Seni neden tercih etmeli, senin farkın ne?

Seni neden tercih etmeli, senin farkın ne?

Her açıdan mükemmel kişilerin her daim kendisi gibi mükemmel kişilerle ilişki yaşadığını ya da evlendiğini kim söylüyor ki. Kim tutmuş bunun istatistiğini. Varsa yayınlayın.
Ben size bir örnek durum anlatayım. Farazi falan değil anlatacağım şey. %1000 gerçek. Eğer bu denklemi çözebilirsen samimi söylüyorum beyin ameliyatı da yapabilirsin.
Gözlerimle şahit oldum. Benim bir arkadaşım var. Asgari ücretli bir işçi, tip deseniz İlyas Salman, genel kültür sıfır, günde 15 kelime ile konuşan odunun teki. Kirada oturuyor. Tek varlığı işyerinden aldığı maaş ile altındaki b. ktan bu Şahin araba.
Eveeeet. Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere. Yukarıdaki paragrafta anlattığım kişi hem evli, hem de dışarda 3 tane kendinden çok çok güzel sevgilisi var. Bir tanesi mühendislik okuyan bir kız, diğer ikisi de beyaz yakalı çalışan.
Hani yukarıda sormuşsun mükemmel bir kadın neden seni tercih etmeli diye.
Şimdi ben de sana soruyorum. 1 tanesi mühendislik okuyan, 2 tanesi beyaz yakalı çalışan olan toplam 3 tane güzel kız, tutuyor asgari ücretli, İlyas Salman kılıklı, sıfır genel kültürü olan, diksiyonu olmayan, günde en fazla 15 sözcükle konuşan, tek varlığı, bilançosundaki tek demirbaşı Şahin araba olan bir cahil ameleyi niçin tercih eder?
Eğer bu sorunun mantıklı ve ikna edici bir cevabı yoksa o halde iddia ediyorum Megan Fox da beni tercih edebilir o zaman. Adriana Lima da benimle evlenebilir o halde.(Mübalağa ediyorum sadece)
Burada birtakım sorular vasıtasıyla empoze ettiğiniz tezlerle dışarıdaki gerçeklik maalesef örtüşmüyor.
Eğer bir erkek, kendi klasının çok çok altında çirkin bir kızla sevgili olabiliyorsa, sevişebiliyorsa, evlenebiliyorsa o halde güzel bir kadın da çirkin bir erkekle bal gibi de sevgili olur, sevişir ve hatta evlenir. Bunun reel hayatta örnekleri istisna sayılamayacak kadar çoktur.
Örnek verdiğim arkadaşım ve birlikte olduğu sevgililerle alakalı çok bilinmeyenli bir denklem olduğunu düşündüğüm soruya umarım mantıklı, anlaşılır ve ikna edici bir cevabın vardır.
Anlattığım kesinlikle hayali bir olay değildir. Gözümle gördüğüm somut bir gerçekliktir
Olabilir tabiki neden olmasın?
Arkadaşınızda kadınların gördüğü ama sizin görmediğiniz bir şey var demek ki.
Bu aurodur belki ya da kişiliği ile alakalıdır yani adamın bir duruşu var demek ki kadınları etkileyen.
Kendini iyi pazarlıyor demek ki.😂
Parasının olup olmaması bir kriter olmuyor genelde diğer artıların yanında.
Arkadaşınızda olan şeyi siz göremezsiniz bunu bir kadın görebilir ancak anlayabilmem için arkadaşınızı görmem lazım 😂
Şaka bir yana, olmaz değil olur yani inanırım
""Ama siz soruda mükemmel bir kadın sizi neden tercih etsin?"" formatında iddialı bir soru sordunuz. Ben de cevap olarak benden daha kötülerini tercih ettiklerini anlattım.
Arkadaşımı sana tasvir edeyim. Uygun bir zamanda da resmini bulup atıyım.
Arkadaşım şöyle bir görüntüye sahip. İlyas Salmanı 1,84 boyunda ve hafif kaslı olarak hayal et öyle birisi.
İkinci bir konu eminim arkadaşımın resmini KS ye koysam ne erkek ne kadın 1 Allah'ın kulu onda hiçbir aura göremez.
Son tahlilde kendi tezim şudur. Dünya nüfusunun erkek kadın oranı yüzde 50-50'dir ama güzel kadın ve yakışıklı erkekler bağlamında düşündüğümüzde hem yerel ölçeklerde, hem de genel planda bu kadar eşit bir orantı söz konusu değildir.
Bu sebeple yakışıklı kadınların önemli bir bölümü klasının altında kadınları, güzel ve çok güzel kadınların göz ardı edilemeyecek bir kısmı ise vasat erkeklerle eşleşmek zorundadır. Kim ne derse desin dünyanın güzel/yakışıklı matematiği budur. Her güzel kadın, her yakışıklı erkek eninde sonunda bu gerçekle yüzleşir.
