İstediğim kadar sevdiğim sevgilim olsun yine de beni inanılmaz korkutur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Korkacak bir şey yok bir iki yapınca sıradanlaşacak... eskiye dayalı seni korkutan bazı durumlar olmuş sanırım.. ya da yaşanmışlıklar
Yok hayr hiçbir şey olmadı ama midem bulanıyor mesele bir kadının oral seks ve erkeğin ağza boşalma mevzusu iğrenç ötesi benim için
Bunları yaşamak zorunda değilsin ağza boşanılmasından hoşlanmıyorsan partnerini uyarırsın yapmadan oral yapmak istemiyorsanda aynı şekilde sadece normal seks yaparsınız
Yanlış yazmış klavye kadının oral seks olacaktı
Oral seks değil otomatik düzeltiyor ugulama saaaakkkssoooo
Tamam yani erkek aletini yalamaktan hoşlanmıyorsan bunu söylersin ya da yalatmak istemiyorsan bunlar konuşulur illa yapılacak diye birşeyde yok
Teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum bu sevgilim ilk zamanlar istemem zina vs dediğimde elbette önden olmaz yapmayız boşalma ihtiyacım olursa gider karşılarım lavaboda demişti ama arkadan olur demişti arkadan kastı ne? Şu yasak olan pozisyon mu Aral? Ben sert uyardım bir daha cinsellik konuşmadık beni gerçekten seviyor cinsellik için değil eminim fakat o arka meselesini hiçbir zmn soramadm
Arkadan kastı anal ve bu vajinaldan daha kötü ve tehlikelidir ayrıca yaptıktan sonra önden yapmışsın arkadan yapmışsın aynı şey sadece zar olayı var o kadar sevgilin seni seviyorsa evliliği bekler ayrıca sevgiline bütün kapıları açarsan alacağını alır bahanelerle senden zaten uzaklaşır... onun için eğer seviyorsa beklemeyi bilir kendini kesinlikle kaptırma..
Uyardım ve bir daha cinsellik konuşmadık. Yalnızca öpüşme var aramızda. Evlilik şu anlik düşüneceğim bir şey değil rahat 7 8 yılı var. Bu çocuk bekler mi bekler ama bir erkek birliktelik yaşamadan bu kadar bekler mi bilemiyorum. Ama konuşmuyor bu konuda asla rahatsız etmiyor iki defa ayrıldık. Benim için çabalıyor. Fakat işte evliliğe kadar bekler mi yoksa ilerde bunu yapmak için başkasını mı tercih eder bilemiyorum
Seven insan beklemeyi bilir ama 7 8 yıl beklemez bunu açık açık söyleyeyim ama o beklemeyecek diye sen onunla cinsellik yaşasanda o seni bırakır nasıl olsa alacağımı aldım diyerek uzaklaşır erkeklerin çoğu böyledir evliliğe özel bir şey kalmayınca cezbetmiyor evlilik sorumluluk... sorumluluk olmadan cinsellik yaşayıp evlenmiyorlar sonra... yaşlar kaç onun ve senin..
O 21 ben 19
Haklısın bu arada yakında askere gidecek o 7 8 yıl bklemeyecekse askerliğini nie bekliim 😂 7 8 uniden kaynaklı tıp fakültesi sorunsalı 🥺
Daha çok gençsiniz ama çok uzun vadede bekleme olayı biraz sıkıntılı 1-2 yıl olsa neyse ama 7-8 yıl çok fazla ama kişiden kişiye tabiki değişir.. beklemek isteyen bekler bence.. seven bekler yani sende onu bekleyeceksin sonuçta.. ama erkekler seks yapmayı sever libidosu yüksekse yapmak isteyecek yine teklif edecektir.
Onu gerçekten arzuluyorum eş olarak. Fakat birliktelik yaşayamam evlenmeden. On sevişme denilen şey kurtarıyor mu ilişkileri. Bu uzun ilişkiler nasıl sürüyor o halde ya benim ablamın 6 yıllık ilişkisi var seksi asla beklemem ablamdan. Öğrenci evinde kalıyor sevgilisi arada onula kalıyor ama düşünmek istemiyorum ve ablam asla yapmaz beraber uyuduklarina şahit oldum ama yok yani düşünemem. Bu 6 yıllık ilişkisi nasl yürüdü ve onlar da bzm gibi çok gençken sevgili oldular.
Aynı evde kalıyorlar ve aynı yatakta yatıyorsalar seks beklememen garip olur seks mutlaka yapıyorlardır ön sevişme evet bir nebze ateşi alabilir ama zamanla tamamını ister bu erkekten erkeğe değişir bazı erkekler 31 çekerek rahatlar seni darlamaz bu konuda..
Alışırsın hiç korkma hatta zamanla sen istersin onu.
Onun tarafından bakarsan onunda boşalması lazım ama illa seks yapması gerekmez bakarakta boşalabilir.
hiç korkma. çok hoşuna gidecek. hep zükse diyeceksin
fobini tutarak, elleyerek, yakından inceleyerek yenersin.
Aileden olabilir kız çocuklarıni küçük yaşta çok korkutuyorlar.
sonunda o işi yapacaksın bunu düşün yeter
Korkum yapmaya engel olabilir. d evet sevdiğimi arzuluyorum ama korkutucu
onun hayali ile kendini tatmin et böylelikle alışırsın ya da film izle
neyden korktuğunu anlamadım
Aletinizden
Korkmakta haklı olabilirsin sjsjs
Vajinismus musun
Sanırım 🥺
Bir uzmana görün veya bu tür içerikler izle çünkü kadınlar çok fazla zevk alıyor bundan bunun bilincinde ol korkacak bir şey yok zaten vajinanın yapısı penis girsin diye var
Parmakla
Sor ne soracaksın
pskikologa görün bence
Kendi kendine yap
Hahahahah hayr cavus dediğiniz korkutucu ve midem bulanıyor. Üstelik ağza boş.. ve kadının yala...
Anlamadım ama istersen dm