Hayır kelimesini duyacağını bile bile yine de teklifte bulunur musun?

Hayır kelimesini duyacağını bile bile yine de teklifte bulunur musun?

Ben kimseye teklif yapmıyorum. yapmadım da çünkü zaten ben teklif etsem bile kabul etmezler. kendimi bildiğim için de hiç adım atmadım kaldı ki aşık olduğum bir kız da olmadı. bir kıza aşık olmam için önce benden hoşlanması karşılıklı bir çekim olması ve daha da önemlisi onu tanımam gerekiyor ama tüm bunlar olsaydı zaten o kız bana adım atardı ya da ikimizde birbirimizi sevdiğimizi bilirdik hissederdik..
Her seferinde yaptım bunu ama artık yapmıyorum yapsam bile yine aynı şekilde olacak bana birisi yazılmamış, yapılsaydı eğer şu an da olurdu ve bende dışarıda ki sevgili olan arkadaşlarımı tanımadığım insanlara özenmezdim 🥺 bugün eve geldim direkt ağladım Allah'tan yardım istedim ama ne yazık ki ben iyiyim merhametli biriyim iyiler hep kötü hayatta olur hep şanssız olur kötüler ise elinde sevgili araba meslek istediğini yapar
Teklifi yaparım eğer kız kabul etmezse ceker giderim ama en azından kızın aklında kalıcı olarak yerlesirim kadınlar unutamaz kendilerinden hoşlanan kişilerden yani evet demese bile düşünür keşke evet desemiydim keşke sevseydim gibi reddedilmek kötü bisey değil cesarettir bu
Ben teklifimi yapıyım istediği kadar düşünsün hayır desin farketmez bu arada hiç reddedilmedim bugüne kadar kızlar tarafından
Cevap
23Cevap
Ben genel olarak hiç bir haltı teklif etmiyorum :D
Onlar sana teklif etsin zaten çiçeğim 😘
🤒 olur tabii..
Kafama koyduysam yaparım.. 😅 Ama reddedildiğimde de kendimi kötü hissedebilirim.. 😄
En son ilkokul sonda teklif etmiştim sanirim, baktim kabul etti dedimki yok abi daha etmiyecem kabul ederler bide ugrasamam dedim sonra hic etmedim
Reddedeceğini düşünüyorsam unutmaya çalışırım bulunmam teklifte yok yere rezil olmayalım. Hem zaten iliskinin basından benim umidim yok teklif etmek aşk dilenmek gibi geliyor. Olacağını düşündüğüm birinde yaparim yapacaksam. Ama çok hoşlanıyorsam ve ayni ortamda olmam gerekiyorsa teklif degil ama belli etmişsem sonra paylaşırım ben senden cok etkilendim diye. Sadece bilsin yani benle olur musun filan diyemem
Hayir nayirr nolaaamaz 😅😅
Tabiki bulunmam
Sevene can feda sevmeyene elveda derim yoluma bakarim
Elimi sallasam ellisi gelir sanki 😄 keyfime bakarim vallaha
Kabul ihtimalim yüksekse yapmam , ama reddedilme ihtimalim yüksek Teklif yaparım arkadaşın egosu okşansın 🥲
Kesinlikle yapmam ve bulunmam. Çünkü cidden reddedilmekten hiç hoşlanmam. Bak düşüncesi bile sinirlerimi bozmaya yetti.
Hoşlandıysam her türlü teklif yaparım. Kabul ederse ne ala! Reddederse hayat devam ediyor. Önümdeki maçlara bakarım.
Emin değilim ama yapmazdım.
Ben bir şeyi enine boyuna düşünmeden, sağlamasını yapmadan adım atmam.
Karakterim öyle ne yapayım? 😅
Tabii ki , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü demişler. Tarihe not düşülsun, ben istedim o kabul etmedi. 😂😂😂
Yapmam patra olmayacak birşeyin peşine düşmem olmazı zorla olduramazsın
Yani şansımı denerim ama fazla da uğraşmam kıymet bilmeyen bir insansa vakit kaybetmem
Ben sevdiğime fake hesaptan dedim garanti etmeden gelmem diye garanti edemedim bozulmaya doğru gidiyorum kaderin kuklası olarak rolüme devam etmek mecburiyetindeyim.
Heee bunu bı sana yapıyorum 😂😂
Hahaha aramızda böyle bir durum yok atma 😂
Goy goy da olsa yapıyorum ama 😂
Goy goy olmadığını bilsem zaten başka türlü muamele görürdün o yüzden no problem 😀
Soruna göre küçükte olsa bir ihtimal var demektir. O küçük ihtimalide yok edip artık kafamı takmamak için evet teklif ederdim.
Zaten teklif eden biri değilim. Red konusu varsa hiç hiç hiç
Hayır tabii ki de gururumun incimesini istemem
Hiç teklif etmedim bilemiyorum o yüzden.
Aslında yapmak lazım ama yapmam muhtemelen😅
Korkunun ecele faydası yoktur : ))
Ben teklif etmeyi değilde almayı severim.
Keşke dememek için teklif ederim
İsteyenin bir yüzü kara misali
O durumu bir kere yaşadım bir daha asla
Teklif yapmam alırım
Keşke demektense şansımı denerim.
50 kere giderim aşıksam
1 ihtimal de olsa yapardım , ama elde ki bulgurdan olmak ve ölmek var :)
Evet yaparım
Yapmam ya
Hayır
Yapmam
Yapmam umrumda da olmaz
Yapmam
Denemek şazım
Yaparım sanki ne olacak aw
Hayır hiç uğraşmam
Düşük olduğu halde bile yapmıyorum artık
Ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?