Burçlara karşı ön yargım yok. Bana uygun olup olmadığı tanıyarak, vakit geçirerek anlamayı tercih ediyorum. Misal ikizler hakkında herkes olumsuz şeyler söyler ama ben çok severim. Hiç lanse edildikleri gibi değiller. Gayet cana yakın, mantıklı ve sempatik insanlar. Açıkçası burcu ikizler olan biriyle sevgili de olurum, arkadaş da.
Burçlara aşırı takık biriyse yani işte sen eşsiz başak burcu ben ise sıradan bir burç. Biz ayrı dünyaların insanıyız diye gelirse katiyen olmaz)) Neden mi, çünkü benim burcumun ağırlığını, özelliğini ne bileyim her yönden kabul edip öyle adım atmasını beklerim)) Sonra burcunun yanında eziliyorum, yapamıyorum gibi mızmızlanmayı çekemem))😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden yorumlarda çoğu kişi ikizler yazmış. Ne gördünüz bu kadar 😄
İkizlerden nefret etmenin anlamsızlığıni bakalım ne zaman anlayacagiz? Bence ikizlere karşı doğru duruş:Beklentisizlik ve sonraki hamlesini doğru tahmin ederek ful eğlence! Bu arada çok klas tavırları olan ikizler de var. Yok değil.
Genelde bunu burcunu sorduktan sonra sorar insanlar burcuna uyuyor musun diye kızların geneli uyduğunu söyler. Bazı burçların teklifini asla kabul etmem.
Hayır Neden Reddedeyim ki? Karşımda ki kızı Sırf Burcundan Dolayı reddetmek Kadar Ahmakça Bir şey Olabilir mi? Ya Önemli Olan Sevmektir Eğer Kişiyi seviyorsa bir insan Olabilir Ben Direk karar vermem Eğer sevgilim yoksa tabi Önce düşünürüm Kız Güzelse Temiz Kalpli Bir kızsa Neden olmasın 😊 Off off Keşke Benim de Elimi tutan sevgilim kız Olsa Ama maalesef Hiç Sevgilim olmadı benim 😥 Hep Tek Taraflı Sevdim Ben Acaba Beni Seven karşılıklı seveceğim kız olacak mı? Bilemiyorum Umudum Tükendi 😥 Ya İnsan hep mi Aşktan yüzü gülmez ki Benim öyle işte
Burçlar var fakat insanlar üzerinde etkisi yok. Her yerde her zaman bunu söylüyorum. Boşa inanmayın. Beni bu yüzden rededecekse çok afedersiniz neyse denicem. Şu burçlara inanıp yol çizene kadar onları yaratanın yolundan gidilseydi hiç bir şey kötü gitmezdi. Hadi eyvallah :)
Garip bir soru. Bu tıpkı, bir insanı görünüşü sebebiyle yargılamaya benziyor. Hiç kimseyi sırf bu yüzden sınıflandıramayız ancak bu durumun da bir payı elbet vardır. Burçlarda da bu durum benzerdir. Genel olarak birçok bireyin kişilik özellikleri kendi burcunu anımsatır. Her ne kadar durum böyle olsa da, düşüncelerini ve ruhunu tam anlamıyla tanımadan bir kimse için belirli bir kanıya varmak, en azından benim açımdan pek doğru değil.
İtiraf ediyorum çıkma teklifi edecek kadar bile konuşturmadım. Çünkü kendimi biliyorum. Çevremde kuzenlerim var 3 tane maşallah hepsi aynı burç hepsinden ayrı çektim :) şu an burcun ismini açıklamayacağım ama 2 tane burç ismi var ki Allah muhafaza onlardan bana ne kanka olur ne sevgili...:)
Eyerki burçlarmız uyuşmuyorsa red ederim, neden derseniz burçlar insanların gerçek karekterini ortaya koymuş, yani hiç şaşmaz Burcu’nun özelliği ne ise onu taşır vede yapar, ne kadar gizlemeye çalışsada eni sonu ortaya çıkıyor hiç kuşkusuz bundan dolayı burçlarmız uyuşmuyorsa kesinlikle çıkmayı istemem bu kadar net.
