Bir erkek hoşlandığı ama açılamadığı kıza nasıl yaklaşır? Lütfeeeeennnn açıklayıcı yazabilir misinizz✨✨✨✨
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aga zaten ister istemez anlarsin. Sana deger veriyorsa bi yerlere basbasa davet ediyorsa yakininda duruyorsa ilgisi vardir zaten
Ya şöyle dedi eskisi için “biz ikimizken (düzeltti) grupken daha iyiydik”
Ben uzun zamandır açılmayı bilmiyorum birisine ama benim kuralım artık şu birisi bana yürümezse en ufak ışık yakmazsa ben de ona yürümem
Aradı 3-4 saat konuştuk sıkılmadığın belli zaman geçirmek istediğim belli yeterli mi acaba
Yeter yeter
Işık yksın bekliyom fkwkksx
Bekle bakalım
amacim soylerim. s... k. mek istiyorum direkt.. ugrasmam
Sevdiği hoşlandığı falan. Atıyorum evleneceğin ilişkiyi kurucan öyle ciddi birisi olabileceğini düşünüyon gidip s…. k istiyorum mu dicen
s.. kmek istemedigim biriyle zaten bisey yapmam.
Anlayabiliyorumdaaaa hani direkt bunu mu dersin hoşlanma aşamasında falan
ben artik diger asamalari pek sallamiyorum direkt soyluyorum hosuma gittiyse.. soyledigim sordugum kimsede hayir demedo
Ay tamam baklacı
ne diyosun
Ağzından bakla alınmıyor diyom keşke kendin yerine direkt erkekleri odak alarak yazsaydın
baskasinin agzi dili yok mu herkes soylesin. ben buyum
Yaklasir derken bu ne demekki bakti soyleyemiyo kasmaz yavas yavas unutur ilerde baskasindan hoslanir illaki
Çok iyi bir insansın kalpten gidiyim dimi
Öküz ve tren misali 🤭🤭
Evet bakışıyox dkwjwjsjx
Peki öküz trene bakıyor diyorlar ya sence öküz trene aşık olmuş olabilir mi😂😂
Saçma saçma hareketler ve sözler içinde olur
Saçma hareketler ne gibi
Cevaplara baktım da yazanların alayı sapık , aldırış etme sakın … aynı ortamdaysan eli ayağıma dolaşır gibi saçma hareketler içine girer saçma cümleler kurar heyecandan , aynı ortamdan değilsen stalklayıp durur ama yazmaya cesaret falan edemez
Teşekkürler yvru en iyi niyetli sendin bence✨
Rica ederim hanımefendi 🙏
Uzaktan mal mal bakar
Aynı ortamda bulunmuyorlarsa?
Hiçbir bok yapamaz o zaman
Üzdü
Olay ne anlatsana
Daha öncesinde ikimizinde birbirine ilgisi vardı ama arada bazı engeller vardı bundan olsa gerek aramıza mesafe koydu alkol başladı. Yakın bir zamanda da aradı yanlışlıkla gibi bir şey oldu saatlerce konuştuk görüntünü açsana dedi gayet mesafeli bir şekilde konuştuk nasıl nabıyorsun gibi ama şu var ki kapatmak zorunda kalsa bile bekle arıcam dedi uykusuz işe gitmek zorunda kaldı. Amacı anlayamadım
Kanka cesareti olmayan insandan bir cacık olmaz sağlıklı bir ilişkiniz de olmaz
Cesaretsiz biri kesinlikle değil korumak için demiyorum aramızdaki engel büyük aileler düşman. Ama seven erkek her çekilde uğraşmazmı
Aileler falan problemli ise direk sohbeti falan keş boş yere zorlama
Ama seviyom
Kendine zarar verirsin sadece
Diyelim ki ikimizinkide saf sevgi yazık değil mi aylardır unutamıyoz zaten
Vaktin varsa ekler misin
Olur
Bekliyorum
Uzun uzun bakar sadece bakar bazen sinirli bakar
Aynı ortamlarda bulunmuyorlarsa?
Uzaktan bakar kızın ilgisini çeker ama sadece bakar gidip konuşmaz
Niye konuşmuyor
Çekiniyor bebeğim. Özgüven eksikliği var demeki o kişide reddedilme korkusu var
İşte özgüven eksikliği yok. Birkaç ay önce de flört gibiydik ama bazı engellerimiz vardı çok ilgisi olduğunu hissetmeme rağmen araya mesafe koydu. Aylar sonra ilk kez aradı saatlerce konuştuk ama canım cicimsiz merak etmiş. Kapatmak zorunda kalsa bile bekle arıcam dedi. Tekrar yaklaşmasını anlayamadın
Ya aklıni bulandırıyor o bakıyorsa sen bakma sadece seni yıpratır bu durum ne olursa olsun iş olacağına varır sen keyfine bak
Doğru bakış açısı. Seven erkek her zorluğa rağmen uğraşır dimi yani
Demeki öncelikleri farklı sende yedekte kal diğerinden sıkıldım mi seni ararım diyor belkide
Ohooo bu şerefsizliğe döverim ben
Ağzını burnunu kır banane 😊 üzülme ya lütfen takma bu konuyu bu kadar
Uzaktan keser sadece
@Ugfdr erkeğe göre değişiyor ya bazıları aşırı özgüvensiz ve çekingen oluyor onlar hiç denemiyorlar bile
@Ugfdr masal anlat bize
@Ugfdr anlat buradan bende merak ettim
Önden
Hoşlandığı kız detayı peki
Arzuladığı değil
Ne
Hep konu açar. Bir bahaneyle hep yakınlarda olur ya da arar.
Uzun zamandır konuşmuyorduk canım sıkkın diye aradı görüntülüye geçtik. Ne canım ne cicim bir şey yok mesafeli. (Zamanında bazı engellerden dolayı o uzaklaşmıştı) şimdi birden aradı merak etmiş. 3-4 saat konuştuk uyu desem yok diyor uyuyamıcak bugün. Kapatmak zorunda kalsa bile yeniden aradı. Arkadaşça gelmedi bana sana?
Bilemedim.
Ben bildim aşık fkwkwkx
Değil.
Seni kullanıp atabilir.
Dikkat.