Üç yıllık ilişkimiz vardı benim ailem aşırı baskıcı erkek arkadaşımda bunu biliyor. evlilik düşünüyorduk. İki sene önce aynı iş yerinde calisiyorduk ailem öğrenince beni işten çıkarttılar iş yerinde olaylar oldu annem sevgilime yazdı ve anneme bana yazmayacagina dair yeminler etti ve beni engelledi. annem onu babamla korkuttu bir şey yapar öğrenirse ilişkinizi diye. 3 ay geçti. bana yazdı tekrardan başladık ama bana bu sefer söz verdi yine bir olay olursa ben senin arkanda olacağım diye. Aylar sonra bir hatasi oldu ondan ayrildim 5 ay yazmadim sonra o döndü bana. Bundan da aylar sonra sosyal medya hesaplarinin sifrelerini istedim diye benden ayrıldı sakın dönme bitti dedim engelledi beni. 4 ay sinra geri döndü çok pişmandi bütün hesaplarının sifrelerini verdi sen ne istersen o bu saatten sonr dedi. Bu zamana gelirsek eğer ailem onunla konuştuğumdan suphelenmeye başladı annem babam öğrenirse bize bir şey yapar diye korkuyordu oda baskıcı onada hiçbirsey anlatamam. Annem birinden gidip sevgilimin telefon numarasini bulmuş teyzeme vermiş numarasını annem konussa kötü konusurmus çünkü daha öncede öğrendiği zaman iş yerine gelip olay çıkarttı annem. Teyzemle konuşmuş teyzem ona ısrarla olmaz bizim aile seni istemiyor demiş çocuğu daha tanımadan. Sevgilimde ona ben beklerim onu ama siz eğer gerçekten olmayacak diyorsanız benim üç senem boşa gitti demiş. Konuşmuşlar baya benim dedikodumu yapmışlar resmen. Sevgilimle kavga ettim bana ısrarla o teyzemle konuşmasından sonra benden uzak dur uzak olursan ben iyi olurum sakin bana yazma teyzenle konuştum bizim aile seni istemiyor dedi beni istemiyorlar zorlamayacagim zorlamaya gerek yok ilerdede engel çıkartırlar dedi. Bende ona dedimki senin ben denizi seviyorum yaşı geldiği zaman isteyeceğim demeliydin ben onu beklerim abla demeliydin ama sen sözünü tutmadım seni biraz gözünü korkuttular diye benden vazgeçtin dedim. Kötü konuştum adam olsaydın bu olaylarda beni suclamazdin dedim. En ufak korkutmalarinda bana sakın yazma engellicem seni dedi. Bana en sonda bizim sonumuz yok kesinlikle olmayacak biz ilerde evlensekte karışırlsrsa huzur olmaz bizim evimizde. bu saatten sonra dünya ahiret kardeşimsin dedi bana. İgrencsin pisliksin dedim ona arkamda yine durmadin beraber hallederisz demedin ben bu aileme rağmen herşeyi göze aldım sen adam olup alamadin dedim. Teyzeme madem olmicak ben niye bı iki üç sene daha bekleyip kendime yazık edeyim bende yoluma bakarim demiş bana bunları söylemedi o. Bana Allah karşına senden daha iyi birini çıkarsın dedi. Bende ona Allah senin karşına da benden iyisini çıkartmasın dedim. Oda seni engellemeden içim rahat etmeyecek dedi. Allah şahidim ölsem yine yazmam dedim ona. Oda bana sakın yazma teyzenin numarası duruyor ona söylerim dedi. Senden nefret ediyorum pislik dedim engelle hemen dedim engelleyecegim sen içini rahat tut ddi. ve engelledi. Teyzemler onu korkutmuş asla olmaz babası vermez diye. Buda bana bunları dedi bunları yaşadik. Sizce her defasında dönen bu sefer döner mi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uff bu ailelerde yeto yani ne var iki insan birbirini sevmişse ne gerek var yüksek yüksek tepkiler. Erkek arkadaşına gelince evet keske daha cesaretli olsaymış ama o da insan ürkmüş olabilir teyzenin konuşmalarından dolayı of zaten erkenden aileler girince çok kötü oluyo aynı değil ama benzer şeyler bende de var. Bak canım bende 4,5 yıllık ilişkimden ayrıldım çok üzgünüm çokta seviyorum bizde de karşı taraf olmayacağını söylüyor. Ama Allah yazmışsa istediği kadar olmayacak desin bi şekilde olur. Ha yazmamışsa da en azından bir iey yapmayıp elimizde gururumuzla kalmamız çok daha mantıklı zor evet ama bunu kimse bilemez bende çaresizlikten artık birilerinden bi teselli duymak adına yazıyorum filan ama boş yani hatta yok tarot baktırıyorum fal filan ahshah ama gereksiz yani tek çare zaman umarım kaderindir ve güzeldir bu kader senin için ve verdiğin emekler boşa gitmez çok iyi anlıyorum seni. Ama iyi güzel değilse senin içinde hemen atlatır ve yoluna bakarsın. Seni daha mutlu edecek insanlarla karşılasırsın.
