olmaz bu iş10 Yorumla
+1 yılArada uçurum gibi bir yaş farkı var doğru ama eğer seviyorsan insanlara kulak asma dene ve gör bu senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcocuklu olmasi sorun degil ama kadinn cooooooook yaslii be kardesimm.. bunu kendine niye yapiyorsunn yapmaa!!!
yarin obur gun allah korusun eli ayaga tutmyacak sen calisacaksin o cocuklara sen bakacaksinn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocası ölmüş ise ok ama boşanmış ve adam yaşıyorsa sıkıntı yasarsin adam kadını rahat bırakmaz kadında ilgisi kaabilir kısacası uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş farklı çok fazla ayrıca yüksek ihtimal menopoza bile girmiştir çocuğun olsun istemiyor musun? Bana biraz yaşından etkilendiğin için evlenmek istiyorsun gibi geldi
08 Yorumla
Soran+1 yılAdet oluyor düzenli olarak ayda 5 gün felan namaz kılmıyor
Cevap sahibi+1 yılTamam da 45 yaşından sonra kim çocuk yapmak ister kadın onu kaldırabilir mi sence dengin değil senin yarın öbür gün aşırı yaşlandığı zaman sorun olur kadının da duyguları ile oynama
Soran+1 yılKadını tanımadan etmeden sana kim onu kötüleme hakkı verdi
- +1 yıl
50 yaşında çocuk yapan var
Cevap sahibi+1 yılKimseyi kötülemedim ben olanı söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@hastagSUSAMAM mesele çocuk yapmak değil belli bir yaş sonra çocuk hem bünye olarak hem de psikolojik olarak insanı çok zorluyor bunu kast ettim
- +1 yıl
orası öyle tabi ama istiyorsa ona bakmaz
Soran+1 yıl@hastagSUSAMAM merak etme aşk saygı sevgi varsa hepsi olur
Çocukları yetiştirme yurduna ver, öyle evlen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Seni versinler bence anan baban yurda
Soran+1 yıl@Sfdslaoeel haklısın
+1 yılEvlenmez öylesiylede aranızda bağ sadece cinsel arzudan ibaret evlilik olsada uzun sürmez
10 Yorumla
+1 yılÇocuklarla sorun yaşamayacagina inanıyor musun.. çünkü bunun sorumluluğu ağır olur..
10 YorumlaKadın seksi olarak sana çekici geliyorsa takıl bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çocuğu olmasa belki kabul edilebilir ama çocuklarla çok sorun çıkar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşı ileri bayağı çocuk nasıl yapacak o yaşta?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yaş farkı bence cok ilerde sorun yaşarsınız diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılsorun olmaz o da seni seviyorsa ama enerji seviyeniz bir değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş farkı çok illa ki bir yerden sonra genç hanımlar dikkatini cezbeder
21 Yorumla
+1 yılEvlilikten bir sene sonra problemler başlar. Maksimum 5 sene evli kalırsın. Temel problem yaş farkı ve kadının 40+ olması. Şimdi alımlı görünebilir ama 5 yıl sonra güzelliği sana yeterli gelmeyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın girme o işlere
eski kocası musallat olur canın ciddi sıkılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sey benimde basimda ben 30 o 45 ama bekar oda yas farki sorun mu ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı olacak mevzu çok etraftan umursama seviyorsan git
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim benim başımdan da geçti yaş farkı çok yoktu da ama olmuyor millet saçma sapan tepki veriyor değişik bi sarmal
Soran+1 yılEvlendin mi
Cevap sahibi+1 yılHayır ayrıldık
Soran+1 yılDertleşmek ister misn
Cevap sahibi+1 yılUyuyacam kardeşim dertleşelim de bu konu sabahı bulur yarın belki kusura bakma
Soran+1 yılTamam yarın olur
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim
Buyuk sorun yasarsin o cocuklarla ilgilenemezsin sen kadinla mutlu olsanda cocuklari sevemiceksin
00 Yorumla
+1 yılBu tarz ilişkilerden uzak dur
Basın yanar
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Akıllı ol halen soruyorsun
Yat cak mık yala ama ciddi olma
Soran+1 yıl@mhmtkrmaz59 ne konuda başım yanar peki
Erkek çocukları istemez onların ilişkisini kıskanır çocukların hayatı bok olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbim disarda evde kaldım diye dertlenen bir sürü genç kız var teyzeyle olmaz bu işler dusunebilecegimizden bile fazla sorun çıkar
12 Yorumla
Soran+1 yılAşk var arada teyze dedignle empati kur
Cevap sahibi+1 yılValla hiçbir şey olmazsa milletin lafından kaçamazsın en iyi kimseyi bulamamista bunla evlenmiş derler
5 ay45 yaşında yaşlı bir moruk sun seni alir mi bilemem
00 Yorumla
+1 yılkadını sevıyosan cocuklarını sorun etmezsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik kararını beraber mi aldınız
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İyi güzel de çocukları ile görüştün mü hiç ne diyorlar peki bu işe
Soran+1 yılOlumlu bakıyorlar
yaş farkı çok çocuklar sorun çıkarır.
04 Yorumla
Soran+1 yılAşk var arada
Soran+1 yılSeviyoruz birbirimizi ben kimsesizim
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılNiye bekarların suyumu çıktı
03 Yorumla
Soran+1 yılBekarlar paraya bakıyor 20 tane bilezik mi istenir
- +1 yıl
Az isteyeni bul o zaman çocuklu diye hiç istemiycek diye bir kaide yok yaşamışta görmüş sevdiğin insanı al bence
Soran+1 yılŞuanki kızlar çok laşka
+1 yılÇocuklar var kesinlikle olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBaşka kadın bulamadın mı.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan ciddende istiyorsan olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Say say bitmez
00 Yorumlaİlişkiyi yürütmek zor olur bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan evlen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilir misin
00 Yorumla En fazla genç yaşta baba olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin ailen sorun eder en çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir sorun olmaz seviyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyoruz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeresinden bakarsan bak olacak iş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl45 mi cokkk olmaz bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek başkasının çocuğuna bakmak zorunda kalır
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
03 Yorumla