Burçlara inanan biri beni de inandırabilir mi lütfen? Astroloji :astronominin yetersiz kaldığı ve gözlemin zor olduğu devirlerde ortaya atılan ve günümüze süregelen safsatalardan ibaret.
Merkür şöyle geldi de bu hafta söyle olacaksın da falan da filan da... Soruna gelirsek tabii ki burcu için reddetmem bir insanın ruhunu doğduğu tarih dolayısıyla burç belirlemez.
Burçlardan ziyade, o insanın karakteri önemli fikrimce. Mutlu edip etmemesi, fikirlerin ve gelecek planlarının birbirine uyması, ve en temelinde birbirine karşı duyulması gereken saygı var. Saygı olmadan hiçbir şey olmaz
Ben sevmediğim bir burc bile olsa tanismaya devam ederim çünkü herkes ayni değil ve tolere edilebilecek ve edilemeyecek kriterler vardir herkes için. Ama reddedildigim oldu sirf başak olduğum için.
Burçların insan ilişkilerinde belirleyici olması hiç bana göre değil. Araya giren kaynana ne kadar giciksa, burcuna bakipta bir insana mesafe koymak en az o kadar manyakca
Koç burcundan nefret ediyorum. Şimdi bu yorumun altina herkes aynımı vs diye laf edenler olacak ama 8 koç tanidim hepsi aynıydı... Kocsa uzak dursun benden diyorum ve asla bir koçla olmam.
Hayır astrolojiye çok önem veririm ama yine de bir şans veririm o kişiye. Fakat önyargılarımda asla yanılmam. Ruh sağlığınızı önemsiyorsanız toprak grubundan uzak durunuz. (oğlak boğa başak)
Burç takıntısı olan kızlar iyice sıkmaya başladı. Burca değil karaktere bakarım. Bir kızın karakteri ve güzelliği iyiyse, birde kızla da uyumluysak hangi burçtan olursa olsun onunla sevgili olurum.
Hayır tabiki de, burç nedir ya? Burçlara inanmam ben.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tahmin edeyim burcu ikizler dimi? 🤦♂️ bir bıkmadınız abi ya ne bu ayrım? Seversen kişiliğini seversin, kalbini seversin. Evet burcun kişiliğe etkisi var ama sırf burcu yüzünden reddedilir mi?
Ben bunu savunuyorum etsinler butun ikizlerler dislanmali erkekleri de kizlari da bi degisik dengesiz ruhlari cok degisik iki yuzluler o yuzden en on yargim olan burc onlar
Öyle ki tabiri bile mümkün olmayan erkek müsveddeleri ile tanıştım bunlar hayatımda karşılaştığım tüm başakları ve artı bir kaç farklı burcu taşıyor, yani inanabilirsin var bir sürü başak erkeği. Ben insanlara burcunu sorduktan sonra iletişim kuran biri değilim ama sonradan bu insanların çoğunlukla başak olduğunu öğrenince böylelerse benden uzak olsunlar dedirtmişti.
@mühendis128 yayın neredeyse tüm özellikleri var bende ama en en belirgin özelliği olan gezmek bana göre değil içimde gram gezme isteği yok. Doğum haritama baktirdigimda bunu sorucam.
@mühendis128 ne kadar saçma bir soru ben astrolog muyum veya astroloji eğitimi aldım mi bilmediğim şeyi nasıl deneyim ayrıca denemek ne alaka önce bilmek gerekir.
@mühendis128 onu bende biliyorum doğum haritami çoktan çıkardım. önemli olan çıkardığın haritayı yorumlayabilmek anlayabilmek bunun için de astroloji eğitimi almış olmak gerekiyor.