Sevgilim ile ayrıldığımızda kendimi yıpratmazdim çünkü her defasında geri döndü bana ama bu sefer umudum kalmadı sizce döner miiii?

Üç yıllık ilişkimiz vardı benim ailem aşırı baskıcı erkek arkadaşımda bunu biliyor. evlilik düşünüyorduk. İki sene önce aynı iş yerinde calisiyorduk ailem öğrenince beni işten çıkarttılar iş yerinde olaylar oldu annem sevgilime yazdı ve anneme bana yazmayacagina dair yeminler etti ve beni engelledi. annem onu babamla korkuttu bir şey yapar öğrenirse ilişkinizi diye. 3 ay geçti. bana yazdı tekrardan başladık ama bana bu sefer söz verdi yine bir olay olursa ben senin arkanda olacağım diye. Aylar sonra bir hatasi oldu ondan ayrildim 5 ay yazmadim sonra o döndü bana. Bundan da aylar sonra sosyal medya hesaplarinin sifrelerini istedim diye benden ayrıldı sakın dönme bitti dedim engelledi beni. 4 ay sinra geri döndü çok pişmandi bütün hesaplarının sifrelerini verdi sen ne istersen o bu saatten sonr dedi. Bu zamana gelirsek eğer ailem onunla konuştuğumdan suphelenmeye başladı annem babam öğrenirse bize bir şey yapar diye korkuyordu oda baskıcı onada hiçbirsey anlatamam. Annem birinden gidip sevgilimin telefon numarasini bulmuş teyzeme vermiş numarasını annem konussa kötü konusurmus çünkü daha öncede öğrendiği zaman iş yerine gelip olay çıkarttı annem. Teyzemle konuşmuş teyzem ona ısrarla olmaz bizim aile seni istemiyor demiş çocuğu daha tanımadan. Sevgilimde ona ben beklerim onu ama siz eğer gerçekten olmayacak diyorsanız benim üç senem boşa gitti demiş. Konuşmuşlar baya benim dedikodumu yapmışlar resmen. Sevgilimle kavga ettim bana ısrarla o teyzemle konuşmasından sonra benden uzak dur uzak olursan ben iyi olurum sakin bana yazma teyzenle konuştum bizim aile seni istemiyor dedi beni istemiyorlar zorlamayacagim zorlamaya gerek yok ilerdede engel çıkartırlar dedi. Bende ona dedimki senin ben denizi seviyorum yaşı geldiği zaman isteyeceğim demeliydin ben onu beklerim abla demeliydin ama sen sözünü tutmadım seni biraz gözünü korkuttular diye benden vazgeçtin dedim. Kötü konuştum adam olsaydın bu olaylarda beni suclamazdin dedim. En ufak korkutmalarinda bana sakın yazma engellicem seni dedi. Bana en sonda bizim sonumuz yok kesinlikle olmayacak biz ilerde evlensekte karışırlsrsa huzur olmaz bizim evimizde. bu saatten sonra dünya ahiret kardeşimsin dedi bana. İgrencsin pisliksin dedim ona arkamda yine durmadin beraber hallederisz demedin ben bu aileme rağmen herşeyi göze aldım sen adam olup alamadin dedim. Teyzeme madem olmicak ben niye bı iki üç sene daha bekleyip kendime yazık edeyim bende yoluma bakarim demiş bana bunları söylemedi o. Bana Allah karşına senden daha iyi birini çıkarsın dedi. Bende ona Allah senin karşına da benden iyisini çıkartmasın dedim. Oda seni engellemeden içim rahat etmeyecek dedi. Allah şahidim ölsem yine yazmam dedim ona. Oda bana sakın yazma teyzenin numarası duruyor ona söylerim dedi. Senden nefret ediyorum pislik dedim engelle hemen dedim engelleyecegim sen içini rahat tut ddi. ve engelledi. Teyzemler onu korkutmuş asla olmaz babası vermez diye. Buda bana bunları dedi bunları yaşadik. Sizce her defasında dönen bu sefer döner mi.

Sevgilim ile ayrıldığımızda kendimi yıpratmazdim çünkü her defasında geri döndü bana ama bu sefer umudum kalmadı sizce döner miiii?