Ama ben ondan başkasını istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum bak bitirme diye ısrar ettim baktım ısrarla uzatma uzak dur benden bende uzak dur diyince tamam dedim Ama her şey tam yoluna girdi mükemmel ilerliodu sonra sevgilm motor kazası yaptı zor toparlandı psikolojisi alt üst oldu. Tam toparlamak dedik araba çarptı iki hafta hastanede kaldı ameliyat oldu ameliyattan iki gün sonra bunlar yaşandı çok sınırlıydı bu dönemde bana bunalimdayim diyordu bu durumda o tepkiyi vermiş olabilirmi çünkü bana hiç olmadığı gibi kötü davrandı bu zamana kadar ve asla olmaz yolun açık olsun falan drdi bizden olmaz sonumuz yok dedi bu zamana kadar hep döndü ama bu sefer de ailem çok korkuttu için olmayacak asla gözüyle bakarmi ama ben ona olurdu dedim sen arkamda olsaydin sence pişman olurmueacaba ben mahvoluylrun ya
Ay aynı cümleleri bende durdum ve beni çok severdi yani ama çok net konuştu. Olabilir travmatik olaylar psikolojiyi bozuyor. Anlatıyosun aşırı benzer benimki de deprem bölgesindeydi depremi yaşadı ondan sonra böyle oldu. Ya anlattığın gibi seni gerçekten seviyorsa mutlaka olur ama umarım uzun süre olmaz sen çok üzüldükten ve bir şekilde çabaladıktan sonra geldiğinde güvenin kırılmış olacak. Benim içinde geçerli o saatten sonrada nasıl sağlıklı ilişki olur bilmiyorum ama mutlaka pişman olur. Bir de ben enerji işlerine çok inanıyorum beklemeyi bıraktığın zaman sana gelecek olan şey geliyor bekleme. İyileşmeye bak. Gelecek olan mutlaka gelir. İstediğin cevabı vermem mümkün değil bunu kimse bilemez. Ama seni anlıyorum umarım erken atlatırsın. Ve senin olan seni bulur
Olmaz ya. Seven gidip aylarca yazmamazlik etmez
Ama iki ay sonra yazdı ve anneme söz vermişti yazmayacağına. Sence bu durumda döner mi baktım benim nefret ettiğim kızla hemen takiplesmis görüntülü konuşmuş ayrılır ayrılmaz neden yapar bunu
Canım oğlan da döne döne iyice sıkılmıştır artık, tekrar barişsaniz bile yine aynısı olacak ilişkiniz yalama olmuş
Ama her şey tam yoluna girdi mükemmel ilerliodu sonra sevgilm motor kazası yaptı zor toparlandı psikolojisi alt üst oldu. Tam toparlamak dedik araba çarptı iki hafta hastanede kaldı ameliyat oldu ameliyattan iki gün sonra bunlar yaşandı çok sınırlıydı bu dönemde bana bunalimdayim diyordu bu durumda o tepkiyi vermiş olabilirmi çünkü bana hiç olmadığı gibi kötü davrandı bu zamana kadar ve asla olmaz yolun açık olsun falan drdi bizden olmaz sonumuz yok dedi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!