- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana kadar neredeydin diye sorarlar adama. Ben acılar, üzüntüler içerisinde kıvranayım o gitsin evlensin. Sonra unutamadım diye geri gelsin, kimse kimseyi bu kadar beklememeli. Belki 30 yıl geçse de unutamazsın, ancak bazı şeyler affedilmiyor. Bazıları unutulmayı, sevilmekten çok hakkediyor...
33 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☺️
- +1 yıl
Teşekkürler çiçeğim
- +1 yıl
😘
En İyi Cevaplar
+1 yılO kadar çocuğu yok exlerimin. Hepsi evli de değil. İkisinin bir çocuğu var sadece. Birini üstüne para verseler kabul etmem. Yüzünü bile görmek istemem. Diğerinde çocuktum. Onu da kabul etmem ama konuşurum yazarsa. Düşman da değilim. Birinin en son çocuğu yoktu. Numarasını da sildim. Sosyal medya hesapları da evlendikten sonra kapandı. Haberim yok olup olmadığından. Vaktinde evlenmek isteyip istemediğimi sorunca da istememiştim. Onu da kabul etmem. Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyormuşuz, onu fark ettim. Çocuklarını severim ama olduysa.
Sadece bir kişiyi kabul ederim, o da şu an evli değil. Çok kızgınım ve kırgınım ama kabul ederdim.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan aşık oldu mu sanırım karşısındaki kadın ya da erkek 2 kez boşanıp 3 çocuğu olsa dahi bunu kabul edebilecek şekilde bağlanıyor burada sorudada aslında anlatılmak istenen çocuk sayısı vs değil önemli olan tek bir kişi sana ait olan herşeyi sevebilirim yeterki sen ol benim yanımda ol kısaca cevap bu sen ol ben sana ait herşeyi sevecegim demek ki artık insan o kadar çok seviyor ki rakı içmesine gerek yok şu içse sarhoş oluyor unutulmaz aşklara şerefe soruyu soran arkadaş yine yaktın yürekleri
13 Yorumla- +1 yıl
Unutulmaz aşk diye bir şey yok ya, yanmasın boş yere yürekler
- +1 yıl
Vardır çimlerin altındaki mezarlarda yatiyordur bastigimizda çimlerin seslerindedir sesleri bırak hatıralarda kalsın ve hayallerde diyelim şu an bu yazıyı okuyunca biri canlanacak beyninde işte o kişi unutulmaz aşkın aslında buda benden sana gece gece kibrit çöpü olsun yakması ya da yakmamasi senin elinde iyi geceler
- +1 yıl
:) iyi geceler
+1 yılBakire bile kalsa affedilmeyecek kadınlar var bu dünyada... Bir de mesajına bile cevap verilmeyecek kadar egolu kadınlar. ölesiye yarısır bu iki cümle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. O gidicek hayatını yaşayacak başkasıyla üstüne de 5 çocuk yapacak ortada kalınca bana gelecek çocuk olmasa bile bakmam yüzüne.
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne hali varsa görsün 😂 bana ne
11 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle zamanında donmeyen sonradan donse nolur
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen hiç bir şekilde affetmem tabi ki de.. yani sevdiğim kadın bana yalan söylediyse aldattıysa ya da ihanet ettiyse benim için geri dönüşü olmaz zaten.. tabi ki de çocuklar benimse sorumluluğu alır sonuna kadar bakarım yanlarında olurum.. ama sevgilim dediğim eski kız benim için biter tabi ki de ki zaten sevgilimle çocuk yapmam evlenmeden. eski eşim olur ancak.
https://www.youtube.com/embed/EO4r_SV6bbA10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Beş çocuk yaptıktan sonra mı aklına geldik diye önce trip atılmalı..
Sonrasında
Beş çocuk yapana kadar aklın neredeydi diye sorduktan sonra ex sevgilinin boynuna 5'i bir yerde takılabilir 😃😃
34 Yorumla- +1 yıl
😅 iyiydi bu
- +1 yıl
Çok sevdim bunu 😅 sjsjs sahte olanından takalım bari skdk
Yağmur yağar şıpır şıpır buz gibi
Eriyorum ben de çürük tuz gibi
Kocan ile geçincemen yok ise
Boşan da gel kabulümsün kız gibibu şarkı aklıma nerden geldi ve ben böyle bir şarkıyı neden biliyorum…. Benim çocukluğuma inmek şart oldu 🧐
12 Yorumla- +1 yıl
shjaaj çok saçma
Gerçek seven beş çocukla değil, 10 çocukla da olsa kabul eder. Mesela ben 30 yaşında olacağım, onun başına bir iş gelmiş olacak 90 yaşına falan girmiş olacak öyle de kabul ederim. Yatalak da olsa kabul ederim. Biz bir kere sevdik mi tam severiz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yoktur. Benim için yoktur en azından. Asla benden giden bir insanı geri dönüp ayaklarıma kapansa bile affetmem. O gidip beni üzüp bırakacak, ben de onu canı istediği zaman geri döndüğünde af mı edeceğim? Yok, ben almayayım. Benden giden insanın bir daha benim hayatımda hiçbir şekilde ne yeri olur ne de yurdu.
