Kişilik & Karakter Teklifinizi reddeden birini stalklamaya devam eder misiniz? İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Teklifinizi reddeden birini stalklamaya devam eder misiniz? Teklifinizi reddeden birini stalklamaya devam eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır zaten teklif etmem 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır zaten teklif etmem kimseye. 0 0 Yorumla
dunyadaMisafir Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ya gitmem fazlası zaten yanlış anlaşılmaya gider 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kimseyi etmiyorum ki, stalk etmeyi bırakayım. Teklif de etmem kimseye 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yok ya bakıp bakıp üzülürüm 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Etmem öyle bir yok olur ki benim için engellemem de 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Hayır devam etmem ama beni reddedecek kişiye de ben teklif etmem 0 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Stalkla işim yok herkes keyfine bakabilir 1 4 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Tamam kızma bakarız keyfimize 🙄 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Kızdığımı da nereden çıkardın 🤭 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Sert yaptın gibi sanki 😀 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Yooo sana öyle gelmiş 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Oo hoş geldin 🤗 hayır işim olmaz 1 1 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Gizlenmeseydinde tanısaydım
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl teklif etmem 1 2 Yorumla İstanbul-bey 1 yıl Omu etsin merakettimmişte 1 yıl herhalde erkek eder
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet, etmişliğim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır zaten teklif etmem
Hayır zaten teklif etmem kimseye.
Ya gitmem fazlası zaten yanlış anlaşılmaya gider
Kimseyi etmiyorum ki, stalk etmeyi bırakayım. Teklif de etmem kimseye
Yok ya bakıp bakıp üzülürüm
Etmem öyle bir yok olur ki benim için engellemem de
Hayır devam etmem ama beni reddedecek kişiye de ben teklif etmem
Stalkla işim yok herkes keyfine bakabilir
Tamam kızma bakarız keyfimize 🙄