Bu sebeple yakışıklı erkeklerin önemli bir bölümü klasının altında kadınları, güzel ve çok güzel kadınların göz ardı edilemeyecek bir kısmı ise vasat erkeklerle eşleşmek zorundadır. Kim ne derse desin dünyanın güzel/yakışıklı matematiği budur. Her güzel kadın, her yakışıklı erkek eninde sonunda bu gerçekle yüzleşir.
Kimse mükemmel değildir ben de mükemmel değilim hayatıma girecek insanı belli kriterleri sığdırabilirim ama durmadan bir iş mülakatı gibi de standartlara koyamam.
Cevap
24Cevap
Mükemmel olanları reddediyorum :D üzülürse üzülürüm, kırarsam ölürüm falan. Kendimi düşündüğümden. Düşünsene harika bir insan kişisi benim kıskançlık triplerimden deliriyor, sinir krizlerine falan giriyor, dayanamam valla. O an geçtikten sonra kendi kendimi yer bitiririm.
Ben mükemmel olmasına bakmıyorum ki.. benim için aşık olmak önemli yani hepimizin kusurları olduğu için zaten her açıdan mükemmel diye bir şey yok.. karşımda ki kız kısa da olabilir.. fakir de olabilir engeli de olabilir çok güzel olmayabilir. ben yine de sevdiğim kadını kalbi için severim.. ve zaten herhangi bir kız benim olmak zorunda değil zaten. beni seven ve benim olmak isteyen birbirimize ait olmak isteyen biri çıkarsa bir gün şans veririm bu kadar
Kimse kusursuz, mükemmel değildir nedense kendilerini öyle gösterir. Ben kimseye mükemmelliğimi oynamam. Çok netimdir. Neysem ortaya, onu koyarım. Hatta bende soğusun diye bin bir takla atarım. Oyun oynarım. Beni bu halimle huysuzluğum, arada bir deliliğimle severse sever. Bende böyleyim. Kusurlarıma rağmen illaki sen diyecek biri tercihim olmuştur hep.
Çünkü dürüst biriyim iyi kalpli namuslu vs. Vs. Benim sevgilim olmayacak abla beni seven olmayacak (şu an da bunu ağlayarak yazıyorum gerçekten dayanamıyorum)
Mükkemel değilim mükemmel birinide istemedim
Benden daha cömert ve beceriklisi yok diyim o zaman
Ama soru iyiymiş
Teşekkürler ✌️
Bandırmak iyi de, mesele yutmak.
Boğazımıza dizilmesin sonra?
Hahahha ya güldürdün beni
Su içersin artık 😂
Ruhi nin bi lafı vardı yalnızca tanrılar ve ölüler cezasını çekmeden mükemmel olabilir. Tehlikeli bir şey. Mümkünse benim olmasın mükemmelik dokunulmaz da olmalı. Ayrica bence mükemmel insan yok ya yalnızca zamanın şartlarına göre mükemmel görünen insan vardır. Ve çoğu zaman başı belâdadır.
Mükemmelse neden benim olsun ki 🙄 ben mükemmel insanı sevmem , birbirimizi tamamlamak gerekir … dünyanın en zengin insanı olduğunu düşünsene hayat çok sıkıcı olurdu
Çünkü onu kendimden üstün tutarım hep saygılı ve sevgi dolu yaklaşırım bir kere merhametli ve vicdan sahibiyim
Her açıdan mükemmel olan benim olmasın onun kahrı hiç çekilmez 😄
Sanki benden daha iyileriyle oldu eskiden veya ilgi gördü
Mükemmel birini mutlu etmek zordur.
Bana sıradan vatandaş lazım.
Mükemmele gerek yok insan olsun vicdanlı olsun kafi
Beni tercih etmesin lütfen ben böyle mutluyum:) Daha fazla kız tribi nazı çekmek istemiyorum
Her açıdan mükemmel bir insanın var olduğunu sanmıyorum sjsjns
her açıdan mükemmel olmasın her insanın bi kusuru vardır
Kendimi övmeyi sevmem. Yaşar ve görür ona göre notumuzu verir
Vallaha öyle bir niyetin yok
Kimse benim tapulu malım degil
Herkes kendine göre özgur😊
Herkes sevdiğinin olsun : ))
mükemmel olmamalı birbirimizi tamamlamamız lazım.
Çünkü ben mükemmelim 😎
Muhteşem ötesiyim
Benim olmasın, tribe girerim.
tercih mi etmeli
Benim için doğru kişi ise benim olmaliii
Neden benim olsun ki
Kalite tesadüf değildir çünkü
Öyle bir sey yok eşim olursa olur ancak
Her açıdan mükemmel insan yoktur.
Onun için en iyisi ben oldum için
Mükemmel insan yoktur
Mükemmel olmamalı