21 Yorumla- +1 yıl
vay be helal valla boyle olunur işte ablanızı örnek alın beyler
+1 yılYa bu nasıl bir kafa anlamadım umutsuz vaka gibisiniz bunun neresi sevgi aşk aptallıktan başka bir şey değil aşk böyle bir şey değil sevmek de böyle bir şey değil yani bu farklı bir yapı yani ne demek 3 çocuk 5 çocuk 7 çocuktan sonra gel hadi erkek için tamam dedin de bir kadın için 3 sözlük 5 çocuk 7 çocuk doğuran bir kadına arkadaş ben gel demem ya niye hayatta başka insanlar mı kalmadı giden gitmiştir basit bu kadar geri dönmeyin dönerseniz gün gelir bir gün pişman olursunuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 2 hafta bilemedin 1 ay tahammül eder. Biz mübalağa konusunda ustayız. Uzaktan atıp tutmayı severiz... Bir zamanlar Aşık olduğum kadının 1 kızı var. Nasıl yaparım? Nereye kadar tahammül ederim? Hesapları yaptım iç dünyamda. Uzaktan baktığımızda ışığı yanan evlerdeki herkesi mutlu sanıyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beş değil tek çocukla da kabul etmem, Onda yoksa kendim de 2 çocukla gitmem. Eğer çocuk varsa kaç yaşında olursa olsun (Çocuklar bakıma muhtaç olmayabilir, hatta artık reşit bile olabilir) 2. evliliklerde büyük sorun. Cicim ayları problem aylarına dönüşüyor.
10 Yorumla
+1 yılKadın çatır çutur 5 çocuk yapmış bir de razımıymış vay g*vat. Ex mex yok bende. Bittiyse bitmiştir. Af yok, ne ben hükümetim, ne exlerim af bekleyen mahkum. Bende direk idam var.
14 Yorumla- +1 yıl
İdam mı 🙄
- +1 yıl
Hee direk siliyorum bir daha görüsmemek üzere
- +1 yıl
Buna da idam mı diyorsun :D o zaman ben de idam ediyormuşum djdj
- +1 yıl
:D :D
+1 yılKadin icin daha makul ama bi erkek 5 cocuklu kadina nasi tamam desin ya... ve 5 cocuk dogurmak ne be cok korkunc... :d
13 Yorumla- +1 yıl
Aaa biz 4 kardeşiz djdk eskiden böyleymiş pat pat pat
- +1 yıl
Kendimi o kadar cocuk dogurur halde dusunemedim ya bana cok korkunc geldi😝
- +1 yıl
Bana da sjsj
+1 yılBir 5 tane bende var ohh mis ex (ölü) rahmetliler mezarlarında rahat uysunlar işim olmaz 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. açıkcası takdir ediyorum böyle insanları. hani evleniyorlar ya eşinin cocugu oluyor eski esinden. bi de o kişide olmus. senden ona babalık etmen bekleniyor. ya da analık. ben yapamam oyle. yapan büyük insandır ama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe yalan söyleyim 10 çocukla dönse bile gene kabul ederim kaç yaşıma girdim ikimizde evliyiz aradan yıllar geçti bu soruyu görer görmez ilk aklıma o geldi...
