Seven erkek ailesi istemedigi icin ayrılır mı ayrılsa da seviyorsa pisman olup geri doner mi?

Ben birkac sene once ameliyat oldum tumor cikardilar benden. Ailemde genetik, yavas buyuyen bir tumor cok tehlikeli yerlerde cikmadigi ya da tedavi reddedilmedigi surece öldürmüyor. Yani ben kimseye muhtac degilim kemoterapi falan gormuyorum, ameliyatimi oldum, arada bir kontrollerime gidiyorum o kadar.2 yillik sevgilim de bunu biliyordu kac kere dedim boyle kabul etmisti beni. Gecen de benim hastaligi ailesine soyledi ailesi evlenmemizi istemedi hem de bunlar "okumus " Allah korkusu (!) olan insanlar.. Kac yildir beni boyle kabul eden en ufak bir seyde ben ailemi karsima alirim seni korurum diyen adam ailesi boyle diyince ailem istemiyor ben bunu kaldiramiycam ayrilmamiz hayirli diyip benden bir anda ayrildi. Kalakaldim. Ah etmek istemedim icime oturdu surekli agliyorum. Erkeklere olan inancimi yitirdim. Evlilikte iyi gunde kotu gunde derken onu laf gelisi mi diyorlar.. Beni cok sevdigini soyleyen biri bunu nasil yapabildi.. Ben daha cok gencim ama erkeklere bir daha nasil guvencem? Ve ben onu hala cok seviyorum ve ozluyorum pisman olup acaba geri doner mi diye dusunuyorum ama donmuyor ben onun bir gozlerinin doldugunu gorsem kiyamazdım o bana nasıl kıydı? Pismanım dese geri donse hemen affederim gibi geliyor :(
Seven erkek ailesi istemedigi icin ayrılır mı ayrılsa da seviyorsa pisman olup geri doner mi?