Instagram'a Boydan fotoğraf koysam bile karışiyor. Makyaj, giyim, eklediğim kişiler vs. Her şeyi kıskanıyor. Ama onun dışında bana gayet iyi davranıyor.
Kıskançlık durumu beni kötü hissetiriyo ve daha nişanlı falan değiliz. Normal bir sevgili sadece
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'a Boydan fotoğraf koysam bile karışiyor. Makyaj, giyim, eklediğim kişiler vs. Her şeyi kıskanıyor. Ama onun dışında bana gayet iyi davranıyor.
Kıskançlık durumu beni kötü hissetiriyo ve daha nişanlı falan değiliz. Normal bir sevgili sadece
Aynı böyle çok karışan bir sevgilim vardı bende çok seviyor sanıyordum. Ama kişi kendinden bilir işi. Kendisi gibi abaza çok diye düşünüyordu büyük ihtimalle. İnstagram şifrem vardı hesabıma giriyordu. Arkadaşlarımın fotoğraflarına bakmış hep. Bana bu kızla arkadaş olma açık giyiniyor falan diyordu. Tabi o zamanlar ben bunu kıskançlık olarak görüyordum. Sonradan düştü sapık gibi milletin fotoğrafına bakmış olması.
Teşekkür ederim. Doğru diyorsun
bu kıskanmak degil seni malı esyası gibi kısıtlamaya kullanmaya calısmak. sanki bikinili poz attın da atma dedi sana cocuk. paylas kendini nolcak. bunun ilk sebebi ne biliyo musun. kendisi foto atan kızlarla bi halt yedigi icin sana izin vermiyo kısıtlıyo. kisi kendinden bilir işi
Doğru teşekkürler
Bence direkt uzaklaş ondan, yanlışlıkla nişanlanır evlenirsin falan seni daha çok sıkar, çekilmez bir yaşantın olur. Bu tip insanlar baskıcıdır, sana değil çevreye güvenmiyorum kısmı da demogojidir, hiç düzelir falan diye de bekleme.
Teşekkürler
rica ederim
Cevap
5Cevap
Evlendiğin zaman bu kıskançlık daha farklı bir boyuta dönüşecek.
şu an evlilik için erken ama cidden sıkıcı
Hayir normal değil. Her şey dozunda olmali. Hiç gelemem bu tür kıskançlık , baskılara
Seviodur sevdigi icin Seven Adam. kiskanir bunu unutma..
Bu kadari çok ama
Bilemem
Hayatına müdahale ettirme
Tr erkeğinden ne bekliyorsun ki
Yok biraz bunaltır çok kıskanç olmasın
Bu sikintili bi durum
Hiç normal değil bırak onu hemen
Kötü mü yani sahiplenmesi?
Normall var öyleleri
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?