131 Yorumla- +1 yıl
18-24 diyor ama :D yine de sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBu sitede herkesin yaşının doğru oldugunu düşünecek kadar saf kalpli olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Hayır öylesine saf kalpliyim 😃
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşımdayım
Cevap sahibi+1 yılYapma be ozaman seni çok üzerler shshsh
- +1 yıl
Neden yaşınızı doğru girmediniz beyfendi sjsk
Cevap sahibi+1 yılGenç hissediyorum hanfendi shsj
- +1 yıl
Neyse çokta şaapmayınız 😅
Cevap sahibi+1 yılBelkide o yıllarda kalmıştır aklım olamazmı 🤔
Cevap sahibi+1 yılArtık kocamışsın diyon yani shsjs
- +1 yıl
Aa 😯 öyle şeyler söylemem asla beyfendi
Cevap sahibi+1 yılHmm sadece ima edip düşündüruyosun demi yoksa hiç söylemezsin sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılSenin nereden geldi aklına böyle bi soru anıları yeniden canlandırdın
- +1 yıl
İma edip düşündürmek aha bu benim işim :D
Kafamda deli sorular sorgulamayınız
Cevap sahibi+1 yılBirde saf kalpliyim diye beni kandırıyo kafanda 40 tilki geziyo senin akllı kurnaz birisin bence sjsjs
Cevap sahibi+1 yılNeyse zeki kadınlar tehlikeli oluyo ben ufaktan kaçıyom iyi günler size ✋
- +1 yıl
Niye evlendin o zaman güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu bekarmı kalsaydım güzel kardeşim
- +1 yıl
Evlendin de noldu. Bi yerin mi büyüdü kanka. Ben evlenmicem mesela. Bekarlık sultanlıktır
Cevap sahibi+1 yıl2 tane gül gibi kızım oldu mutlu bi alim var
- +1 yıl
Madem mutlusun eski sevgilim gelse kabul ederim diyosun. Ailene acıdım.
Cevap sahibi+1 yılBekarlık acizliktir fakirliktir mutsuzluktur yanlızlıktır sevgisizliktir
Cevap sahibi+1 yılİlkler unutulmuyor bazen ailemi sevmediğimi nerden çıkardın
- +1 yıl
Yoo bekar teyzem var gayet de durumu da normalin üstünde, gayet de mutlu , yanlız da değil yakın arkadaşlari ailesi var , sevgisiz de değil g. tunden element uydurma
- +1 yıl
Karına söyle bakayım ne dicek bu duruma. d
- +1 yıl
İnşallah karın ilk sevgilisine kaçar da görürüm ben seni
- +1 yıl
Ayrıca seven insan bırak kaçmayı aklına bile getirmez. Acıdım sana. d
Cevap sahibi+1 yılFakirdir derken maddi anlamda değil manevi anlamda mutlu olmadığınada eminim🤣 çocuk sevgsi yaşaya biliyomu teyzen ailesi yok işte
Cevap sahibi+1 yılKarım beni çooook seviyo sen merak etme sjsjsj
- +1 yıl
Karın bu dediklerini duysa seni hala sever mi acaba kanzi
- +1 yıl
Ayrıca teyzem de çocuk sevmiyo zaten evlens3 de yapmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılGiden gelmez gelen gitmez oyuncak değil bu
Ayrılacak derecede bir sorun yaşanmış ki ayrılmışsın yeniden bir araya gelmek aynı acıları yeniden deşmek aynı sorunların yeniden devam etmesi demek
Yani hiç sağlıklı değil
10 Yorumla Bir tane olsa tamam da 5 ne 😂😂 yemek yapsan doymazlar 😖 çok korkunç
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da karısı vardır eski olan :D ona bırakır sana gelir djdj
- +1 yıl
Tabii bunlar da bir ihtimal 😂
Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Yok arkadaş, razı falan değilim. Yani kimsenin 2. tercihi olmak istemem. Öyle bir şey hissediyorsam durmak istemezdim. Ziyadesiyle gerçekten sevenin başka tercihi olmaz, bir gönülde iki sevda olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya karşımdaki ilah mı? Değil çocuk arada başka kadın olsa olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
😍 olmasın tabii..
+1 yılEx olması yetmiyor gibi bir de beş çocuk mu yok artık 😂
13 Yorumla- +1 yıl
7 kadından 70 çocuk nasıl djsjs
- +1 yıl
Playboy mu bu 😂
- +1 yıl
Bilemedim kadının teki de o beş çocuk muhabbetine öyle bir yazmış sjjd
Neden beş çocuk ve bu kadar beklemiş dönmüş yediğini yemiş çıkaracağını çıkarmış bana da postu kalmış. Ne yapacağım onu ben yahu. Bence bu kadar yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yıl5 cocukmu hey masalAllah sanarsin ana okul açmaya hazirlaNiyor 😄
Ben bu durumda büyuk konusmak istemem
Ama giden gittigi yerde kalsin
Sirf bunun icin bana geliyorsa hic gelmesin10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılO değilde beş çocuk doğuran kadın kaldı mı ya şimdikiler çıt kırıldım iki yi zor doğuruyorlar beşi mi kaldı djdjdjd ufak atsaymış baride inandırıcı olsaymış
10 Yorumla
+1 yılex aşkım değilde bana takıntılı aşık birisinden duyduğum bir şeydi bu söz zamanında😀 bilmem kaç çocukla olsam bile kabulü imişimmiş miş miş
20 Yorumla
+1 yıl5 çocuk değil 1 çocukla dönse yine istemem. Zamanında kıymetimi bilmemiş ammmk kazığı yiyince ben aklına geliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen canlı canlı yaşadım.
