Sevgilimin her gün farklı bir kıskançlığı ortaya çıkıyor, bu şekilde ilişki yürür mü?

Sevgilimle çok güzel giden bir ilişkimiz var. Kıskançlığı dışında her şey gerçekten dört dörtlük. Biz sevgili olmadan önce ortak arkadaş grubumuz vardı, oradaki ortak erkek arkadaşlarımızdan bile kıskanmaya başladı. Hatta çocukların haberi bile olmamasına rağmen biz sürekli onlardan dolayı kavga ediyoruz ve büyük kavgalar. Arkadaşımla konuşurken bir şey söylemek için omzuna dokunduğum için bile büyük kavga ettik. Zaten çok temas kuran bir insan değilim ama karşıdakiyle konuşurken kız olsun erkek olsun fark etmez ister istemez bazen bi temas oluyor herkeste olduğu gibi. Bundan dolayı bile diken üzerindeyim. Napacağımı gerçekten bilmiyorum. Bunu ona söylediğimde onu manipüle ettiğimi kendimi haklı çıkarmaya çalıştığımı söylüyor. Bense kendimi artık aşırı kısıtlanmış hissediyorum ve onun beni anladığını düşünmüyorum. Onu çok seviyorum ama artık bu çok fazla geliyor. Omzuna bile dokunmama karışması bana aşırı fazla geliyor

Sevgilimin her gün farklı bir kıskançlığı ortaya çıkıyor, bu şekilde ilişki yürür mü?