Çocuğu yaparken aklın neredeydi diye sormazlar mı?
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Ne kadar sevsem de affetmem o kadar acı cek o keyfine baksın bi şey olsa gelecek özledim yazacak Yok öyle bi dünya
10 Yorumla
+1 yılYok o kadar midesiz değilim ben sonra başkasıyla bırak cinselliği aşk yaşamışsa bile yani sonuçta gönlü başkasına kaymışsa bile midem kabul etmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen belki kıyamazdım. En çok çocuklara kıyamazdım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten insan favori exini nasıl tamamen unutabilir ki. Ben kabul etmezdim diye kestirip atanların hepsi yeterince sevmemiş bana göre. Belki gurursuzluk diyecekler bana ama aşkta gurur olmaz ben kıyamazdım geri dönse yelkenlerim suya inerdi hele çocuklarla bir başına kalıp bana gelse çocuklara daha da kıyamazdım.
- +1 yıl
Adı üstünde dimi favori ex djjd
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Herkes için geçerli değil bu
Eskiler daha derin sevmiş belki şimdi sevgili alternafi daha çok biri olmazsa diğeri10 Yorumla
+1 yılYoktur, bazı kapılar çelik kapı olmuştur 12 yerden kilitlenmiştir ve açılması imkansız oluyor : ))
10 YorumlaBen kabul etmem, beni terk etmiş ne kabul edicem.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır başkasıyla evlendiği andan itibaren seçimini yapmıştır takıntı haline getirmenin anlamı yok demekki senin nasibin başkadır onu sev
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam sjdj
+1 yılRakının etkisi bitince geçer o :) O kadar çocukla çünkü tekrar içemez.
10 YorumlaEskinizi affederseniz şayet kendinize kötü günlere hazırlayın. Eskiden yeni bir şey çıkmaz.
10 Yorumla
+1 yılTövbe yarabbim tövbe 😁
Affedecek birini bulun donup kalacam 😂10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmadı, olmayacak da. Şükür o kadar geniş değilim..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Çok görüp kınadığım şeyleri yaşıyorum eski sevgilim i pek takmam ya!
10 YorumlaGeçtim 5 çocuğu bakire gelse bile exle işim olmaz
10 Yorumla
+1 yıl5 çocukla geri dönse mi abartma aqq aşkın gözü körde o kadar değil aqq ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Beş çocuk değil , 7 kocadan 70 çocukla dönse affederim diyen vardır illaki...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok deve 5 çocukla belediyeye dönsün valla giden gittigi yerde kalsın geri dönmesin mümkünse
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç birini 1 saniye sonra dönse affetmem değil çocuklu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Benim yok olsada degil 5 cocuk hic cocugu olmasada kabul etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılÇocuksuz da dönse affetmem, fav. Ex olsa da kürkçü dükkanı mıyız biz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl5 çocuklu kadını ben napiyim ya bekar kız dururken önemli olan bakire olup olmaması değil 5 çocuğa bakmak büyük sorumluluk hayatta istemezdim kabullenmezdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılEx değil de hoşuma giden biri var. Çocuğu olsa da olur yani 😅
10 Yorumla Öyle bir söz ağzımdan çıktığı gün ben ölmüşüm demektir
10 Yorumlaay ne uğraşıcam gittiği yerde kalsın gereği yok
10 Yorumla
+1 yılben çocukları pek sevmem zaten giden kişiyi de istemem çocuklarını da istemem
10 YorumlaYoktur, zamanında kıymet bilinmemiş pek bir şey değişmeyecektir. :D
10 Yorumla
+1 yılYoktur.
Seni hiç unutmadığını söylediği zamanlarda yapmıştır beş çocuğu.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Evlenip boşanmış olsa yine kabul etmen aklını kullansa benim gibi adamın kıymetini bilirdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çocuk varsa dönmem ama diğer türlüleri olabilir. Tabi kimin dönmek istediğide önemli 💆♂️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılMevlana dergahı değiliz ama yine de zordaysa yardım etmeye çalışırız..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet onunda 5 çocuğu var gerçekten sevmiştim ama!!!
10 Yorumla Beşi de bana anne deseydi neyse de başka kadına derken zor be😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yaaa öyle bi kerizlik seviyesi yok bence
10 Yorumla
+1 yılGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir 😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki de. Ex geçmişte bırakırım şuanıma almam
10 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler